Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הייתי רוצה קצת עזרה בעניין , אני מחפש המלצות על רכבים עד 100K.

בסטנדרטים :

- רכב בעל נפח מינימום 1.6.

- רכב בעל גודל סטנרדטי , הרכב הולך לשמש 2 נהגים כל אחד מהם בחור גדול 1.85. ( לא סטיישן )

- מבחינת גיר לא משנה אוטו' / ידני.

- צריכת דלק נורמלית ( לא יודע איך זה אבל בזמן האחרון כל רכב שראיתי אוכל 1:10 - 1:12 )

- לא חייב מהחברה , אפשר גם יד2

אני אשמח אם באמת תוכלו לכוון אותי , לתת לי המלצות על רכבים טובים. בכל מקרה 100K מדובר על רכב שעומדים לשרת אותי לתקופה של מס' שנים לכן אשמח לקנות רכב עם אמינות.

הרכב הוא לשימוש יום-יומי נסיעות לעבודה, פעם בשבוע לים , יציאות וכו'.

מדובר על רכב ל2 בחורים צעירים ( בני 23 ).

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

תבדקו את הפיאט בראבו החדשה היא אמנם בעלת מנוע 1400 סמ''ק אך הוא מצוייד בטורבו ,מספק חוויות נהיגה ,הרכב ישאיר לכם עודף נאה מהתקציב אם תסתפקו ביד 2.

רכב נוסף סיאט לאון טווח המנועים נע בין 1.2 ועד 2.0 ליטר כולם מוגדשי טורבו ,גם פה הייתי נוטה לכיוון ה1400 סמ''ק המוגדש שיאפשר צריכת דלק שפויה בהרבה מהנפחים הגדולים יותר וכנראה גם יקל על הוצאות האחזקה מסביב.

יונדאי וולוסטר - המון שואו ,רכב מעוצב בעל תיבה ידנית \רובוטית כפולת מצמדים,מנוע 1600 סמ''ק אטמוספרי.

לדעתי עדיף לרכוש את הרכבים הללו כמשומשות טריות(בנות שנה-שנתיים) לאחר שספגו את ירידות הערך הדרסטיות ,כך גם האופציות שלכם מתרחבות לאלטרנטיבות מעניינות יותר.

פורסם
תבדקו את הפיאט בראבו החדשה היא אמנם בעלת מנוע 1400 סמ''ק אך הוא מצוייד בטורבו ,מספק חוויות נהיגה ,הרכב ישאיר לכם עודף נאה מהתקציב אם תסתפקו ביד 2.

רכב נוסף סיאט לאון טווח המנועים נע בין 1.2 ועד 2.0 ליטר כולם מוגדשי טורבו ,גם פה הייתי נוטה לכיוון ה1400 סמ''ק המוגדש שיאפשר צריכת דלק שפויה בהרבה מהנפחים הגדולים יותר וכנראה גם יקל על הוצאות האחזקה מסביב.

יונדאי וולוסטר - המון שואו ,רכב מעוצב בעל תיבה ידנית \רובוטית כפולת מצמדים,מנוע 1600 סמ''ק אטמוספרי.

לדעתי עדיף לרכוש את הרכבים הללו כמשומשות טריות(בנות שנה-שנתיים) לאחר שספגו את ירידות הערך הדרסטיות ,כך גם האופציות שלכם מתרחבות לאלטרנטיבות מעניינות יותר.

האמת יצא לי לשמוע תגובות שליליות על הפיאט ... מה עם הKIA CEED ?

רכב מומלץ ? אמין ? קראתי עליו קצת ויש כמה דברים ממש טובים ברכב ... כמו כן צריכת הדלק מעולה !

פורסם

הבראבו משווקת עם גיר ידני או רובוטי חד מצמדי.

הגרסא הידנית קצרה הרבה שבחים במיוחד בתחום ההנאה מנהיגה ,כמו כן גם בתחום ההרכבה והאמינות היא מפתיעה לטובה.

הגרסא הרובוט' מצריכה נסיעת מבחן מכיוון שאופייה לא מתאים לכל אחד,היא איננה ברמה של כפולת המצמדים ודורשת תרגול קל.

הסיד\I30 כנראה ישמרו על ערכן ואולי אף יהיו אמינות יותר,אך זה נובע משימוש במכלולים וטכנולגיה ישנה,גיר 4 היל' אוטו',מנוע אטמוספרי "חזק" שמקבל את כוחו בסל''ד גבוהה ולכן פחות גמיש וזריז ממנועי הטורבו (תבצע נסיעת מבחן על איביזה\לאון בעלת מנוע 1.2 טורבו - 105 כ''ס ותבין שהמספרים אינם רק כ''ס או נפח מנוע יש מעבר לזה).

מה עם הלאון או הוולוסטר? (שדי דומה באופייה לסיד רק עם מעטפת יפה יותר)

פורסם
הבראבו משווקת עם גיר ידני או רובוטי חד מצמדי.

הגרסא הידנית קצרה הרבה שבחים במיוחד בתחום ההנאה מנהיגה ,כמו כן גם בתחום ההרכבה והאמינות היא מפתיעה לטובה.

הגרסא הרובוט' מצריכה נסיעת מבחן מכיוון שאופייה לא מתאים לכל אחד,היא איננה ברמה של כפולת המצמדים ודורשת תרגול קל.

הסיד\I30 כנראה ישמרו על ערכן ואולי אף יהיו אמינות יותר,אך זה נובע משימוש במכלולים וטכנולגיה ישנה,גיר 4 היל' אוטו',מנוע אטמוספרי "חזק" שמקבל את כוחו בסל''ד גבוהה ולכן פחות גמיש וזריז ממנועי הטורבו (תבצע נסיעת מבחן על איביזה\לאון בעלת מנוע 1.2 טורבו - 105 כ''ס ותבין שהמספרים אינם רק כ''ס או נפח מנוע יש מעבר לזה).

מה עם הלאון או הוולוסטר? (שדי דומה באופייה לסיד רק עם מעטפת יפה יותר)

האמת אני נגד פיאט בכללי ...

עכשיו בדקתי וראיתי שהאופל אסטרה בטווח המחירים , יש מישהו שיש לו התנסות אישית שיכול לספר עליה ?

איך הרכב בכללי ?

ראיתי אופל אסטרה משנת 2005 ומעלה .. מחירים ממש טובים ( יד 2 ) ושמעתי לבינתיים רק דברים טובים.

פורסם

תנסה להגדיר קצת יותר את הצרכים וסדרי העדיפות אז יהיה יותר קל להמליץ. יש כאלה שחיסכון בדלק זה אצלם בעדיפות ראשונה ויש משפחות עם תאומים שמה שחשוב להם זה מקום במושב האחורי ותא מטען גדול. אתה מחפש הנאה מנהיגה, עיצוב, תדמית או מרווח? מאחר ואתה רוצה להשתמש ברכב מספר שנים כהגדרתך, חשוב שתדע בדיוק מה הצרכים והרצונות כדי שלא תתקע עם משהו שלא משרת אותך כהלכה. בהצלחה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמי שמחזיק מזה כחודשיים קיה סיד 2010 אין לי אלא להמליץ בחום.

הרכב יושב טוב מאד על הכביש, כמו רכב גרמני (אולי תוצאה של תכנון ע"י מהנדסים וייצור בסלובקיה). הרכב מאיץ די מהר שזה כמעט מפחיד (הדבר הראשון שהבנתי שחסר לי ברכב זה מגביל מהירות...). הרכב מרווח, מאובזר מאד, מרגיש איכותי בפנים.

אחריות ואמינות - זה שהרכבים הקוריאנים אמינים ואפילו אמינים מאד זה לא חדש, בטח בהשוואה לתוצרת אירופה. אם אתה קונה יד 2, בהנחה שהרכב עשה את כל הטיפולים במוסכים מורשים של קיה, אז אתה עדיין זכאי להנות מ-4 שנים אחריות על הגיר והמנוע בתום 3 שנות האחריות הראשונות.

לי למשל יש אחריות כוללת עד 3/2013 ואז עוד 4 שנים.

בקיצור, מומלצת מאד.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

בתקציב שלך תוכל לרכוש קאיה פורטה חדשה לגמרי 0 ק"מ מליסינג ואולי ישאר קצת עודף.

כמו"כ מוצעות בחברות הליסינג מאזדה 3 חדשה לגמרי 0 ק"מ מליסינג ב-105000 ש"ח.

יונדאי i30 מהדגם היוצא נמכרת אף היא כחדשה לגמרי בסביבות 100K

כל ההצעות הנ"ל בחברת אוויס.

כמו"כ יש סוזוקי SX4 חמש דלתות וחסכוני למדי ב-99990 ש"ח ישירות מהיבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מכונית גדולה בת שנתיים כמו מאזדה 6 נניח לדעתי תתאים יותר אם אתה אדם גדול.

C5 וכו' הכוונה לסגמנט לא לרכב ספציפי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...