Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע בפולקסווגן פולו 2006 1.4 ידני, יש לי ג'נט של הדגם החדש (פולו יאנג).

היה לי פנצ'ר וכשתקנו לי אמרו לי שההברגה של אחד הברגים נהרסה ולא ניתן להחזיר את הבורג.

אני נוסע עם 4 ברגים במקום 5, יש בעיה עם זה?

אפשר להשאיר את זה ככה?

מה צריך לעשות?

תודה ענקית לעוזרים!!!!

פורסם

נהרסה ההברגה שאליה מתברג הבורג, לא הבורג עצמו.

בפנצ'ריה הם התקשו להוציא את הבורג ואז ראו שההברגה שם נהרסה.

פורסם

אל חשש. אני מכיר לא מעט אנשים שנוסעים גם על 3 ברגים במקום 4 שאצלך המצב הוא יותר בטוח משלהם. אל תלחץ סתם כי גלגל לא יעוף לך וגם לא תרגיש בהבדל הזה בנסיעה. שתהיה לך היזדמנות סדר את זה.

פורסם

אצלך זה בורג שמתברג לתוך הנאבה או בורג שיוצא מהנאבה ומתפרק בעזרת אום?

אם איני טועה אצלך הגוזון נכנס לתוך הנאבה ולכן במידה ואפשר להבריז את הנאבה יבריזו אותה ויתאימו בורג ואם לא אז תצטרך להחליף נבה, הערכה שלי סביב ה500-600 ש"ח לנאבה.

קובי

פורסם

ברכב שברשותך אין שום גוזו'ן או אינסרט אלא הברזה בנאבה. אני מציע לך להחליף את הנאבה ולא להתעסק עם הכנסת אינסרטים או הליקוייל.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן לתקן את ההברגה אם הנזק לא גדול ,אצלנו במוסך יש מברז יעודי רק

להברגות האלו אם תרצה אתה מוזמן להגיע .

אם לא ניתן לתקן את ההברגה אז טבור אופן גרמני כזה (קדמי/אחורי) עולה כ 600 שח כולל התקנה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

זה קרה לי גם בפיג'ו 206 שלי..הבריזו (ככה אומרים?!) לי את הנאבה ונראה שהבורג התאים ולא זז במקום..לגבי נאבה ביררתי וחדשה עולה כ500 ש"ח..אם יהיה לך מזל אולי תמצא משומשת במצב טוב במחיר זול יותר..

פורסם
מרק אני לא חושב שמישהו יעשה לו הליקוייל, רק הברזה עם ניתן.

לעבור עם מברז על הברגה שנטחנה זה פוגע בחוזק של ההברגה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...