Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי על הרכב את הדיבורית Blueron Triple Touch 9090 של פלאפון.

הרמקול של הדיבורית מותקן מאחורי הקונסולה המרכזית למטה ופונה לכיוון רגלי הנוסע שליד הנהג.

לפעמים ממש קשה לי לשמוע את מי שמדבר איתי ואני מחפש פתרון למיקום יעיל יותר של הרמקול.

חשבתי למקם את הרמקול מאחורי הפלסטיקה שמתחת להגה כך שיפנה לכיווני דרך החריצים שמסביב לפלסטיקה שמקיפה את ההגה.

התקנה כזו עלולה לגרום ל"הד" או הפרעות שמע אחרות בשיחות? (המיקרופון מותקן על תקרת הרכב מאחורי המראה האמצעית).

אם התקנה כזו עלולה להיות בעייתית, אשמח לקבל כל המלצה/רעיון למיקום יעיל יותר של הרמקול.

אבירן.

פורסם

אני לא יודע מה גודל הרמקול ואיך הוא ישמע דרך החרכים של הפלסטיקה, אבל אני מתאר לעצמי שהצליל לא יהיה "נקי" לחלוטין.

יצא לי לשמוע דרך רמקול שהיה ממוקם מאחורי הקונסולהוזה היה נשמע תקין לחלוטין.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אצלי ברכב הראשי הרמקול של הדיבורית מותקן ממש מאחורי לוח המכוונים - לפחות ככה זה נשמע - כאילו שהקול בוקע מהספידומטר.

אבל המתקין שעשה לי את זה הוא קצת לא שפוי :-)

בוא נאמר שהוא מהסוג שיכולים להחנות ב.מ.וו סידרה 7 בחניה של פיקנטו מבחינת רמת המתקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועוד במצב אנכי

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אצלי זה כבר 7 שנים.

ברנו קליאו. ובבורה שלי. הרמקול מתחת להגה.

אגב בזבלפון לא הסכימו להתקין אותו שם.

המתקין דרש לחבר אותו עם ברגים למקום הרגיל ושאני יפרק במידה שאני רוצה.

אחר צעקות והרבה בלגן.

הוא חיבר את הדיבורית באוויר.! רק חיווט חשמל. בדק שהיא עובדת. החתים אותי שקיבלתי התקנה מלא. והדיבורית עובדת.

וביקש יפה שאני ילך משם. כי אני עושה לו פדיחות מול לקוחות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...