Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המד מהירות הפסיק לעבוד משום מה ואני רוצה לדעת על כמה אני נוסע לפי הטורים.

ב-100קמ''ש על כמה הטורים צריכים להיות?

וב-120קמ''ש על כמה הטורים צריכים להיות?

מי שיש לו רכב כזה אשמח לתשובה מדויקת ממנו.

דגם מנוע 1500 אוטומט משנתון 1989 עד 1993

תודה רבה.

פורסם

הסל״ד לא משקף את המהירות. זה תלוי במשקל שיש באוטו, באופי הנהג, וכמובן שיפוע הכביש ומצבו (כביש משובש, עלייה או כביש ישר) וכמובן גם מצב המנוע ומערכותיו.

אין תשובה מדויקת. אני לא חושב שיש תשובה בכלל שתתאים.

חוץ מזה שזה מאוד לא בטיחותי נושא מד המהירות שאתה מזניח.

פורסם

צודק אבל עוד חודש וחצי אני מוכר אותו אז אין לי כח להתעסק. אז בנתיים שיהיה לי אנדקציה אני יודע מתי שזה כן עבד ש-3טורים זה 100קמ''ש במישור. אבל אני לא בוטח. כמובן שמדובר במישור ולא עלייה.

תודה אשמח לשמוע עוד דעות.

פורסם

בדר"כ הכבל של המהירות מיתחבר עם שינן כזה לתוך הגיר, לא בעיה למצוא אותו וגם לא יקר להביא כבל כזה מפירוק, אני מאמין שלא יותר מ-50 ש"ח ייקחו לך עליו. לדעתי הבעיה היא בשיינן של הכבל בחלק שמיתחבר לגיר, גם יש מצב שפשוט היתנתק שם או שנוצר חופש. אם יש לך מושג בסיסי כל שהוא על מה אני מדבר בדוק זאת.

פורסם

תיקון לרוב לא יעבור את ה-100 שקל וכמו כן, הרכב לא עובר טסט ככה.

תעשה טובה לעצמך ותוציא כמה שקלים לסדר את זה, זה לא מאות או אלפים

כבר חתמתי...

פורסם
הסל״ד לא משקף את המהירות. זה תלוי במשקל שיש באוטו, באופי הנהג, וכמובן שיפוע הכביש ומצבו (כביש משובש, עלייה או כביש ישר) וכמובן גם מצב המנוע ומערכותיו.

אין תשובה מדויקת. אני לא חושב שיש תשובה בכלל שתתאים.

חוץ מזה שזה מאוד לא בטיחותי נושא מד המהירות שאתה מזניח.

אם תיבת הילוכים מצויידת במנגנון נעילת ממיר מומנט בהילוך שלישי (ואני מניח שהיא כן מצויידת במנגנון זה), אז בשיוט במישור במהירות קבועה הסל"ד לגמרי משקף את המהירות.

ואין כל קשר למשקל הרכב ולמצב המנוע.

• תוכן חדש...