Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפריליה טוארג 600- קניה? ושאלות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אפריליה טוארג במצב טוב..חיצונית ובכלל- סביר בהחלט לשנתון..(90)

מה ידוע לכם על אחזקה של אופנוע כזה-? יש מוסכים באיזור ת"א שיהיו מוכנים לטפל בו..? יש כאלו שבאמת יודעים..? ואיזה?..:)

יש למישהו ניסיון איתו? והאם לדעתיכם אופנוע כזה במצב באמת שמור שווה 4000 ש"ח..??יש לי גם רכב ואני מתכוון להחזיק אופנוע כזה בשביל ההובי ובשביל מספר חודשים בשנה.. אז שאלה שלא הכי קשורה: כמה עולה ביטוח חובה לחודש..?:)) טנקס

TUAREG5.JPG

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם הוא היה מושא חלומותי

האם הוא שווה, רק אתה תוכל לענות מחד יהיה לך קשה להחזיק אותו, בעיקר קושי במציאת חלקים, אבל אם זה רכב שני ואתה מוכן לשלם את המחיר בשביל כלי שהוא יחסית נדיר אז לדעתי הוא שווה את המחיר.

האחזקה שלו לא מסובכת, אין בו משהו שמכונאי לא ראה קודם לכן.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

תראה ...תשמע...תבין ....

אם אתה לא מתחום האופנועים , אין לך יותר מדי ניסיון ולא רקע מכני :

אל תחשוב להתקרב אליו!!!!

אין חלקי חילוף , אין הרבה מכונאים עם ניסיון , לא פשוט להגיע לחלקים ( גם איטליה וגם 15 שנה ) ואני מדבר מנסיון איטלקי - מאוד כואב ויקר !!!!!

חוץ מזה - פשוט לא היו הרבה כאלה בארץ ולא מדובר במכונה מדהימה :-(

חפש לך משהו יפני שהיה באלפים , אולי משהו מושבת - ותהיה מבסוט

( אני מחזיק אופנוע בשביל הכיף - כרכב שני , קניתי ב-5K סוזוקי בונבון ואני מאושר )

אגב ... - ביטוח לחודש = 400 פפלינוס !!!!

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם

OK, תרשו לי "לתפוס טרמפ" בנושא של טוארג - בכמה לדעתכם אפשר להשיג אחד במצב חיצוני סביר, אבל מכאני לא משהו? ולהפך?

הראיון, להשיג לעצמי "צעצוע" "לשחק" עם המכאניקה של האופנוע (מן הסתם, בשלי אני די מפחד לגעת "לעומק", בכל זאת - כלי תחבורה העיקרי שלי, וגם נוסע כל הזמן ב"פול עומס" של המנוע... ואפריליה הזאת עדיין מאד מוצאת חן בעיניי, אפילו שאני יודע, שזה אמור להיות "חרא של כלי"... וזאת הסיבה, שאיני מוכן להשקיע (וגם לא יכול) בה סכום רציני כלשהו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טוב אוקיי...הקטע הוא שיש לי אופנוע כזה ששוכב בחצר מפורק לשניים - לחלקים

אכשהוא התאהבתי באפריליה הזה...ולפעמים קשה לדבר בהיגיון לאנשים במצב כזה..

פורסם

אז, אתה רוצה להרכיב מ-2 אחד? יפה... ובכמה קנית את המפורק, שלחלקים, אם מותר לי לשאול? סתם, מסקרנות, כאמור אולי אקנה אחד ל"משחקים". גם אני התאהבתי בו, וזה היה לפני כ-13 שנים, ראיתי אחד שחנה תמיד ליד שוק הכרמל, וזו הייתה אהבה ממבט הראשון... אפילו שאני נמוך והוא היה נראה לי ענק בטירוף, ואז בכלל הייתי ילד ללא רישיון אפילו בתכנון, בטח לא לאופנוע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ידעתי שיהיה לי טוארג עוד כשראיתי אחד כזה עוקף אותי בשיעור נהיגה עד 500 לפני 10 שנים+...

קיצר- היה לי כזה שנקנה מיד ראשונה במצב מעולה- במשך שנים.. עד שמונית נהוגה על ידי גרוזיני בן 80 לקחה שמאלה ברמזור אדום (מסוג הצמתים שיש שמאלה 20 מטר א ח ר י) ואני באתי ממול.

האופנוע נישבר באיזור חיבור הבולמים הקדמיים ומאז שוכב 4 שנים בחצר.

להחזיר אותו לחיים פלוס תשלום הטסטים יהיה יקר יותר מלקנות אחד שמור ב4K...--->

-->(מינוס סטרטר) -->(בשלי- היה)

פורסם

מצאתי אפריליה טוארג במצב טוב..חיצונית ובכלל- סביר בהחלט לשנתון..(90)

מה ידוע לכם על אחזקה של אופנוע כזה-? יש מוסכים באיזור ת"א שיהיו מוכנים לטפל בו..? יש כאלו שבאמת יודעים..? ואיזה?..:)

יש למישהו ניסיון איתו? והאם לדעתיכם אופנוע כזה במצב באמת שמור שווה 4000 ש"ח..??יש לי גם רכב ואני מתכוון להחזיק אופנוע כזה בשביל ההובי ובשביל מספר חודשים בשנה.. אז שאלה שלא הכי קשורה: כמה עולה ביטוח חובה לחודש..?:)) טנקס

4K זה לא נורא לאופנוע כזה ואם הוא שמור כמו שאתה אומר, והלב רוצה אז לך על זה.

היום בעידן האינטרנט השגת חלפים היא לא הבעיה, הבעיה היא אם יהיה מכונאי שידע לטפל בו.

פורסם
תראה ...תשמע...תבין ....

אם אתה לא מתחום האופנועים , אין לך יותר מדי ניסיון ולא רקע מכני :

אל תחשוב להתקרב אליו!!!!

אין חלקי חילוף , אין הרבה מכונאים עם ניסיון , לא פשוט להגיע לחלקים ( גם איטליה וגם 15 שנה ) ואני מדבר מנסיון איטלקי - מאוד כואב ויקר !!!!!

חוץ מזה - פשוט לא היו הרבה כאלה בארץ ולא מדובר במכונה מדהימה :-(

חפש לך משהו יפני שהיה באלפים , אולי משהו מושבת - ותהיה מבסוט

( אני מחזיק אופנוע בשביל הכיף - כרכב שני , קניתי ב-5K סוזוקי בונבון ואני מאושר )

אגב ... - ביטוח לחודש = 400 פפלינוס !!!!

מניסיון אישי - אופנוע כיפי לרכיבה, אפשרי אפילו לגמדות חלשלושות כמוני. במשך השנה שהיה אצלינו, לא עשה בעיות, למעט תקלה קטנה בסטרטר שסודרה.

דווקא לפני חודשיים התחלתי במסע חיפושים אחרי אחד כזה. מצאתי רק אחד בלי CDI שרצה עליו ה-מ-ו-ן כסף.

בעידן האינטרנט - אין שום בעיה להשיג חלקים.

אני במקומך הייתי הולכת על זה - ואם אתה מוותר, תרגיש חופשי להעביר במסר את פרטי המוכר :-D

בהצלחה.

ד"א - אם יש לו 999 באמצע - זה היה שלנו :)

פורסם

אם אתה לא קונה בסוף, תודיע גם לי.

אני מחפש אופנוע לפרויקט והוא מאוד מתאים לי.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

אתה יודע מה - תודיע גם לי, אם אתה לא קונה!:wink:

פורסם

מבטיח ליידע את לכולכם.. אחרי שאני אודיע לנערת הR750.. חייב להיות סדר..

עדכון לגבי מצב האופנוע:

נזילת שמן ..אפשר לאמר- קלה-עד בינונית- מלמטה

הדחיסה בניסיון להניע את האופנוע --חזקה

ונטען שהוחלפה בוכנה ורינגים לפני כ 20000 ק"מ.

סטרטר חשמלי לא קיים

כמו כן מצבר

בולמים קדמיים תקינים

גם האחורי

גלגשים שרשרת צמיגים רפידות במצב משומש

פיירניג מלא במצב דיי טוב (יחסית)

ללא טסט השנה ושנה קודמת

ככה שהסה"כ עליו יוצא 4600 ש"ח לערך כולל טסטים

אני עדיין מנסה להבין אם "כדאי" לי..

פורסם
מבטיח ליידע את לכולכם.. אחרי שאני אודיע לנערת הR750.. חייב להיות סדר..

עדכון לגבי מצב האופנוע:

נזילת שמן ..אפשר לאמר- קלה-עד בינונית- מלמטה

הדחיסה בניסיון להניע את האופנוע --חזקה

ונטען שהוחלפה בוכנה ורינגים לפני כ 20000 ק"מ.

סטרטר חשמלי לא קיים

כמו כן מצבר

בולמים קדמיים תקינים

גם האחורי

גלגשים שרשרת צמיגים רפידות במצב משומש

פיירניג מלא במצב דיי טוב (יחסית)

ללא טסט השנה ושנה קודמת

ככה שהסה"כ עליו יוצא 4600 ש"ח לערך כולל טסטים

אני עדיין מנסה להבין אם "כדאי" לי..

הממממ - וזה לפני מחיר הקנייה?

אם זה כולל - אז שווה לך לדעתי

אם זה לא כולל ואתה עדיין נעול על האופנוע הזה - לא שווה לך לשלם עליו יותר מ2000-2500 ש"ח

שיהיה בהצלחה :)

פורסם

לא בטוח שהבנתי אותך לגמריי..מהזאת אומרת "לפני מחיר הקניה"..?

פירטתי רק חלק קטן ממה שזכרתי לגבי האופנוע- בלי קשר לעלויות התיקונים

מחיר האופנוע כמו שהוא---> 4000 שח-בלי קשר- ועוד 2 טסטים (עליי) ככה שיוצא סה"כ 4600

ועוד משהו.. הבנתי שיצא לאחרונה איזו תקנה שאם אין לאופנוע טסט אז אי אפשר לעשות העברת בעלות.. ושברגע שכן עושים אז לוקחים שבועיים עד שזה מתעדכן..?

tuareg7.jpg

פורסם
לא בטוח שהבנתי אותך לגמריי..מהזאת אומרת "לפני מחיר הקניה"..?

פירטתי רק חלק קטן ממה שזכרתי לגבי האופנוע- בלי קשר לעלויות התיקונים

מחיר האופנוע כמו שהוא---> 4000 שח-בלי קשר- ועוד 2 טסטים (עליי) ככה שיוצא סה"כ 4600

ועוד משהו.. הבנתי שיצא לאחרונה איזו תקנה שאם אין לאופנוע טסט אז אי אפשר לעשות העברת בעלות.. ושברגע שכן עושים אז לוקחים שבועיים עד שזה מתעדכן..?

אכן לא ניתן להעביק בעלות לרכב שאין לו טסט, ולוקח רק שבוע עד העדכון.

• תוכן חדש...