Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי היה טורטל ווקס ברכב (פחית מלפני 20 שנה )

לקחתי וחשבתי לעשות לרכב

פתחתי ומה שהיה זה ווקס לא קשה צבע ירקרק ועם ריח

אציין שאין לי מושג איך ווקס אמור להרגיש להריח ולהראות

קשה לתאר את הריח

יש בערך חצי

השאלה אם אפשר להשתמש בווקס שהיה בתןך פחית יכול להשמר או שהוא גמור

(לאספנים שבינינו, מוכן להחליף בתמורה לאחד חדש יותר:lol: )

הרכב ישן ואין לי בעיה לנסות ומקסימום שלא יתן אפקט אבל אני לא רוצה שישארו סימנים

סליחה על הניסוח הקלוקל, נכתב מהאייפון

תודה רבה

Miata ND2

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות וקס על חלק מתכת צבוע שלא אכפת לך ממנו וליראות את התוצאות. כמו כן וקס לא עד כדי כך יקר ובהחלט אפשר לקנות טרטל חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה יכול לעשות וקס למקרר למשל אם צבע הדפנות שלו חלק או מחשב (שים לב שצבע צריך להיות במרקם כמו ברכב ולא מט ולא מחוספס אלא חלק ומבריק).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדקתי אבל לא רוצה לקחת סיכון,אני אקנה ווקס נוזלי ופוליש לרכב

רציתי לדעת מה עושים עם וקס נוזלי ואיך משתמשים בו (עם וקס "מוצק" אני יודע)

Miata ND2

פורסם

אותו דבר,מורחים על הרכב,מחכים עד שתייבש ומנגבים אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכם, רק רציתי לדעת אם יש עדיפות לווקס המוצק על הנוזלי או שזה אותו דבר ואולי הווקס הנוזלי יותר קל למריחה מהמוצק?

Miata ND2

פורסם

ההבדל לא גדול בין נוזלי למוצק, ההבדל היחיד הוא בין החומרים שמשתמשים.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

זתאמרת הסוג? אני אקנה טרטל שזה לדעתי הכי נורמלי ובסיסי , לא רוצה משהו מיוחד כי מדובר סה"כ בגרוטאה (סופר לנסר) שצברה כמה סימנים שיורדים בקלות ע"י וקס (או אפילו קרצוף חזק של המקום) ואני רוצה להחזיר טיפה את הצבע והברק (אני אקנה גם פוליש שלהם)

תודה לכם

Miata ND2

פורסם

ווקס נותן שכבת הגנה , פוליש מוריד שכבה דקה של לקה .

לעשות ווקס על שריטות לא יעזור לך !

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לא על שריטות, על סימנים שחורים (שפכו איזה משקה על הרכב ולא ניקיתי שבועיים וכנראה שהוא נדבק חזק)

השאלה העיקרית זה אם לעשות גם פוליש במצב כזה או שזה מיותר

Miata ND2

• תוכן חדש...