Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהכיוון של מיקרוואן למי שהגיע מדמיו יותר מתאים.

מעבר לנוט שכבר הוצעה אתה יכול לבדוק את ההונדה ג'אז, בתקציב שלך אחת אוטומטית מ-2006 או ידנית מ-2007. המחירים לא זולים אבל מדובר ברכב מאוד מרווח, אמין וחסכוני.

אפשרות נוספת באותו הסגנון היא דייהטסו מאטריה, אם תצליח לאהוב את העיצוב המיוחד תוכל למצוא בתקציב שלך אחת ממודל 2008.

בהצלחה.

פורסם

אז,

התגובות פה עוררו את הסקרנות שלי לגבי הפיאט קובו והיום הלכתי לראות את הרכב בסוכנות.

אני רוצה להגיד שזה רכב מרשים ביותר, שעשה לי חשק לקנות אותו, עד שאמרתי לעצמי לשתות כוס מים ולהירגע ושזה לגמרי לא התקציב שלי, אבל למי שמתעניין בסכום הזה (80K ש"ח), האוטו נראה ועושה רושם על פניו מצוין (ללא נסיעת מבחן).

בינתיים, אני חוזר לקרקע המציאות ושוקל למשוך עוד שנה עם המזדה שלי וכך לחסוך יותר כסף לאוטו הבא שלי או לחילופין התחלתי להסתכל לכיוון הפאביה ספייס, 1400 ידני, שנתון 2008 עם הגדלת תקציב לכיוון ה 50-55 K. מה דעתכם על הפאביה הזאת?

פורסם

לדעתי התחזוקה תהיה קצת יקרה, חוץ מזה אוטו נהדר (היו לנו בקיבוץ 4 פאביות סטיישן משני הדורות).

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
  • תוכן חדש...