Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה זה כבר התרד השני שאני פותח,התרד הראשון זה בנוגע לTT ועכשיו זה בנוגע ללאון קופרה,האמת לא חשבתי בכלל לפזול לכיוון שלה אבל לאחר שנפגשתי היום עם הבן אדם אני בהחלט נדלקתי על הרכב אבל,יש אבל.

דבר ראשון הרכב במצב מצויין(יש קצת שריטות קטנות פה ושם אבל לא משהו שפוליש ווקס לא יסדר).

הבחור קנה את הרכב מלפני 8 חודשים בערך והוא רוצה למכור לצורדך השתדרגות כך הוא טוען,בכל מקרה זה לא האישיו.

הרכב עבר 38 אלף ק"מ שנת 2009 אבל יד שלישית.

אני יודע שברכבים האלה לרוב הידיים לא הכי משחקות תפקיד כי יש הרבה אנשים שקונים ומוכרים אותם(אמנם קהל יעד מצומצם אבל בכל זאת).

הבחור מתחייב לי בבדיקה שהכל תקין,אחרי הנסיעה זה גם נשמע ככה,הרכב נוסע פשוט מעולה,ביקשתי ממנו לתת לחיצה קטנה וישר נדבק לי חיוך על הפנים,הרכב סטנדרטי וזה עוד פלוס ענקי לדעתי כי קשה היום למצוא רכב כזה שהוא לא משופר.

יש לו צמיגים חדשים של TOYO T1R,מערכת שהוא דורש עליה תוספת תשלום או שהוא יחזיר את הישנה(זה לא ממש משנה לי אבל לדעתי אני אקח את המערכת שלו כי חדשה כזאת עולה הרבה כסף וההתאמה למערכת וכל החיווט בסיאט יוצא עוד איזה 1000 שקל אז בעיקרון עסקה כדאית בשביל עוד 3-4 אלף שקל,המערכת באחריות).

הצבע הוא שחור חציל,בסיאט כינו את הצבע הזה בתור השד השחור.

בכל אופן ניגש לעניין,הבחור אמר לי שהוא קנה את הרכב באיזור ה130 אלף שקל והוא דורש עליו 115 לאחר 8 חודשים שהרכב אצלו,הרכב לאחר טיפול אצל איציק GI DUB בראשון.

מחירון יד 2 הוא 127 אלף ש"ח.

מחירון לוי יצחק הוא 105 א"ש.

לדעתי הגיוני שהמחיר של לוי יצחק אכן יהיה מגוכך בעיני המוכר ואני יכול להסכים איתו,מצד שני האם 115 זה סכום הוגן?

ראיתי שהוא העלה את זה עכשיו אפילו ל118 ביד 2,כנראה יש ביקוש או משהו כי אין סיבה שמישהו סתם יעלה את המחיר.

מצד שני אין עוד קופרות ביד 2,יש איזה בחור אחד שדורש על הקופרה שלו גם 2009 עם נתון של 60 אלף ק"מ 128 אלף שקל.

מה אתם אומרים 115 ועוד תוספת של 3 וחצי על המערכת מסוג JVC 846 (עלתה לו 6,יש קבלות) זה סכום הוגן?

הוא מתחייב בבדיקה.

צריך את עזרתכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שאמרו לפניי, מתייחסים ללוי יצחק כי זה הכסף שתקבל מחברת הביטוח, אם לשלם 10K מעל המחירון זו כבר החלטה שלך.

נ.ב - המחירון של קופרה 09, הוא 105K?? צריך להתחיל לחפש :twisted:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כן זה המחירון ההזוי שלה אבל ממ שידוע לי מרכבים קודמים גם מכרתי( מעל המחירון) , מחירון יד 2 יותר משקף במקרים האלה, המוכר גם אומר לי שאין סיכוי הגיוני המחירון הזה הגיוני( לוי יצחק) כי אין שום סיבה הגיונית שמחירה של לאון קופרה יצנח ב5 חודשים(אז מחירון לוי יצחק היה 27 אלף) ב23 אלף שקל, זאת

צניחה כאילו הרכב היה חדש.

מצד שני אין עוד קופרות למכירה, יש עוד אחד 2009 עם נתון פחות טוב של 60000 אלף ק״מ והוא בכלל דורש עליה 128, מחירון מלא של יד 2.

הבחור שביקרתי אצלו אמר לי שמי שרוצה יכול לחלום לרכוש את הרכב במחיר של 105 והוא מצידו יישאר איתו עוד 3 שנים כי לא בוער לו למכור אלא הוא פשוט רוצה לשדרג למשהו אחר.

אז מה אתם אומרים לעשות?

איזה מחיר בתכלס יכול לשקף את הרכב?

בינינו גם לי ברור שירידה של 22 אלף שקל ב5 חודשים אכן אינה סבירה, בנוסף לזה שפשוט אין קופרות למכירה, ואם יהיו ככל הנראה הן קופרות עברו התעללויות ושופרו ומה לא.

פורסם

ברור שלוי יצחק , תוספות באוטו זה משהו אחר שאתה מחליט בינך לבין המוכר . אם אתה קונה אוטו עם תוספות שהם לא מהחברה אז אין טעם להתווכח על המחירון.

פורסם

שלום עומרי, אני הבחור שמוכר את הרכב.

כן גם אני חבר פורום פה.

אז ככה, אני אגיע ישר ועניין, אין שום סבירות הגיונית שהמחירון של הקופרה יירד ב5 חודשים ב22 אלף שקל, הבעיה במחירון של לוי יצחק שהוא לא אמין, נאמד על ידי שטויות חסרות פרופורציה והשטות שלו בקביעת המחירון הנתון הוא עקב המבצעים שסיאט הוציאה על הרכבים שלהם( הבעיה היא שהקופרה לא בדיוק נכנסת כל כך במבצע הזה).

רכב שעולה 200 אלף

לא מאבד כזה ערך בשנה הראשונה שלו אלא קצת פחות, אז לבטח רכב בן 3 שנים לא יאבד מערכו כל כך הרבה ב5 חודשים.

אם המחיר של הרכב היה נאמד ב300 אלף ומעלה

הייתי אומר שזה עוד הגיוני , אבל לבטח לא הגיוני כשמדובר ב127 אלף שקל.

המחיר שנתתי ביד 2 הוא הוגן ולא תמצא לאום קופרה במצב כזה במחיר זול יותר מזה.

בעלי הקופרות לא פראיירים ולא ייכנעו לסחטנות שנקראית לוי יצחק.

אמרתי לך מה המחיר שאני מוכן למכור אותה, אני חושב שגם אתה יודע מה היא שווה.

מחירון יד 2 גם לא ממש משקף, אם עושים שקלול של שתיהם אז המחיר אכן יהיה הגיוני והאמת לטעמי הוא לא.

אם תרצה אני אשמח למכור לך את הרכב שלי אם לא בהצלחה בחיפושים.

פורסם

פחות מ20 קופרות?

זה נתון אמיתי??

שמעו את הסיפור שקרה לי עם המוכר היום לא תאמינו למה שתשמעו;

אתמול באתי אליו בפעם השניה בשביל להציץ ברכב ולבחון אותו קוסמטית פנימית

וחיצונית בשביל להיות בטוח.

אכן הייתי שבע רצון וביקשתי ממנו להגיע גם היום עם אבא שלי.

הייתי אצלו כבר פעמיים רציתי היום להגיע פעם שלישית עם אבא שלי בשביל שהוא יגיד אם שווה לעשות בדיקה.

המוכר של הרכב שלח לי הודעה שהוא לא רוצה למכור לי את הרכב כי אני הוצאתי אותו כבר פעמיים מהעבודה והיום רציתי להוציא אותו בפעם השלישית והוא לא רוצה להתעסק בשטויות עם אנשים לא רציניים.

האם זה שביקשתי לבוא פעם שלישית זה היה מוגזם מדי?

איך הוא מצפה למכור ככה את הרכב שלו.

מובן לי שהוא לא איזה אולם תצוגה שפנוי כל הזמן אבל לפי דעתי להגיע פעם שלישית זאת לא בקשה גדולה מדי.

הגבתי לו שאני באמת

רציני והוא אמר לי בתגובה שאם הייתי רציני הייתי מגיע עם אבא שלי מלכתחילה ובפעם השניה עושים בדיקה במקום להגיע 3 פעמים להוציא אותו כל פעם מהעבודה, לבזבז זמן ורק אז לעשות בדיקה.

זה הגיוני מה שהוא אומר?!

האם אני לא מתנהל נכון?

פורסם
פחות מ20 קופרות?

זה נתון אמיתי??

שמעו את הסיפור שקרה לי עם המוכר היום לא תאמינו למה שתשמעו;

אתמול באתי אליו בפעם השניה בשביל להציץ ברכב ולבחון אותו קוסמטית פנימית

וחיצונית בשביל להיות בטוח.

אכן הייתי שבע רצון וביקשתי ממנו להגיע גם היום עם אבא שלי.

הייתי אצלו כבר פעמיים רציתי היום להגיע פעם שלישית עם אבא שלי בשביל שהוא יגיד אם שווה לעשות בדיקה.

המוכר של הרכב שלח לי הודעה שהוא לא רוצה למכור לי את הרכב כי אני הוצאתי אותו כבר פעמיים מהעבודה והיום רציתי להוציא אותו בפעם השלישית והוא לא רוצה להתעסק בשטויות עם אנשים לא רציניים.

האם זה שביקשתי לבוא פעם שלישית זה היה מוגזם מדי?

איך הוא מצפה למכור ככה את הרכב שלו.

מובן לי שהוא לא איזה אולם תצוגה שפנוי כל הזמן אבל לפי דעתי להגיע פעם שלישית זאת לא בקשה גדולה מדי.

הגבתי לו שאני באמת

רציני והוא אמר לי בתגובה שאם הייתי רציני הייתי מגיע עם אבא שלי מלכתחילה ובפעם השניה עושים בדיקה במקום להגיע 3 פעמים להוציא אותו כל פעם מהעבודה, לבזבז זמן ורק אז לעשות בדיקה.

זה הגיוני מה שהוא אומר?!

האם אני לא מתנהל נכון?

1. יש יותר מ-20 קופרות על הכביש.

2. לא הבנתי למה הלכת אליו פעמיים? מילא פעם אחת אתה לבד ופעם שנייה עם אבא כדי לסגור.

בתור אחד שרוצה למכור את הרכב לא הייתי מגיב כמוהו. אבל אני יכול להבין אותו. בחיים לא הייתי יוצא מהעבודה כדי להראות את הרכב, הייתי אומר לבוא בערב אחרי שעות העבודה.

פורסם

באותם הימים לא יכלתי להגיע בשעות הערב ולמען האמת אני לא אוכל במשך השבועיים הקרובים אז הסתדרנו על זה.

טוב בסדר אם הוא לא רוצה מה אפשר לעשות.

חבל אחלה רכב,אתה אומר שאולי בכל זאת אני אגיע בצורה רצינית ובאמת אנסה לסגור מולו?

אגב איזה עוד רכבים מהסוג הזה אפשר להשיג בסכום של 115-120 אלף,רכבים שמורים כמובן ושנתון 09 ומעלה?

• תוכן חדש...