Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בעבר כאשר הייתי קופץ על באמפר או בור הייתה נדלקת לי מנורת המנוע.

כאשר המוסכניק שלי הוציא את מס' התקלה , הוא אמר שכנראה יש קצר איפה שהוא אבל אין בעיה להמשיך לנסוע.

בחודש האחרון החלה הנורה לדלוק באופן תכוף יותר גם במצבים שאינם קשורים לצורת הנסיעה כאשר נוספת לה לעיתים הבהוב של נורת הHOLD(בספר הרכב כתוב שזו בעיה בגיר). כאשר הHOLD נדלקת הרכב מתנהג כאילו ההילוך "נתפס" באמצע.

למישהו יש ידע בנושא?

פורסם

האם מדובר בקוד תקלה P0745 ) ?

יש ככל הנראה תקלה חשמלית הקשורה לגיר/אחד מהחיישנים האחראים לתפקודו.יש לגשת למכון גירים אוטומטיים מומלץ לבדיקה ואבחון לפני שיהרס כל הגיר היו מקרים דומים במאזדה 2 ובמאזדה לאנטיס בעיקר,שבהן הצליחו להתגבר על העניין ללא שיפוץ מלא של הגיר.

בנוסף להחלפת החיישן /הסלונואיד הפגום יש צורך כמובן בהחלפת שמן גיר.

כתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל מקומות מומלצים לביצוע התיקון.

קרא כאן מקרה דומה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=279399

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חזרתי מהמוסך. תשובתו היא שאין לו כרגע מה לעשות ועדיף לחכות שייגמר הגיר.

ובכל מקרה את הטיפול יעשה מכון גירים כשהטיפול יעלה בין 1500 ל5000 שח.

האם יש היגיון בדבריו?

כמו כן האם מישהו יכול להמליץ לי על מכון גירים באיזור חיפה

פורסם

ממש תשובה מקצועית ביותר להמשיך לנסוע עד שהגיר יתקלקל. עצוב שבישראל יש עדיין מוסכים לא מקצועיים /חסרי ידע.

פנה אל מכון הגירים, גירומטיק,שנמצא ברחוב המוסכים.(אם אתה מגיע מכיוון לב המפרץ לקריות אתה נוסע ישר,על הכביש הראשי תראה מגרש מכוניות (רכב MT אפי כהן) ופנצ'רייה, פנה ימינה כאשר אתה רואה את הפנצ'ריה והמשך ישר עד הסוף.

http://www.gearomatic.co.il/ זה הטלפון שלהם ודרך אגב,זה לא בקרית מוצקין למרות מה שרשום בכרטיס הביקור :-D.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה קודי התקלה? תקלת גיר מזדה שנוסע בחירום בדרך כלל נפתרת על-ידי החלפת חיישן או סולנואיד.

• תוכן חדש...