Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התגלה סדק בבלוק מנוע של קסאה דיזל (אטמוספרי) של בת דודה שלי.

קיבלנו הצעת מחיר למנוע חלופי.

ביום ראשון, כנראה, נלך למוסך.

מה שמפחיד אותי זה כל נושא הרישוי של מנוע חדש.

אני מבקש את עצתכם במה לבדוק ואיך אפשר לבדוק שהמנוע הזה חוקי ושאני לא יאכל חרא עם איזה טסט בעתיד.

כמו כן כל עצה בכל נושא אחר שקשורה לבדיקת המנוע גם מבחינה מכנית או כל בחינה אחרת תתקבל בברכה.

בתודה עומר.

פורסם

יש לדרוש לראות שטר מכר של המנוע, ולבדוק שהרכב שממנו המנוע הוצא לא גנוב.

לבדוק זהות בין מס' המנוע המוטבע למס' בשטר המכר.

או תעודת משלוח ושטר מכר במקרה של מנוע מיבוא.

רישום של מנוע במשרד הרישוי הוא הליך פשוט שניתן לביצוע בכל מכון רישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בסרט הזה..וקיימות שתי בעיות שונות:

א.עיניין החוקיות- המוסך חייב לתת לך שטר מכר+ אישור הרכבה עם דוקומנטים אלו משרד הרישוי

ישנה לך ברשיונות מס המנוע בתנאי שהמנוע החדש הוא בדיוק אבל בדיוק

מדגם המנוע המוחלף (אם זה לא בדיוק אותו דגם תצתייד באישור מלובינסקי

לפני החלפת המנוע).

נ עיניין מנוע חדש- המנוע לא חדש ולא מחודש בסך הכל פורק מרכב אחר! אף אחד לא יודע מתי גם בו יהיה סדק. תשתדל לקבל מראש הבטחה בכתב למכסימום קמ אחריות (לפחות 10000)

הצעה אחרונה- רק מוסך ממוסד ללא קומבינות ועם קבלות כך שאםחלילה דברים ישתבשו תוכל להגיע לבית משפט

בהצלחה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...