Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הלילה קמתי ,נראה לי שהייתי ישן עדיין,פתחתי עיניים ושמעתי דיבורים..

מסתבר שזאת הייתה הבת הקטנה שלי שקראה "אבא.. ביבי(בקבוק) " אינעל אבוק..הרסה ל את השינה.:evil:

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני הלילה קמתי ,נראה לי שהייתי ישן עדיין,פתחתי עיניים ושמעתי דיבורים..

מסתבר שזאת הייתה הבת הקטנה שלי שקראה "אבא.. ביבי(בקבוק) " אינעל אבוק..הרסה ל את השינה.:evil:

אצלי זה מרפק לצלעות ו "קום תכין לה בקבוק,אני קמתי אתמול".

Gn'f'R

פורסם

המוח מדמיין "סכנה" כלשהי, בצעירותי זכור לי "עכביש סגול ענק" שהסתובב לי במיטה. העיניים רואות אותו- אין הבדלה בין התת-מודע, חלום, הזיה, איך שתרצו לקרוא לזה בזמן שהעיניים פתוחות

אני מכיר את זה רק מהזיות של חום גבוה.

לפני כמה שנים טובות התעוררתי לסיטואציה מאוד לא סימפטית של גמדים שסוחבים את המיטה שלי במדרגות. והקטע המוזר הוא שראיתי את שתי התמונות אחת על השניה (אותי בחדר מואר וחביב ומנגד חמישה גמדים של שלגייה (לא, אני לא זוכר איזה) סוחבים את המיטה בחדר מדרגות ומסתבכים בסיבובים) והרגשתי את שתי הסיטואציות.

אגב, בצעירותי היו לי גם חלומות צלולים במיוחד. הייתי ממש מרגיש כל מה שעשיתי בחלום, ברמה כמו שאני מרגיש עכשיו את מקשי המקלדת בזמן שאני כותב. חלומות שבהם אני מתחיל לרוץ בירידה, קופץ, וכל קפיצה נהיית יותר ארוכה עד שאני ממש עף ומרגיש איזה כיף זה לעוף, עם הרוח עליי, הגובה וכולי (ההרגשה הכי מגניבה בעולם, לא נתקלתי במציאות ב"היי" כזה)

הייתי בטוח שאני היחיד! ברווז, אני פיתחתי את זה לאומנות. הצלחתי לעוף בתוך אוטובוס עד המושב שלי. האמת שזה לא קרה לי שנים, ולפני חודש פתאום היה לי אחד כזה. איזה חלום מוצלח. אתה מתעורר ויודע שיהיה לך יום נפלא.

Speaking of חלומות מוזרים, אני חושב ששווה להוסיף את זה לתמונה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
זה ממש מוזר הקטע הזה שזה קורה להרבה אנשים בעולם עם דמות של ילדה שיושבת על החזה.

זה לא תמיד ילדה, זו תופעה ידוע ועתיקה שלרוב דווקא מתארת מכשפה או שד, כל אחד והתת מודע שלו.

תמיד קורא לי הקטע הזה שאני לא מצליח להתעורר כשאני נרדם ברכבת או אוטובוס.

זה גם מלווה בהזיות ולעיתים חלומות שמערבבים בין המציאות לדימיון, אני אישית מת על זה.

נ.ב

אני סובל ממיגרנות (את האמת עכשיו פחות, כבר שנה לא היה לי) בערך אחת לחודשיים, תמיד כשאני מנסה להרדם עם מיגרנה אני חולם חלום צלול לחלוטין כשאני בשליטה מלאה.

לרוב אני גם יכול לבחור את נושא החלום, דבר שמצריך הרבה מאמץ ותכנון, אם עושים את זה לא נכון פשוט מתעוררים. :\

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם לי קרו הרבה מהתופעות האלה וגם הקטע עם השמיכה שמישהו משך אותה ממני, ואני גר לבד. הלחיץ אותי בטרוף. איפה שהוא בפנים אני רוצה להאמין שכל זה אמיתי ולא רק תופעות שקורות בתוך הראש שלנו.

פורסם
אני מכיר את זה רק מהזיות של חום גבוה.

לפני כמה שנים טובות התעוררתי לסיטואציה מאוד לא סימפטית של גמדים שסוחבים את המיטה שלי במדרגות. והקטע המוזר הוא שראיתי את שתי התמונות אחת על השניה (אותי בחדר מואר וחביב ומנגד חמישה גמדים של שלגייה (לא, אני לא זוכר איזה) סוחבים את המיטה בחדר מדרגות ומסתבכים בסיבובים) והרגשתי את שתי הסיטואציות.

יש אנשים שמשלמים הרבה מאד כסף בשביל הזיה כזאת, יש מצב שיש לך דליפת גז מהמזגן בחדר? :lol:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

שאלה: מישהי שהתופעה הזאת קורת לו פעם ניסה להתעמק בזה קצת יותר ? אולי סיאנס או לעלות שדים ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

למי ששאל לגבי חום: כשחם לי, יש יותר סיכוי שיהיה לי סיוט. אצלי סיוט זה נדיר, אין הרבה דברים שמוציאים אותי מהשלווה, אבל לפעמים דבר כזה יכול לקרות. וזה כמעט תמיד רק כשחם לי (שזה כמעט כל השנה...).

ואין קשר לבריחה מהמיטה, זה משהו שקשור לעקה ולדברים אחרים הרבה יותר.

הייתי בטוח שאני היחיד! ברווז, אני פיתחתי את זה לאומנות. הצלחתי לעוף בתוך אוטובוס עד המושב שלי. האמת שזה לא קרה לי שנים, ולפני חודש פתאום היה לי אחד כזה. איזה חלום מוצלח. אתה מתעורר ויודע שיהיה לך יום נפלא.

מגנייייב!

שאלה: מישהי שהתופעה הזאת קורת לו פעם ניסה להתעמק בזה קצת יותר ? אולי סיאנס או לעלות שדים ?

האמת שנושא שיתוק השינה, בעתי-לילה ודברים דומים היו בזמנו משוייכים באופן בלעדי לדומיין השדים, הרוחות והדת. כיום המדע יודע שיש הסבר אחר, רק שלא יכול למצוא אותו... בינתיים. אני יכול רק לדמיין כמה שזה מפחיד, אבל אני לא רואה איך סיאנס או משהו בסגנון יוכל לעזור- אולי רק להפחיד אותך יותר (במידה ויצליח :shock: ) . מה שאני מציע זה להרגיל עצמך למצב במקום להילחם בו, או לנסות באופן מודע לשנות את הנסיבות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראה חתימה, תקף גם לשדים ורוחות.

פורסם
8Hky0kj2u1o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עשו את זה קצת אובר-דרמטי אבל...ממש לא בא לי שיתוק שינה הלילה.

בחיי, איזה כבדים.

ברגע שעוברים את גיל 12 ומפסיקים להאמין ברוחות התופעה לא כל כך מטרידה.

נכון, זה מעצבן שאי אפשר להתעורר ונמצאים בסוג של מצב ביניים אבל כשמבינים מה עומד מאחורי זה כבר לא רואים שום שד או שומעים צרחות.

פורסם

הייתה איזו תרופה שלקחתי שגרמה לי להתנהג כמו ערס למשך כמה ימים... כמעט התחלתי עם בחורה בשביל חבר שהיה איתי עם המשפט של "אבא ש'לך גנן?", למען השם :?:shock:

(ולא. זה מאד לא אופייני לי.)

אז אולי בעצם ערסים זאת לא סתם התנהגות וחינוך לקויים אלא שיבוש כלשהו בגוף כמו שהתרופה יצרה לך ? :roll:

זה נשמע ממש הזוי ומעניין, אם לא אכפת לך אני אשמח שתשלח לי את השם שלה בפרטי לחפש על מקרים דומים ומה ההסברים. :-P

• תוכן חדש...