Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יום אני וחבריעה נסענו לנו הבייתה ובדרך ראיתי שלוש מכוניות נוסעות להן לאיתן, החלטתי לנסוע אחריהן, נראה לאן נגיע, חשבתי.

אחרי שאנחנו נוסעים כבר דיי הרבה זמן, החלטתי לברר לאן נוסעים, עצרנו ליד אחד הרכבים ברמזור ושאלנו לאן אנחנו נוסעים.

הוא בתורו טען שגם הוא הגיע באיחור ואנחנו פשוט נצטרך לעקוב אחריהם ולגלות.

אחרי עוד נסיעה קצרה הגענו למה שנראה באותו רגע כמו רחוב באמצע שום מקום אם בערך 10 מכוניות (כמובן מיותר לציין שרובן במצב מצויין) ישנות שעומדות לצד הדרך.

כמובן שמייד נשלפה המצלמה (ותודות לחברה, שהחליטה שהמצלמה פשוט תהיה אצלה בתיק כל הזמן) והתחלתי לצלם. תוך כדי סשן אינטנסיבי אחד האנשים יוצא אלינו החוצה (אחרי שכולם נעלמו להן פתאום, אבל אני מה 'כפת לי, את המכוניות השאירו) ואומר ש"הבעלים של הסדנה פה מזמין אותכם להכנס גם, יש לו בפנים כמה מכוניות גם, כדאי לכם להכנס ולהציץ"

פה נגמרו לי המילים ולכן לא אוסיף ופשוט אשאיר אתכם עם התמונות.

רק אציין שגיליתי מאוחר מידיי שהמצלמה צילמה על רזולוציה ממש ממש נמוכה ולכן התמונות קטנות. אבל הן ללא ספק מעבירות את הרעיון.

https://plus.google.com/u/0/photos/104340827090466275645/albums/5761545972631003089

*הלינק מוביל לאלבום בגוגל+, ואני לא יודע אם גם אנשים שאין להם שם חשבון יכולים לצפות בו. אם מישהו נתקך בבעיה תגידו לי ואני אעלה את התמונות בדרכים יותר קונבנציונליות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

באדמונטון יש המון רכבי אספנות , הייתי שם מעל לחודש ונתקלתי בכמות מטורפת של רכבים .

על אחד הכבישים (לא זוכר מספר ) לכיוון ספרוסגרוב יש מגרש למכירת רכבי אספנות מטורף ובאיזורים של הבתים הישנים של אדמונטון כל חצר שלישית מכילה רכב אספנות במצב צבירה כל שהוא ....

אם אתה נכנס לקניון הקטנטן שלהם (כולה 800 חנויות) תמצא את אורוגולד מול מופע כלבי הים - תמסור להם ד"ש ממני - משפחה ......

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

פשששש

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

לכיול כדאי לזכור כי בחורף הארוך אדמונטון היא אחת הערים הקרות בעולם, מכוסה כולה בקרח ובמלח. רכבי האספנות נשמרים בחורף בחניה מקורה ומחוממת, ומוצאים החוצה רק בקיץ, ורק בימים בהם לא יורד גשם. ואדמונטון נמצאת באחת הארצות העשירות (באוצרות טבע) בעולם. עוד קצת עליה כאן:

http://wp.me/pXLKy-wk

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

שמח שנהניתם. אכן מסתבר שיש פה ממש לא מעט רכבי אספנות ותרבות דיי חזקה של תערוכות ומפגשים שלהם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה על השיטוף

תמונות מדהימות, רכבים, תרבות, ובמיוחד קנדה עצמה זה פשוט שילוב מושלם

לא אומר את זה סתם אלה כי חברים של ההורים שלי חיים שם ומכיר את המקום הקסום הזה.

• תוכן חדש...