Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בתאונת שרשרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשעתיים הייתי מעורב בתאונת שרשרת, עמדתי רכב ראשון ברמזור אדום, מאחורי היה עוד רכב (לא יודע אם עדיין בנסיעה או כבר בעמידה מוחלטת) ונהג מונית שרות (10 נוסעים) נכנס בו בעוצמה מאחור והעיף את רכבו על הלאון שלי :?

מבחינת נפגעים - אין, כולם סובלים ממכות יבשות והחליטו שלא להתפנות לבית חולים.

הגיעה משטרה ותיעדה את המקום ולקחה עדויות, נאמר להגיע מחר להגיש תלונה ובכך לקבל כיסוי ביטוחי - מה זה אומר?!

שני הרכבים האחרים במצב זוועתי עם פגיעות שלדה רציניות וכו', ברכב שלי נשבר הפגוש האחורי ונפגע מכסה התא מטען. יתכן שנפגעה לי השלדה? למרות שאני מדגיש שחטפתי חלש אבל, עדיין מלחיץ אותי.

בגלל שזו בהחלט התאונה הראשונה שאני מעורב בה, רציתי לשאול איך עלי לפעול כעת? מי אשם ומי ומשלם?

האם הפוליסה שלי תתייקר בעקבות תאונה גם בנסיבות הנ"ל שאני בהחלט לא אשם לחלוטין? :-(

תודה לכולם,

ושמרו על עצמכם בכבישים...

עריכה:

רק עכשיו שמתי לב שיש פורום משפטי לכל העניין הזה, כך שאם שם זה המקום אשמח אם השרשור יועבר לשם.

תודה.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

עד כמה שידוע לי:

בתאונת שרשרת, היחידי שלא אשם - ולא משלם השתתפות כל שהיא הוא הרכב הראשון בשרשרת.

כל השאר, "בחזקת אשמים" כי לא שמרו מרחק.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אותך כעיקרון לא אמור לעניין כלום, אתה תובע את הביטוח של הרכב שפגע בך על פגיעה מאחור. מכיוון שזו פגיעה מאחור, ברורה כשמש, אין שום סיבה הגיונית שבעל הרכב הפוגע ינסה להכחיש\להתחמק ולכן הנזק יכוסה ע"י הביטוח שלו ולא שלך ומכאן גם שהפרמיה שלך לא תעלה.

במקרה שלך בגלל שהייתה מעורבת משטרה אין שום סיכוי שבעל הרכב יוכל להתחמק מלשלם, ברגע שהיה שוטר ורשם את הפרטים, במקרה הכי גרוע של אי-הודאה (ובהנחה שגם אחרי שהביטוח שלו ידבר איתו כדי להסביר לו את המצב, לא תהיה הודאה - מה שלא סביר שיקרה אבל לך תדע יצא לי להתקל כבר בבלוקים כאלה שלא מוכנים לעולם להודות...) אתה מתקן על חשבונך ואח"כ תובע אותו בבית משפט. אבל לא סביר שתגיע לזה, פשוט דבר עם הביטוח שלך, ספר לו מה היה והוא כבר יגיד לך מה לעשות, זה התפקיד שלו.

ממש בספק אם יש לך מכה בשלדה, זה סה"כ פגוש ומכסה תא מטען, המכה אצלך באה כשהרכב הפוגע בטח החזיק את הבלמים וחלק מהמכה המקורית נספג ברכב שלו אז בוודאי המכה שאתה קיבלת הייתה חלשה יותר ממה שהוא קיבל מהמונית.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
עד כמה שידוע לי:

באמת?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
עד כמה שידוע לי:

ואם אני שומר מרחק סביר מהרכב שלפני ועדיין מגיע רכב מאחורי ודוחף אותי על הרכב שלפני עדיין אצא אשם?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...