Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי מכוניות ישנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת הייתה לי הרגשה שהירוקה זאת פיאט. נראית כמו הפיאט הישנות האלה שאני לא זוכר את הדגם. משהו לפני 20 שנה.

פורסם
האמת הייתה לי הרגשה שהירוקה זאת פיאט. נראית כמו הפיאט הישנות האלה שאני לא זוכר את הדגם. משהו לפני 20 שנה.

הירוקה היא פרינץ 1000 מלפני 40 שנים ועוד שנתיים ,(בערך) :wink:

פורסם

לא יודע...

לפחות אני יודע איפה זה......

מעלה "טייגר היל", בין הטיילת לרחוב הירקון בתל-אביב - דרומית למלון "דן", אז "קטה-דן".

עודד

פורסם

בתמונה הראשונה :

כתום : מיני מיינור

לפניו : ג'יפ כלשהו

לבן/אדום : פיאט 500

לפניו : פורד אסקורט

ירוק : NSU 1000

לפניו : פיג'ו 404

בתמונה השניה : לא זיהיתי .... כנראה מוריס ? אבל הגריל לא מתאים ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
תודה, ומה עם זה?

זה...זה טאטרה 57! וואו.

במשרד התחבורה היא רשומה ללא זיהוי היצרן.

פרטים נוספים בערב.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
תודה, ומה עם זה?

כאמור, באמת תמונה יחודית. ממצא נדיר שכדאי לפענח.

זו טאטרה 57 רודסטר, בדגם שיוצר בין 1931 ו- 1935.

נתוני משרד התחבורה אינם מציינים כלל מיהו היצרן, אך טורחים לציין שזו מכונית מדגם 1933. מס' הרישוי (שהונפק ב- 1957) הוא 32-992.

בסה"כ יוצרו 7,020 טאטרה 57 משנתונים אלו (כמובן, לא רק רודסטר). היו גם גרסאות מאוחרות, וחלקן אפילו יובאו ארצה באופן סדיר: יבוא טאטרה לארץ-ישראל החל במאי 1936. היבואן היה "חברה א"י למכוניות טאטרה"" והקופי במודעות, המתארות את השלדה המיוחדת של משאית טאטרה, לא היה עובר היום.

תמונות:

א. 32-992.

ב. "תמונת עתונות" מ- 1931. ה- N במספר הרישוי מתייחס לשמה הגרמני (!) של העיירה בה נמצאת טאטרה עד ימינו אנו.

ג. פרסומת מ- 1936.

ד. תמונת אולם התצוגה, שהעלה כאן בשעתו oferbz.

32992 T57 Roadster 1933.jpg

T57 1931 s.jpg

19360519 Tatra.jpg

Tatre v Tel Avivu Mazeh~.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...