Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא מבין: הפרמיה תקבע תמיד לפי הנהג בעל הסיכון הגבוה ביותר. אתה נהג צעיר וחדש כך שבכל מקרה תשלם את הפרמיה הגבוהה ביותר הוספת אביך, אחיך או הבן דוד מהדרום לא יעלו ולא יורידו את עלות הפוליסה.

אתן לך דוגמא מהצעת מחיר שקיבלתי לפני 10 דקות לרכב שלי (בן שנתיים, ללא תביעות ב-3 השנים האחרונות):

רק לי ולאשתי (בני למעלה מ-50) - חובה 1300, מקיף 2400.

מוסיפים את הבן הגדול (בן 22, רשיון למעלה מ-4 שנים) - חובה 2600, מקיף 3500.

מוסיפים את הבן השני (בן 20, רשיון למעלה משנתיים) - חובה 3200, מקיף 3800.

לך צריך לחשב לפי נהג חדש - מה שיעלה את המחיר עוד. כרגע אין לי בבית נהגים חדשים, אבל לאותו רכב, לפני שנתיים, ביטוח חובה+מקיף שכלל "כל נהג" כולל צעיר וחדש, עלה למעלה מ-9,000 ש"ח לשנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מסופק אם הוספת אביך לביטוח תשנה את המחיר - הרי אתה רשום כבעל הרכב כך שמן הסתם הביטוח יכיר בך כנהג עיקרי ולכן יקבע את הפרמיה לפי גילך והותק שלך בנהיגה. סכום של 5,000 ש"ח לחובה + צד ג' לא נשמע מופרך, אולי בסוכנות אחרת תוכל לקבל מחיר נמוך בכמה מאות ש"ח.

אביך, אם הוא בעל ותק בנהיגה של 20 שנה ועבר ביטוחי סביר יוכל לרכוש ביטוח בערך במחצית העלות שציינת, אבל זה בתנאי שרק הוא נוהג ברכב. ברגע שאתה נוהג ברכב יהיה עליך לשלם לפי תעריף של נהג צעיר (וחדש, אם זה מעמדך).

חוששני שדבריך מעט לא מדויקים. אקח לדוגמא את עצמי.

אני בעל רכב והרכב רשום על שמי. לפני מעט פחות משנה רציתי לבטח את עצמי במקיף וחובה. אז, נהג חדש בן 17. מהחברות הישירות קיבלתי סירוב ומרבית הסוכנים הציעו לי מעל 9,000 ₪ למקיף וחובה.

כאשר הוספתי את אחי הבכור בתור נהג עיקרי (מעל 30, מבוטח ב-3 שנים האחרונות במקיף ללא תביעות) המחיר צנח ל-6,900 שקלים.

לפותח השרשור,

לא נכון.

לא תקבל שום תשובה מדוייקת ולא חצי מדויקת מפורום באינטרנט. תפסיק להתעצל ותתקשר לסוכני ביטוח וקבל הצעה. זה שלא התקשרת עד עכשיו רק אומר שאתה לא באמת רוצה לעשות ביטוח עכשיו ומכאן כל הדיון הזה חסר טעם.

פורסם

אלון, בדוק היטב אם הרכב מכוסה כאשר אתה נוהג. יתכן מאוד שרישום אחיך כנהג עיקרי הוזיל את הפרמיה, אבל נכנס סעיף של גיל ו\או ותק מינימלי בנהיגה או אפילו ביטוח על שם נהג מסויים, ושאתה למעשה נוהג ללא ביטוח.

בביטוח החובה שלי מצויין שהנהג נולד לפני שנת 1961 (הביטוח מלפני כשנה, כלומר יש תנאי של נמהג מעל גיל 50). אני ממליץ לך לקרוא היטב את הסייגים בפוליסות שלך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סבבה אני יתקשר מחר או משו אבל בלי קשר בעיקרון אני בן 17.5 עוד חודשיים בן 18 ואני עושה ביטוח לנהג חדש +צעיר וחובה

בסביבות ה 5יוצא לי נכון זה מה שאני רוצה לדעת ולהוסיף את אבי זה כבר סיפור אני יבדוק איתם נכון ?

פורסם
אלון, בדוק היטב אם הרכב מכוסה כאשר אתה נוהג. יתכן מאוד שרישום אחיך כנהג עיקרי הוזיל את הפרמיה, אבל נכנס סעיף של גיל ו\או ותק מינימלי בנהיגה או אפילו ביטוח על שם נהג מסויים, ושאתה למעשה נוהג ללא ביטוח.

בביטוח החובה שלי מצויין שהנהג נולד לפני שנת 1961 (הביטוח מלפני כשנה, כלומר יש תנאי של נמהג מעל גיל 50). אני ממליץ לך לקרוא היטב את הסייגים בפוליסות שלך.

הפוליסה היא על שמי ו/או על שם אחי (ככה בדיוק רשום). קיבלתי לידתי את הפוליסה ברגע שעשיתי את הביטוח ואני שומר אותה מתוייקת וקראתי את כולה. פעמיים. אני מאוד זהיר בכסף שאני משלם. תעודת החובה המקורית אצלי. שנת לידה נהג הכי צעיר 94 שנת הוצאת רישיון 2011.

המקיף גם כן מכסה אותי. ההוכחה הכי טובה היא שתבעתי אותו לפני חודש :-)

פורסם

ההוכחה אינה בכך שתבעת אותם אלא אם קיבלת תשלום כארש מוצהר שאתה הנהג בעת הארוע.

פורסם

סבבה אני יתקשר מחר או משו אבל בלי קשר בעיקרון אני בן 17.5 עוד חודשיים בן 18 ואני עושה ביטוח לנהג חדש +צעיר וחובה

בסביבות ה 5יוצא לי נכון זה מה שאני רוצה לדעת ולהוסיף את אבי זה כבר סיפור אני יבדוק איתם נכון?..

• תוכן חדש...