Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שלום לכולם, הבוקר נכנס בי משהו מאחור כשבלמתי בכיכר (לא שמר מרחק, טוען שהבלמים לא עבדו :shock:)

האוטו דנדש - חודשיים על הכביש (אפשר להבין איזה כאב לב זה), יש שריטות וכמה מכות קטנות מאחורה אבל לא יותר.

הביטוח מכסה והכול בסדר אבל השאלה שלי האם שווה לקחת את האוטו למוסך של הסוכנות כי הם מכירים את הרכב יותר טוב ולא לאיזה מוסך הסדר. בעיקרון מה שהביטוח הציעו לי לעשות זה "דרישת תשלום" כלומר לתבוע את הפוליסה שלו דרכם אבל לא להפעיל את הפוליסה שלי (ואז אין רישום עבר ביטוחי), בעיקרון הסיכונים בלקחת למוסך של הסוכנות הוא שבמקרה שדרישת התשלום לא תעבוד ואצטרך להפעיל את הפוליסה ההשתתפות העצמית תהיה גבוהה בהרבה מאשר אם אקח את האוטו למוסך הסדר.

נ.ב.

אלה רשימת מוסכי ההסדר באיזור נתניה, יש המלצות למישהו במקרה ?

דורון מוטורס בע"מ פינקס 36 נתניה 09-8626666

ניסים ארביב שכטרמן 12 נתניה 09-8622184

רכב נתניה פנקס דוד 26 נתניה 09-8600600

רכב ה 100 ברקת 10 נתניה 09-8627693

שיא יונדאי ומיצובישי המסגר 13 נתניה 09-8821550

פורסם

אם דרישת התשלום "לא תעבוד" (כלומר תיענה בסירוב) אז הצעד הבא הוא ביהמ"ש לתביעות קטנות,

בשביל מה לתבוע את הפוליסה שלך?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה רבה, מדובר בקיה פיקנטו, אני אלך לדורון מוטורס ולא למה שהמליצו בחברת ביטוח.

מטריד כרגע ירידת הערך של האוטו, האם בכול מקרה גם אם אין פגיעת שילדה תהיה ירידת ערך (שהרי בכול זאת הרכב היה מעורב בתאונה, לפי מה שאני רואה זה בעיקר פחחות - אין דפיקות או שברים בטמבון) ?

פורסם
אם דרישת התשלום "לא תעבוד" (כלומר תיענה בסירוב) אז הצעד הבא הוא ביהמ"ש לתביעות קטנות,

בשביל מה לתבוע את הפוליסה שלך?

תודה, לא ידעתי את זה (חברת הביטוח לא יידעו אותי בכלל על אופציה כזאת).

פורסם

הוועץ בסוכן הביטוח שלך. הוא ינתב אותך בדרך המתאימה לך ביותר.

לי היה מקרה דומה עם נזק די גדול, עדיין לא הייתי מנוסה והפעתי את הפוליסה שלי - וחברת הביטוח (במקרה זה ביטוח ישיר שהיו די חדשים בשוק) הצליחה לקבל את ההפסדים שלי - בעיקר ההשתתפות העצמית - מהנהג בפוגע, אם כי התהליך ארך קרוב לשנה. במקרים אחרים, שבהם הייתי מבוטח באמצעות סוכן מסורתי, התהליך היה אפילו יותר מהיר. ובלי תביעה של הפוליסה שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה רבה, מדובר בקיה פיקנטו, אני אלך לדורון מוטורס ולא למה שהמליצו בחברת ביטוח.

מטריד כרגע ירידת הערך של האוטו, האם בכול מקרה גם אם אין פגיעת שילדה תהיה ירידת ערך (שהרי בכול זאת הרכב היה מעורב בתאונה, לפי מה שאני רואה זה בעיקר פחחות - אין דפיקות או שברים בטמבון) ?

לא יודע עד כמה אתה צריך לדאוג מירידת הערך לרכב הזה, עם כל הכבוד יש אותו הרבה בליסינג והם אלו שישברו לך את השוק, לא כמה מכות מאחורה שיורידו כמה אלפים בודדים (יש בזה סכום נכבד, אבל לא כמו שהליסינג *** אותך).

בנוגע לכאב הלב על האוטו החדש, הוא ברור ומובן וההודעה למעלה לא באה להמעיט מהאהבה שלך המובנת לרכב.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ברכב של אבא שלי נתקעה משאית מאחור. הוא קיבל ירידת ערך של כמה אחוזים (כמה אלפים, אבל אם הרכב יימכר לא תהיה ירידת ערך, כי זו לא פגיעה חמורה כלל).

• תוכן חדש...