Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפריליה טוארג 600- קניה? ושאלות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK, המשך נושא: ראיתי טוארג למכירה, מצבו חיצוני אפשר להגדיר כ"סביר"-"מסכה" (בקיצור, אין מסכה), צמיגים די שחוקים, בכללית לא משהו בכלל, שנת 90'. לא בטוח, אם נוסע או לא, ואם יש לו טסט. עד כאן הכל בסדר, התקשרתי לבן אדם, חשבתי לשאול מה ולמה... כששאלתי" כמה", התשובה הייתה "7500"!!!!!!!!!!!:shock: :shock: What the fuck????!!!!????!!!! לא חשבתי על יותר מ-1000, גג 2000, אבל מאיפה לכל הרוחות 7500???!!! ועל מה, מלא אם היה במצב מעולה, לפחות מכנית, אבל גם בזה אני לא בטוח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
OK, המשך נושא: ראיתי טוארג למכירה, מצבו חיצוני אפשר להגדיר כ"סביר"-"מסכה" (בקיצור, אין מסכה), צמיגים די שחוקים, בכללית לא משהו בכלל, שנת 90'. לא בטוח, אם נוסע או לא, ואם יש לו טסט. עד כאן הכל בסדר, התקשרתי לבן אדם, חשבתי לשאול מה ולמה... כששאלתי" כמה", התשובה הייתה "7500"!!!!!!!!!!!:shock: :shock: What the fuck????!!!!????!!!! לא חשבתי על יותר מ-1000, גג 2000, אבל מאיפה לכל הרוחות 7500???!!! ועל מה, מלא אם היה במצב מעולה, לפחות מכנית, אבל גם בזה אני לא בטוח!

ראינו את אותו האופנוע. הלך לו הCDI, דרך אגב.

כולם שנת 90 בארץ, זו השנה היחידה שיבאו אותם (אא"כ זה יבוא אישי)

פורסם

והוא עוד רוצה 7500 אלף???!!!??? הוא שפוי?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
והוא עוד רוצה 7500 אלף???!!!??? הוא שפוי?

ממה שהבנתי ממנו - הוא עולה חדש (יחסית) שקנה את האופנוע לפני 10 חודשים במחיר מופקע של 8000 ש"ח.

דרך אגב - הוא הבין שהוא לא יקבל מחיר ריאלי - הCDI שופץ והטוארג כבר לא למכירה.

פורסם

OK, זה יהיה לו יותר זול, מלהפסיד כ-6-7 אלף... ונכון, הוא באמת היה נישמע לי עולה חדש, אבל לא הייתי בטוח...

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתם מדברים על מישהו עם מבטא אנגלי\אירופאי כלשהו ? באיזור מרכז ת"א ?

כי אם כן, הוא הציע לי אותו ב 7k, דיברתי איתו היום .

בכל מקרה גם אם זה לא הוא, מדובר שוב במודל 90, מצב לא רע לדעתי מבחינה חיצונית.

הייתי מעוניין לדעת כמה שווה לתת עליו בהנחה שהוא בסדר גם מכנית ?

ואיך הוא בשטח, אם בכלל ? ואיך הוא באופן כללי, בנסיעות עירוניות, ובין עירוניות ארוכות ?

פורסם

זה אותו אחד.

אני הצעתי לו 2500 ש"ח (וגם זה מוגזם).

הצמיגים גמורים לחלוטין, אי אפשר לרכב אפילו למוסך.

כל האופנוע הזה מודבק! אם זה נחשב לא רע מבחינה חיצונית, אני לא רוצה לדעת מה אתה מחשיב כאופנוע שבור (לזכותו ייאמר שהפרינג במצב נורמלי). והוא תיקן את הCDI גם.

לא נסעתי איתו בשטח, אבל כשהיה לנו כזה לפני כמה שנים - הוא היה אחלה בתוך העיר - לא נסענו יותר מדי מחוץ לעיר...

פורסם

בשטח..? עם הצמיגים המתאים יעבור בכל מקום שבו יעבור די אר או XT..עם צמיגים פחות מתאימים יש צורך ברגליים ארוכות יותר ובמיומנות נוספת...לא כבד כמו שנראה (148 עד כמה שזכור לי)

בכביש הפתוח..מיגון הרוח באמת עוזר..מושב רחב תומך ונוח..נוח למורכבים..מנוע נהדר..מתלים-גם במידה והם תקינים.

בתוך העיר: כמו כל דוש..זריז גבוה מעל כולם ומעל מראות קופץ מדרגות בלהלבהלבלה..

קישור לבדיחה בנושא אפריליה טוארג וכמו כן לדיון מעמיק(?) שהתרחש בתפוז לאחרונה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=363&msgid=39361712

פורסם

שנה טובה לכולכם

כבעליהם של שני אופנועים מסוג זה אוכל לציין כי במשך כ10 שנים שהם בשימוש לא היה לפחות לא מאיזור המנוע אפילו צל של בעיה ץ.

המנוע בשני האופנועים מקורי ולא נפתח מעולם .חלקי חילוף מעבר לפילטרים ורצועה לא נדרשים לסיכום האופנוע אמין ועמיד הרבה יותר מכל הסינגלים היפנים שהיו לי ולחברים שלי

המנוע הוא מתוצרת רוטקס שמייצרת מנועים לבומברדייה סי-דו ולמטוסים קלים.

שאר האפנוע שורד אף הוא אם כי למי שמתכוון להיכנס לשטח ברצינות הבולמים המקוריים לא עומדים במשימה.באחד האופנועים שלי עשיתי הסבה -החלפתי בולמים קדימה ואחורה הורדתי את כל הפיירינגים וכל מה שלא נחוץ האופנוע שוקל כ135 ק'ג .התוצאה מגניבה אמינה וזולה

צריכים חלפים?

כתבו לE-MAIL

[email protected]

תמונה 002.jpg

Picture 0190000.jpg

פורסם

בקשר לטוארג של התייר (הטורקי דרך אגב),

עשיתי עליו סיבוב, לא משהו בכלל, מלא "בק-פיירים" כל פעם שעזבתי את הגז, מילא, אבל מה שיותר הטריד אותי זה הכוח שלו, או יותר נכון חוסר הכוח, ממש מאכזב, חלש, איך שהטורים רק מתחילים לעלות הוא כבר מתחיל להחנק, בקיצר אני מקווה שזה רק במקרה שלו, וששאר הטוארגים יותר חזקים? כן?

בכל מקרה הייתי גם רוצה את הכתובת של ההוא ב 4000 אם תוותר עליו...

[email protected]

פורסם

המון שאלות ותהיות לגבי הטוארג...וסוף סוף, סוף סוף גם דרכי ניפגשה באותו רומני מדובר...

הרמתי לו טלפון היום ושוחננו כמכרים ותיקים,

הוא תיאר בפניי את נפלאות הסי די איי שלו והמשיך כשאמר כן על השאלה

הטיפשית שלי במתכוון : 7 זה המחיר האחרון שלך..?

תמיד אני מתעניין לחשוב על איך אנשים מתיחסים לתיקון סי די איי או

בניתו מחדש כדבר שמעלה את ערך האופנוע בעשרות אחוזים לפעמים בעיניהם...

בימי הזוהר הרחוקים...

במשך כשנה היה האפריליה טוארג היד 2 שלי..מפיק אין-כוח מוזר, פיהוקים ושיהוקים

נכבה לעיתים ומסרב להניע ואז לבסוף מניע ומשהק וזה גרם לי..

בתור אדם שליו ורגוע להתקף של טירוף מתמשך.

לבסוף אחרי תלאות מרובות וביקור אצל....מתחרז עם איי..

שהתימר לגלות בעיה חשמלית ולא הצליח, בנה לי גיל ה..סנדלר?

לא, גיל החשמלאי CDI לתיפארת.

כל מקרה, כשראיתי את האופנוע של הרומני עומד עוד דיי מרחוק אפשר

היה לראות שהוא יושב נמוך מדיי

ואולי הונמך..אבל נראה ילדותי יותר ככה.

והבולם לא משהו...

ולקידמי אחד נוזל שמן, אבל בכיוון זרימה של מהבולם כלפי לוח השעונים=מזלג הפוך.

פיירינג קיים ובועט במצב סביר.

שאלתי את הרומני אם אני יכול גם סתם ככה להיתקשר סתם בשביל לדבר

הוא שתק וענה (בו זמנית) שאני יכול אבל הוא לא תמיד זמין.

פורסם
המון שאלות ותהיות לגבי הטוארג...וסוף סוף, סוף סוף גם דרכי ניפגשה באותו רומני מדובר...

כל מקרה, כשראיתי את האופנוע של הרומני עומד עוד דיי מרחוק אפשר

היה לראות שהוא יושב נמוך מדיי

ואולי הונמך..אבל נראה ילדותי יותר ככה.

והבולם לא משהו...

ולקידמי אחד נוזל שמן, אבל בכיוון זרימה של מהבולם כלפי לוח השעונים=מזלג הפוך.

פיירינג קיים ובועט במצב סביר.

שאלתי את הרומני אם אני יכול גם סתם ככה להיתקשר סתם בשביל לדבר

הוא שתק וענה (בו זמנית) שאני יכול אבל הוא לא תמיד זמין.

רומני? ואני זוכרת שהוא אמר שהוא טורקי... נו שויין.

המצב הכללי של האופנוע לא מזהיר בכלל. הדבקות, לוח שעונים שבור (ומודבק), צמיגים מתים.

צריך להיות ממש נואש, בשביל לשלם משהו מעל 2000 ש"ח.

וגם לנו, בזמנו, גיל החשמלאי עשה CDI חדש...

אתה מחפש לך חברים? :-) התקשרנו אליו שלוש פעמים. כולל שעות אחר הצהריים המאוחרות של יום שישי - תמיד זמין.

אולי הוא מפחד ממך... :wink:

פורסם

אני אוהב אופנועים איטלקיים ושיפצתי יותר מאחד או שניים, כרגע אני משפץ דוקטי ישן.

אם אין לך ניסיון וידע, תוותר. זה להכניס ראש SICK למיטה חולה.

רק מייסב חד כיווני לסטרטר עולה יותר מ 1000 שח וניראה אותך משיג אותו...

האופנוע עשוי מחומר שניקרא "בילתיניתנלהשיגיום" תמצא לך משהו אחר. איזה XT או משהו כזה.

• תוכן חדש...