Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לקיה- קווריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, זה לא רק אתה. אני חושב שהדימיון בינהן גדול מדי בכדי להיות צירוף מקרים, if you know what I mean...

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

פרונט - ב.מ.וו. מאחור - פאסאט cc ומהצד לקסוס.

עזבו אתכם לקנות אחת מהמכוניות האלו, בקיה יש את כולן :-)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לא, זה לא רק אתה. אני חושב שהדימיון בינהן גדול מדי בכדי להיות צירוף מקרים, if you know what I mean...

what do you mean?

זה ניראה שהם ממש השקיעו, בסופו של דבר אני חושב שליצור משהו חדשני ומפתיע מבחינת עיצוב של הרכב זה נורא קשה, אז אני לא כ"כ מתפלא שיש דמיון בינה לבין רכבים של חברות אחרות.

אם היא הייתה מכונית כלאיים זה היה מושלם אבל. :lol:

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

עיצוב הפנים מכובד מאוד. העיצוב החיצוני אינו ייחודי אבל בהחלט נאה והרמוני.

הקונסולה על המשענת האחורית נראית מאוד עמוסה, כמה כפתורים צריך בשביל להפעיל מיזוג אוויר ומערכת בידור?

הכתב חשב שהשם Quoris קשה לביטוי בעברית, אבל מה לעזאזל חשבו בקיה כשקראו לרכב היוקרה שלהם K9?

מילא מכוניות על שם חיות ממשפחת החתוליים, ציפורי טרף או סוסים אבל... כלב?

(K9 זה הומופון מקובל למילה canine שפרושה כלב).

פורסם

היא באמת מזכירה כמה דגמים אחרים אבל בימינו כל המכוניות דומות ורכב שמצליח לחדש מגיע אחת לתקופה ארוכה.

מעבר לזה, לקיה יש מעצב מאוד מוערך שבהחלט הצליח לעשות מהפך אדיר בכל מבחר בדגמים שלהם מרכבים אפרוריים וסתם משעממים לקו אחיד עם זהות אחידה ולדעתי גם הקווירס נראית נהדר.

פורסם

בהחלט מזכירה את הבימר ואין ספק שהם קיבלו ממנה השראה לעיצוב המכונית.

פעם אחרונה שבדקתי - ב.מ.וו נראת מצויין(!) אז אין בזה רע.

סה"כ הפרונט טיפה מוזר אבל הרכב נראה לא רע בכלל והאינטיריור על פניו עושה רושם איכותי.

לא תחליף לרכוש 5 חדשה אבל תחלופה (אני משער זולה) למי שרוצה רכב מפואר וידו אינו משגת או למי שזה פשוט מספיק עבורו :-)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...