Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק איך לפעול מול נהג שהגיעה לחנייה של בייתי הוריד את אחד השכנים, ביציאה מן החנייה הוא פגע הרכבי בשתי הדלתות הימניות.

איני יודע מי הנהג אך אני יודע איזה שכן הוא הוריד, איך אני מוצא את הנהג הפוגע? האם לפנות לשכן שייתן לי את פרטי הנהג שהוריד אותו ואיך? או לחכות להם מחר שהם יחזרו שוב?

בבקשה זה דחוף

פורסם

אתה מכיר את השכן? הוא מכיר אותך?

אני לא יודע עד כמה הוא יהיה מוכן לנדב פרטים

אולי אפילו יכחיש.

אולי הוא בכלל לא ראה את המקרה (אתה אומר שהוא ירד ואז הנהג נסע)

ובמקומו לא הייתי מודה בדבר כזה בשם הנהג.

אין מנוס מלדבר איתו ולבקש את הפרטים ולקוות שלא תיפול על איזה בבון ערס.

אם הוא יבלבל את השכל אתה יכול להמציא שיש לך מצלמה שמכוונת לחניה והמקרה מצולם

ושכדאי לאותו נהג לסגור איתך תשלום עבור התיקון במקום להפעיל את הביטוח.8)

ולנהג אני מאחל שיזדקק לתרופות, הרבה הרבה תרופות.

פורסם

יש לך את מספר הרכב הפוגע?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש לך את מספר הרכב הפוגע?

כן יש לי

עדכון

הייתי אצל השכן שלי הוא קרא לנהג הפוגעה שהגיעה ואמר כי לא ראה שפגה בי, ושהוא מוכן לקחת אחריות.

השאיר לי את מספר הטלפון שלו, ושאתקשר אליו אחרי שאקבל הצעת מחיר מהפחח שלי.

והפחח שלו וגם יתן מילה בנושא. כאמור הייתי היום אצל שנייהם הפחח שלי אמר כי יש להחליף את הדלת מכיוון שנפגע בקנת של הדלת והיא לא תחזור לקדמותה פלוס עבודת הפחחות וצבע שהמחיר הכולל הוא ש"ח3.5K

ואילו הפחח שלו טען כי הוא יכול לסדר את המכה ללא החלפה ושהפחח שלי סתם הכניס לי לראש כי לא נתן לסדר את המכה כדי להרוויח יותר, ושהוא איננו מקצועי, ותן מחיר של כ600-700 ש"ח

סיכמנו שלא נערב ביטוח,אך אני רואה כי הסכום גדול משחשבנו.

התמונות לפניכם

resized_IMG_0115.jpg

resized_IMG_0116.jpg

פורסם

תביא שמאי שיעריך את הנזק בדיוק, שלח את הרכב לאיזה מוסך שאתה רוצה. במידה והודתה, זכותך לתקן באיזה מוסך שבא לך, כולל השריטה בדלת האחורית, וכולל מחיר השמאי.

לגברת אמור: "במידה ולא תשלמי אתבע אותך בבית-משפט לתביעות קטנות, שם אבקש גם הפסד ימי עבודה (על הימים שהייתי אצל הפחח שלך, וגם על הימים שהייתי אצל פחח שלי)."

עצם העובדה שהיא אמרה סע אל הפחח שלי, ואסכים לשלם, מהווה הודעה באשמה.

תגיד לה שאפשר לבחור בטוב או במשפט, ושתחליט.

עכשיו בשביל שמה שכתבתי למעלה יעבוד ב100% אתה צריך לענות בחיוב על משהו מהשאלות הבאות:

1. יש לך הצעת מחיר כתובה בכתב מהפחח שלה?

2. הקלטת שיחה איתה שהיא מסכימה לשלם?

3. יש לך תמונה של הרכב שלה? הפוגע.

כל אחד מהשלושה יכול לבוא לטובתך במשפט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עכשיו בשביל שמה שכתבתי למעלה יעבוד ב100% אתה צריך לענות בחיוב על משהו מהשאלות הבאות:

1. יש לך הצעת מחיר כתובה בכתב מהפחח שלה?

2. הקלטת שיחה איתה שהיא מסכימה לשלם?

3. יש לך תמונה של הרכב שלה? הפוגע.

כל אחד מהשלושה יכול לבוא לטובתך במשפט.

1.מהמוסך שלו אין לי, משלי יש.

2. חיובי.

3. עדיין לא, אך יש לי שעריות מהצבע שהוא השאיר לי

פורסם

אם האיש מודה בנזק ומוכן לשלם עליו, נראה לי שלא ראוי לנסות לסחוט ממנו כמה שיותר. אבל זה לא אומר שאתה צריך להסכים לתיקון גרוע. לפי הצצה בתמונות, נראה לי שלא חייבים להחליף דלת. אבל אולי התמונות מטעות.

אני הייתי מנסה לקבל הצעת מחיר נוספת - אתה יכול לחפש כאן בפורום המלצות על פחחים.

דני

פורסם

אתה יודע מה חשבתי שקרה מהמשפט "אני זקוק איך לפעול מול נהג שהגיעה לחנייה של בייתי הוריד את אחד השכנים, ביציאה מן החנייה הוא פגע הרכבי בשתי הדלתות הימניות."? :shock:

פורסם
אם האיש מודה בנזק ומוכן לשלם עליו, נראה לי שלא ראוי לנסות לסחוט ממנו כמה שיותר.

דני

אני לא אדם כזה, אבל לפני מספר חודשיםהיה מקרה נוסף שמישהו פגע ברכבי ולא השאיר פרטים רק מספר טל' והבטיח שיסדר הכל, מיותר לציין כי כאשר התקשרתי הוא הכחיש הכל ושאם אתקשר אליו שוב הוא יתבע אותי על עוגמת נפש שאני מציק לו.

אז כרגע אני במצב שמי שנחווה ברותחים נזהר בצוננים.

מחר אגש לפחח נוסף.

פורסם
אתה יודע מה חשבתי שקרה מהמשפט "אני זקוק איך לפעול מול נהג שהגיעה לחנייה של בייתי הוריד את אחד השכנים, ביציאה מן החנייה הוא פגע הרכבי בשתי הדלתות הימניות."? :shock:

שזה לא בפורום המתאים? :shock:

פורסם
1.מהמוסך שלו אין לי, משלי יש.

2. חיובי.

3. עדיין לא, אך יש לי שעריות מהצבע שהוא השאיר לי

תשובה 2 מבטיחה את נצחונך ב99.99999% במשפט.

סע לאיזה מוסך שאתה רוצה, אני ממליץ למוסך מורשה של היצרן של הרכב שלך, או למוסך שחברת הביטוח שלך תגיד לך.

אחרי ששמאי יבדוק את הרכב, ואתה תיתן צ'ק על סך התיקון ובתמורה תקבל חשבונית. קח את החשבונית ,יחד עם דו"ח השמאי וכל שאר ההוצאות ותבע את הפוגעת. זו זכותך המלאה לתקן את הרכב, ולהחזירו למצב הקודם.

לפני התביעה אני ממליץ לשלוח מכתב לנאשמת שבו אתה מסביר לה שיש לך שיחה מוקלטת על כך שהיא הודתה באשמה ואם לא תסכים לשלם, אז תתבע אותה גם על אובדן ימי עבודה וזה יכול לעלות לה כמה מאות שקלים יותר.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...