Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו מנוע 5 צילינדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מתוך סקרנות ראיתי ביד 2 פיאט טיפו שיש לה מנוע 5 צילינדר כמו לפיאט קופה, נמצאת גם תחת פיאט קופה ביד 2, עשו פעם רכב כזה או שזה מנוע מושתל .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סתם מתוך סקרנות ראיתי ביד 2 פיאט טיפו שיש לה מנוע 5 צילינדר כמו לפיאט קופה, נמצאת גם תחת פיאט קופה ביד 2, עשו פעם רכב כזה או שזה מנוע מושתל .

מושתל.

מגאן 265

פורסם

גם אני עוקב הרבה אחרי הלוחות של הרכבים המיוחדים וראיתי אותה.

אגב,יש בלוח כמה קופה שמפורסמות כבר כמה חודשים ולא נמכרות,למה?עברו תאונות?

פורסם

לא מסתדר 5 צילינדרים ו 16 שסתומים, כך שלא נראה לי שזו זו. היתה פעם איזו טיפו טורבו פשערשע קסדהרוצכטטט. אני חושב שהיא כבר לא נמנית בין המתגלגלים.

פורסם

פיאט טיפו ספורטיביות היו בארץ 1.8 ו2.0. ארבעה צילינדרים ללא טורבו.לימים המכוניות התבגרו, צמחו שערות באזניים, טורבו ומנועי חמישה צילינדרים.

בפיאט בראבו ה.ג.ת הספור שונה.

פיאט קופה ישנות,רובן ארבעה צילינדרים בהמשך- מעטות חמישה.

גם בלנצייה עברו למנועי חמישה צילינדרים בחלק מדגמי הקאפה. עכשיו השרשור ימשך עוד שלושה עמודים של כן נכון ולא נכון.

פורסם

פנדוב, צודק בהחלט.

הרסת לי את הפנטזיה, ה5 צילינדר היא 20V.

ולגבי הפיאט קופה אתה שוב צודק, לדעתי יש 2 פיאט קופה בארץ 5 צילינדר 20V,

אחת מהם נמכרה בפורום לפני שנתיים +.

ובזמנו היו 2 מנועים שיובאו מחול עם 5 צילינדר.

עריכה: איציק ממוסך איציק (כן מקורי מאוד).

מוכר גיר+מנוע לפיאט קופה טורבו 5V בימים אלה ממש!

מפורסמת בפיאט קלאב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הפיאט טיפו שלי לשעבר נמכרה (לפני יותר מ-10 שנים) עם מנוע 4 צילינדר טורבו 16 שסתומים של קופה

כמה שנים מאוחר יותר, המנוע ההוא הוחלף בזה של הקופה 5 צילינדר טורבו כולל הגיר והדיפרציאל הננעל.

מישהו יכול להעלות קישור למודעה? לא מוצא שום טיפו תחת המודעות של הקופה ביד 2..

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

ירדה למחתרת *_*

מישהו בכל זאת יכול לשפוך אור על עניין הקופה שעומדות חודשים ביד2?

מסקרן אותי לדעת,זה רכב שקשה למכור או שהקופה הספציפיות האלה עם עבר בעייתי שמקשה על מכירה?

פורסם

אני יכול להעיד באופן אישי שקופה שמורה וטובה נמכרת עוד לפני שהיא מגיעה ללוח זה או אחר, ובהרבה מעל למחירון.

בכל מקרה כל מכונית לגופה...ומצבה ומחירה בהתאם

פורסם

גם אני עוקב אחרי שוק הקופה המון זמן ,ראיתי ונהגתי על כמה שהיו ועדיין נמצאות מעל חצי שנה בשוק ואני ישתף בתובנות שלי לגבי האוטו המדהים והמטריף הזה, ואין ספק שרכב חלום .

יש כרגע בלוח כמה שנמכרו במחירים של 50% מהמחירון והיום דורשים אליהם מחירון ואפילו הרבה יותר,כמובן שעברו לפי הבעלים הנוכחי השקעה טיפול ושדרוג ,אני לא נכנס האם מי שהשקיע באוטו משומש סכום כסף צריך לקבל במכירה את סכום ההשקעה במלאו ,אחת לפחות בוודאות חזרה לשוק אחרי חודש במחיר כפול משנרכשה ,ואחת נוספת שחזרה עכשיו גם דורשים כפול ויותר ממה שנרכשה לפני מספר חודשיים לא רב יחסית .

מדובר ברכב מדהים שאני מאוהב בו ואפילו הצעתי סכום אסטרונומי לבעלים של קופה באמת מדהימה ולא הסכים למכור לי ,לגבי אילו שבלוח אז יש שם גם יד ראשונה במצב לא רע ,אבל ב50 אלף שקל ויותר לרכב בן 17 שנה זה קצת מוגזם. נעשו עיסקאות ברכבים בחצי מהסכום הזה ואז יצאו מהשוק מהר יחסית , אבל ב45-60 כמו שרובם דורשים לטעמי ישארו בלוחות עוד הרבה זמן במידה ולא יתפשרו במחיר . לא שאני משווה אבל לי נראה מוגזם לשלם אפילו 45 על רכב מודל 96 שבטח יצטרך השקעה לא קטנה שמוכרים כבר אלפא GT שגם רכב לא רע מודל 2008 ודורשים בהתחלת משא ומתן 75 -80 .

ושוב אני חוזר ומדגיש שרכב מדהים בעיני.

פורסם

rubycoupe-לפי הסמלון אני כמעט בטוח שאת הקופה שלך יצא לי לראות כמה פעמים באיזור קרית הממשלה והאוניברסיטה בי-ם.

יובל-למרות המחירים שדורשים עליהם,יש שם רכבים שעומדים בלוח מעל חצי שנה בוודאות,לא מוזר?

• תוכן חדש...