Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח (השאלה קשורה לעלות ביטוח חובה + צד ג' לנהג צעיר) [כ"ע]

שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברה בידיוק לפני כמה ימים השתחרר לי המלווה ואני עוד מעט קונה אוטו מי שלי סבבה עכשיו שמעתי שביטוח יקר לנהג חדש +צעיר וצד ג' והבנתי שזה עולה בערך 5000 אלף שקל

עכשיו שמעתי שאפשר לשעות ככה נגיד אבא שלי עושה ביטוח חובה וצד ג' ואחרי זה מוסיף אותי לביטוח וזה יוצא פי 2 יותר זול ואם מישו יודע ועשה את זה אז אני ישמח לשמוע מאוד חשוב לי או שיש או דרכים תודה רבה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא יוצא פי 2,אני עשיתי ככה זה יצא בכמה בכמה מאות בודדים זול יותר.

אך תבדוק זאת מול הביטוח איך משתלם.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לך ש 5,000 ש"ח בלי להתייחס לסוג המכונית זה לא רציני. על איזה רכב מדובר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עוד לא יודע אבל נגיד

SEAT IBIZA 2000-1999

SUZUKI BALENO 1998

FIAT PUNTO SPICE 2001

כמה זה יצא ביטוח בערך לרכבים האלה

ביטוח נהג חדש +צעיר וצד ג'

ולהוסיף את אבא שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השיטה שאתה מתאר מוזילה בדרך כלל את העלויות כשמדובר בביטוח מקיף ולא כשמדובר בביטוח חובה + צד ג'. בביטוח מקיף יש משמעות רבה יותר להעדר התביעות של המבוטח וכיוון שלנהג צעיר אין אישור העדר תביעות הוספת נהג אחר כנהג הראשי יכולה להוזיל את עלות הביטוח.

במקרה שלך, ביטוח חובה עולה בערך 3,000 ש"ח לשנה וביטוח צד ג' זה בטח משהו בסביבות 1000 עד 1500 ש"ח לשנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל לא כדאי קודם לבטח את אבא שלי על האוטו קודם כי הוא כבר עם וותק של 20 ומשו שנה ואחרי זה להוסיף אותי לביטוח וזה יצא זול לא ?

כמו שכתבתי קודם - זה לא משנה אם אתה עושה ביטוח חובה וצד ג'. זה כן משנה רק אם אתה עושה ביטוח מקיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובה מבטח נזקי גוף למי שפגעת בו/לך/מי שברכב שלך.

צד ג׳ מבטח נזק שגרמת לרכוש שהוא שלך.

מקיף מבטח נזקים לרכב שלך וכולל בתוכו צד ג׳. מקיף כולל בתוכו ביטוח נגד גניבה או אובדן של הרכב. אם חנית איפשהו ואיבדת את האוטו אז יש ביטוח. בכל זאת, איביזה ׳99 זה רכב נדיר ומשופר קשה למצוא כאלה.

מקיף + חובה יעלה לך בערך 7,000 לשנה במקרה הטוב שבו יסכימו לבטח אותך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שלך, ביטוח חובה עולה בערך 3,000 ש"ח לשנה וביטוח צד ג' זה בטח משהו בסביבות 1000 עד 1500 ש"ח לשנה.

קיצור חובה לנהג חדש + נהג צעיר זה בא ביחד ?

וצד ג'

יעלה לי בערך 5000 ככה ?

מה לא היה ברור בתשובה הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסופק אם הוספת אביך לביטוח תשנה את המחיר - הרי אתה רשום כבעל הרכב כך שמן הסתם הביטוח יכיר בך כנהג עיקרי ולכן יקבע את הפרמיה לפי גילך והותק שלך בנהיגה. סכום של 5,000 ש"ח לחובה + צד ג' לא נשמע מופרך, אולי בסוכנות אחרת תוכל לקבל מחיר נמוך בכמה מאות ש"ח.

אביך, אם הוא בעל ותק בנהיגה של 20 שנה ועבר ביטוחי סביר יוכל לרכוש ביטוח בערך במחצית העלות שציינת, אבל זה בתנאי שרק הוא נוהג ברכב. ברגע שאתה נוהג ברכב יהיה עליך לשלם לפי תעריף של נהג צעיר (וחדש, אם זה מעמדך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אני עוד לא בן 18 אז אני רושם את אבא שלי על האוטו אני קונה את האוטו הוא יהיה שלי אבל רשום על אבא שלי וביטוח אני עושה אבל אבא שלי רוצה להצטרף בוא גם יש אולי איזה הנחות שתי אנשים בצחי מחיר וזה ?

ואיזה חברות זולות לביטוח ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...