Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

morel virtus

lev1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר זה לא העניין בגלל שהמחיר כולל התקנה וחיווט...

האם הרמקולים איכותיים ונותנים תמורה טובה למחיר?

פורסם

הם המחליפים של הדוטק - הדוטק נתן תמורה טובה למחיר גם שהוא תומחר ב-1100-1200 ובטח ובטח שהוא תומחר לקראת הסוף באיזור ה-750-850.

האם עדיף לקנות ויטרוס ב-1100 או דוטק ב-800? לא יודע. אין מספיק (בכלל?) ניסיון איתם כאן.

סביר להניח שהם טובים.

סביר להניח שיהיה אפשר להשיג אותם ביותר זול עוד כמה חודשים.

פורסם

שמעתי שאת הוירטוס מייצרים בסין ולא בארץ האם זה נכון יש לי ניסיון קשה עם מוצרים סינים.

פורסם
קבלו עדכון חם מהשטח הוירטוס מייוצר בישראל

ממש הפתעת אותנו...

יש אצלי סט כזה אני מקווה שבקרוב אוכל לבחון אותו ולתת חוות דעת. הדבר הבולט חזותית זה הקרוס שניראה שעבר שידרוג רציני.

פורסם

מעניין מאוד.

יש לך אפשרות לצלם אותו באיכות גבוהה משני הצדדים (כלומר גם את הצד האחורי של המעגל המודפס)?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי אז התקנתי היום את הסט אצלי ברכב עם פיונר 8350.

חשוב לציין ללא מגבר ! לכן חשוב לציין שהחוות דעת הזו לא 100% אבל מהתרשמות ראשונית לא הייתי אומר שהופתעתי או נדהמתי מהביצועים

פורסם

א', ללא מגבר אי אפשר אפילו להתחיל לאמוד על טיבו של סט כזה. שנית, נשמח אם תשתף כמה תמונות מההתקנה שלך.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

כן בקרוב אני ישלים מגבר

תמונות ?! חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. זה פורום מכובד ורציני ואתה מתבקש להתנסח בהתאם. קרא את כללי הפורום*** יכול רק תמונות של הקופסאה :-) הכל כבר בלב הרכב אפילו את הטוויטרים שמו לי בדשבורד איפה שהיו הרמקולים המקוריים.

אגב יש חנויות שטוענות שהסט מיוצר בישראל ו

פורסם

הציעו לי לשים מגבר רוקפורד w1000 ב 1000 ש"ח יש חוות דעת עליו?

האם הוא ישתלב טוב עם הסט?!

• תוכן חדש...