Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ששני הרכבים האלה קורצים לי ואני מתלבט בין שניהם. אני אמור ללכת לראות את הרכבים אבל אשמח לשמוע מה הייתם לוקחים ובאילו קטגוריות כל מכונית מובילה. כוח, אמינות, מחירי ביטוח, צריכת דלק, עלויות תיקונים וטיפולים ועוד ועוד.

ברור לי שהפיג'ו יותר חזק עם מנוע 1600 על שלדה קלה יחסית, אבל יש מצד שני, איזו מחלה של גיר אוטומט. הפולו, נאמר לי שהוא רכב די כבד ולא יסחב בעליות כל כך.

שני הרכבים מאותו שנתון ועם אותו קילומטרז' (די נמוך). אני יודע שזה לא בדיוק השוואה רגילה כי אחד ידני ושני אוטומט, ואחד 1600 עם 110 כ" ושני 1400 עם 80 כ"ס.

בכל זאת - מה הייתם בוחרים במקרה הזה בהתייחס לכל הקטגוריות?

השימוש העיקרי הוא עירוני (בינתיים) אבל בהחלט יש נסיעות בינעירוניות לא מעטות. אני גם גם בירושלים, כך שעליות זה עניין שבשגרה.

פורסם

למה לא ללכת על הפיגו ידנית? הגיר לא כי מוצלח,מספיק להריץ חיפוש לגבי al4 כדי להבין.

הפיגו רכב נוח,בגירסת ה1600xs מעוצב טוב (3 דלתות). אחת המחלות שאני יודע היא ידית איתות אם היא לא תקינה החלפתה לא זולה לכן חשוב לבדוק.

לגבי הביטוח טלפון אליהם ותדע תשובה מדויקת.

מבחינת הצריכה הפולו צריכה להיות יותר חסכונית. בעיר תודות לגיר ידני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמן לי שהייתי הולך על פיג'ו 1600 ידנית, אבל המחירים שלהן כבר עוברים את התקציב שלי. את הפולו אני אולי אצליח

להשיג במחיר טיפה גבוה מהתקציב, אבל אני מוכן לספוג את זה. פיג'ו 1600 ידנית במצב טוב יכולה להגיע ל-60+ אלף.

פורסם

אתה נעול רק על 2 הרכבים הללו או שניתן להציע עוד במידה ותתן תקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה נעול רק על 2 הרכבים הללו או שניתן להציע עוד במידה ותתן תקציב.

בעיקרון מאוד מחבב אותם, אבל אם יש לך הצעות נוספות, אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא 35 אלף +, עם הפולו הייתי מוכן להגיע עד ל-40.

דרישות: מבנה הצ'בק, מנוע סביר (לא חלש מדי), עדיפות לידני.

• תוכן חדש...