Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה,

אתמול היו לי בעיות בהתנעה, סוויץ' נשמע תקין אבל האוטו לא מניע. מחכה חצי דקה, מנסה שוב, לא מניע.

ככה 3 פעמים ורק ברביעית האוטו מניע. זה קרה אחרי שהאוטו נסע 20 דקות ואז נח כשעה.

היום בבוקר אותו הסיפור.

אחרי שנסעתי לעבודה 20 דקות, כיביתי את האוטו למשהו כמו 2-3 דקות וניסיתי להניע - האוטו הניע מיד.

כיוון שהאוטו כבר בן 3 (וגם עמד אצל היבואן כמעט שנה) הדבר הראשון שעולה לי לראש הוא מצבר.

יש לי דרך לוודא את העניין בלי להיכנס לחשמלאי?

(אין לי רב מודד, אבל אני אצטייד באחד להבא).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם אתה שומע את הסטרטר מיסתובב והאוטו לא מניע זה לא מצבר. החשד הראשון במצב שכזה הוא הקודן. האם שזה קורה אתה שומע את הזימזום של משאבת הדלק בסיבוב הסוויצ' ל-ON או שלא שומעים כלום?

פורסם
אם אתה שומע את הסטרטר מיסתובב והאוטו לא מניע זה לא מצבר. החשד הראשון במצב שכזה הוא הקודן. האם שזה קורה אתה שומע את הזימזום של משאבת הדלק בסיבוב הסוויצ' ל-ON או שלא שומעים כלום?

הלכתי למדוד מתח במצבר והוא אכן תקין (12.72V).

אני מכיר את הרעש של משאבת הדלק, אבל לא שמתי לב האם היה או לא היה כשהאוטו התקשה להתניע.

קשה לשים כל פעם לב ביחוד שהבעיה כרגע לא חוזרת.

החשוד הבא הוא באמת הקודן, אבל השאלה היא איך לאבחן בצורה טובה את הבעיה, ביחוד שקשה לשחזר אותה?

אני אבדוק עם הביטוח שלי האם עדיין צריך אישור מיגון, אם לא , אני פשוט אבטל אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמתי לב שכאשר האוטו לא מניע באמת לא שומעים את הזמזום של משאבת הדלק כשמעבירים את הסוויצ' ל ON.

השאלה האם זה יכול להגרם מהקודנית או שיש בעיה במשאבה עצמה או במגעים שלה?

פורסם
שמתי לב שכאשר האוטו לא מניע באמת לא שומעים את הזמזום של משאבת הדלק כשמעבירים את הסוויצ' ל ON.

הי

תבדוק ניקיון והידוק קטבים שעל המצבר ,

אם לא מסתדר קפוץ לאחד הסניפים שלנו http://www.schnapp.co.il/?pg=BranchList&CategoryID=287

נבדוק לך את המצבר / הבעיה .

כמובן ללא תשלום .

קפה עלינו ...

מצברי שנפ/B]

פורסם

אם הקודן מחובר למשאבת הדלק אז הבעיה היא בקודן וצריך לנתק אותו כדי לראות אם הבעיה שהמשאבה לא ניכנסת לעבודה ניפתרת. אם אחרי הביטול הבעיה נימשכת אז המשאבה בדרך ל...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור.

לאחרונה הבעיה חוזרת בתדירות גבוהה יותר. כאשר האוטו לא מניע אז גם לא נדלקת מנורת האימובילייזר (אם היא לא נדלקת האוטו לא מניע).

שמתי לב שאם אני מוציא את המפתח מהסוויץ' הופך, מכניס ומנסה שוב המנורה נדלקת והאוטו מניע.

לפעמים בלי להפוך אני סוגר סוויץ' מחכה 5 שניות ומנסה שוב ואז נדלקת המנורה והאוטו מניע.

נשללה בעיית מצבר לחלוטין. את הקודנית לא היה לי זמן לנטרל עדיין.

רעיונות?

פורסם

נטרלתי את הקודנית והעניין נפתר.

לטענת המתקין, הקודנית יצרה איזה שהוא קצר.

בכל מקרה הביטוח לא מחייב אותי יותר בקודנית, ככה שהבעיה נפתרה.

• תוכן חדש...