Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי fx 35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש חוות דעת לגבי קנייה של אינפיניטי fx35 שנת 2004 היד היא 3 הק"מ הוא 103 אלף המחיר המבוקש הוא טוארג שנת 05 עם מאתיים חמישים אלף ק"מ ועוד 40 אלף ש"ח.

א אשמח לקבל חוות דעת על האפ איקס מישהו מכיר?

מחלות נפוצות ?

דשבורד כבר הוחלף ברכב הנל וסך הכל חוץ מנקישות בגיר שלידיעתי הן די נפוצות בדגם וקצת מעיכות בקורות שלדה בעלות משמעות נמוכה הרכב די שמור ומטופל סבבה.

ב האם העסקה נשמעת עסקה בסדר? כמו שבטח כולם יודעים מחיר הטוארגים בצניחה חופשית כרגע ואין מישהו שמוכן לקחת את הרכב ביותר מ85-90 אלף שח האינפיניטי הנל נמצא בטרייד אין של החברה והם כביכול מוכנים לזכות 120 על הטוארג ולהשוות להערכת שמאי של האפ איקס שהיא 160 אלף

אשמח לעזרה בהחלטה הזאת מי שיכול לזרוק עצה יעזור מאוד

פורסם

שוק המשומשות כולו במצב לא טוב,רכבי ספורט ויוקרה בכלל בקפיצה חופשית,אז כון הטוארג מאבדת המון מערכה אבל גם האינפיניטי לא נסחרת במחירון ומצבה לא טוב,במיוחד מהשנים הללו טרום מתיחת הפנים.

אולי כדאי לחפש משהו אחר

פורסם

המחיר של האינפינטי גבוהה מרכבים באותו שנתון שבמצב טוב יותר וגם מרכבים בשנתון גבוהה יותר :

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=193&SubModelID=1497&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&&Order=year&Desc=

אם אני לא טועה המד אוץ של הרכבים האלו הוא במיילים ככה שזה לא 103K קילומטר זה 164K .

היה לרכבים האלו גם ריקול פעם תבדוק אם הריקול הזה בוצע (משהו במערכת הדלק שיכול לגרום לרכב להתלקח).

Detailer.gif
פורסם
המחיר של האינפינטי גבוהה מרכבים באותו שנתון שבמצב טוב יותר וגם מרכבים בשנתון גבוהה יותר :

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=193&SubModelID=1497&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&&Order=year&Desc=

אם אני לא טועה המד אוץ של הרכבים האלו הוא במיילים ככה שזה לא 103K קילומטר זה 164K .

היה לרכבים האלו גם ריקול פעם תבדוק אם הריקול הזה בוצע (משהו במערכת הדלק שיכול לגרום לרכב להתלקח).

המחיר גבוה יותר מאחר ואין מחירון!

הדגם הראשון שנרשם במחירון הוא שנת 2009, שם המחיר גבוה לו המחירון הוא 260K ש"ח, שזה כמעט חצי! ממחיר חדש, כלומר ירידה של 22% בשנה.

אם ניקח מחיר חדש ונוריד 22% לשנה, למשך 8 שנים, יוצא שמחירו צריך להיות קצת יותר מ-71K ש"ח! וזה אגב מחיר הרבה הרבה יותר הגיוני לרכב יוקרתי (או פשוט יקר לאחזקה) מתיישן בן 8, מיבוא אישי.

זה היה אופורטוניסטים ביד-2, אשר מנסים למכור רכב בן שמונה במחיר של חצי ממה שעלה להם ליבא אותו, זה לא חדש.

אגב, איך בכלל מבטחים רכב כזה?! לפי איזה מחירון חברת הביטוח תבטח אותך אם אין מחירון רישמי?

פורסם

תודה על התגובות, בקשר לקריאת תיקון אני אבדוק את זה, בקשר למחירון סה עובד לפי הערכת שמאי למיטב ידיעתי גם לביטוח וגם סוג של הערכת מחיר לפני קניה או מכירה, דיברתי עם מישהו שהיו לו במשפחה שלושה רכבים כאלה וסך הכל הוא מאוד ממליץ אז זה קצת שיכנע אותי, בקשר למחיר השאלה היא כזאת להיפטר כרגע מטוארג זה על גבול הבלתי אפשרי במחיר שהוא לא שחיטה והאינפיניטי לפי הערכת שמאי מוערך במאה שבעים אלף ( היום קיבלתי את האישור) נכון שביום המכירה הוא יהיה שווה פחות סביב הארבעים אלף. דרך אגב על המד אוץ מופיע 64 אלף כפול 1.6 זה מאה וטיפה אלף קמ.

פורסם

איש, אתה תמים מאוד.

הערכת שמאי?! מי בדיוק השמאי שמעריך רכב מסוג ג'יפ מזדקן בן 8, זולל דלק, ויוקרתי, עם ירידת ערך של 13% בשנה???:shock:

טויוטה קורולה לא מציגה שמירת ערך טובה כל כך כמו זאת של ה fx35, זאת על פי השמאי האמור. :roll:

מכוניות יוקרה בדרך כלל מאבדות כ-20% בשנה מערכן, על אחת כמה וכמה ג'יפ יוקרתי.

בו נגיד שאם הרכב היה נמכר כאן דרך היבואן בשנת 2004, מחירו על פי לוי יצחק לא היה גבוה מ-90K ש"ח, ואני עוד עדין.

את הלוקשים של הערכת שמאי שימכרו למישהו אחר, אתה לא צריך (ולא מומלץ) לאכול את זה.

לגבי הקושי של מכירת הטוראג, אני מניח שלמכור אינפיניטי FX35, ללא מחירון רישמי, יהיה אפילו קשה יותר! ובעיקר בהתחשב המחירים המוגזמים אשר ציינת.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא, האם שווה לך להוסיף עוד 40K ש"ח בכדי לנסוע באינפיניטי FX35 על פני טוראג?

האם האינפיניטי טובה יותר?

האם היא חסכונית יותר?

אולי היא אמינה יותר, או בטיחותית יותר?

אולי נוחה יותר, או מרשימה יותר?

ולבסוף לעשות את החשבון של בעד ונגד והאם זה שווה לך 40K ש"ח.

אגב, למה אתה רוצה להחליף את הטוראג?

אם זה בגלל מצב מכאני או צריכת דלק, אתה יכול לשקול למכור אותו בשוק החופשי (במחיר שחיטה) ולרכוש אחר, חדש יותר ושמור יותר, גם כן במחירי סוף עונה.:idea:

פורסם

וואלה אחי שתי סיבות יש לי ראשונה אני עם מאתיים חמישים אלף ק״מ בטוארג סיבה שניה די בא לי גיפ עם סביב ה300 כוח, לא מחפש יותר מדי שופוני וכאלה אבל עדיין צריך להיות יצוגי במידה מסויימת( לא שחצנות אבל יש לי שני עסקים ואתה יודע איך זה) בכל אופן שאני מדבר על שחיטה אני מדבר על מחירון מאה שלושים וחמש ואנשים ומגרשים מדברים איתי על שבעים וחמש תמורת הטוארג.. לא יודע מה להחליט עדיין אבל בינתיים אוסף קילומטרים ודי מוצא חן בעיני האפ איקס, אבל נראה.

• תוכן חדש...