Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו מנוע 5 צילינדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בלוח רכבים שעומדים מעל חצי שנה ולפי דעתי יעמדו עוד הרבה במידה ולא יתפשרו חזק במחיר,מי שמחפש קצת גם פה בפורום ימצא אחת שנמכרה בחצי מחיר ממה שדורשים אליה היום,וגם אז התאמץ מאוד מאוד למכור אותה הבחור ,תאמת שברחה לי מהידיים וחבל.יש עוד אחת שנמכרה לפני חודשיים בערך בפחות מחצי ממה שרוצים היום ,וגם אז התאמץ מאוד למכור.

נוציא רגע מהמשוואה את היצירת אומנות מודרנית בכול קנה מידה שהייתה לרובי, נוציא עוד 3 קופה בעיקר 5 צילינדר במצב מטורף שנמצאות בארץ ובאמת מדגם לא מיצג ,רוב האחרות 4 צילינדר במצב מי שיותר סביר ומי שבמצב ממוצע לשנתון ואולי קצת טוב יותר ברמת מחיר שדורשים אליהן כיום אני מאמין שישארו עוד הרבה זמן בשוק,צריך מאוד לאהוב את הרכב הזה וגם שיהיה כיס קצת עמוק לפתור בעיות ,ויהיו בעיות ולהיות מספיק מטורף לקנות מכונת בעיות מודל 96 במחיר שאתה יכול לקנות רכב מיוחד אחד מודל 2002 כמעט .

היחידות שנמכרו לאחרונה נמכרו במחיר סביב חצי ממה שהעומדות בלוחות דורשים כיום ואז זזו,רק מי יבין שזה לא מחיר ראלי לרכב בשנתון הזה ימכור כיום את הרכב , זו דעתי בכול אופן .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיאט טיפו ספורטיביות היו בארץ 1.8 ו2.0. ארבעה צילינדרים ללא טורבו.לימים המכוניות התבגרו, צמחו שערות באזניים, טורבו ומנועי חמישה צילינדרים.

בפיאט בראבו ה.ג.ת הספור שונה.

פיאט קופה ישנות,רובן ארבעה צילינדרים בהמשך- מעטות חמישה.

גם בלנצייה עברו למנועי חמישה צילינדרים בחלק מדגמי הקאפה. עכשיו השרשור ימשך עוד שלושה עמודים של כן נכון ולא נכון.

פיאט בראבו hgt היו נדמה לי פחות מ 10 כאלה שנמכרו . כמה שרדו? מעניין היה לדעת . יש גם בראבו 1.8 שהגיעה בזמנו בייבוא אישי (נדמה לי בצבע כתום) .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אז בבקשה אחת למכירה , והפעם שמרתי תמונה שלא תברח למחתרת כמו הטיפו שהיה הראשון בשרשור

פיאט למכירה.jpg

פורסם

כמכונית, חוץ מעיצוב חיצוני נאה ומודרני לא היה לבראבו\בראבה הרבה מה להציע.

ואם בטיפו עסקינן, 1.8 אחת הגיעה בוודאות לארץ, והיא היתה שנת 90'.

כל ה GT היו אוטומטיות ואילו ספורטיבה נמכרו כאן לאט לאט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קצת טריוויה על הטיפו ספורטיבה -

המשלוח שהגיע לארץ היה בכלל מיועד לברזיל ורק בגלל התערבות של איזו יד אלוהית סיים בארץ

היה משלוח אחד של כ-10 רכבים, כולם מודל 94 וזהו.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

המשלוח שהגיע לארץ היה בכלל מיועד לברזיל ורק בגלל התערבות של איזו יד אלוהית סיים בארץ

איך אני אוהב את האגדות האורבניות מעולם הרכב ,בזמנו היה לי סאאב 9-5 ידני וגם האגדה מספרת שבטעות הגיעו 5 יחידות לארץ שהיו מיועדות גם לשוק הברזיאלי במידה ואני זוכר נכון.

פורסם

לארץ הגיעו 14 טיפו ספורטיבה, וכולן יועדו מלכתחילה לשוק הישראלי.

כולן היו שנת 94' ונמכרו בקצב איטי מאד.

אין כאן שום אגדה אורבנית.

פורסם
איך אני אוהב את האגדות האורבניות מעולם הרכב ,בזמנו היה לי סאאב 9-5 ידני וגם האגדה מספרת שבטעות הגיעו 5 יחידות לארץ שהיו מיועדות גם לשוק הברזיאלי במידה ואני זוכר נכון.

הסאאבים הידניות באמת היו טעות בהזמנה.

הייתה כוונה להחזירן חזרה, אבל הן נמכרו.

פורסם

הייתה כוונה להחזירן חזרה, אבל הן נמכרו.

לא היתה שום כוונה להחזירן, וגם אם היתה זה בלתי אפשרי בעליל.

כל מכונית שמגיעה לארץ חייבת להמכר כאן, גם אם תעמוד 10 שנים במחסני הערובה.

אין שום אפשרול להחזיר מכוניות ליצרן.

פורסם
לא היתה שום כוונה להחזירן, וגם אם היתה זה בלתי אפשרי בעליל.

כל מכונית שמגיעה לארץ חייבת להמכר כאן, גם אם תעמוד 10 שנים במחסני הערובה.

אין שום אפשרול להחזיר מכוניות ליצרן.

כל עוד הרכב לא שוחרר מהמכס...למה לא?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בסוף שנות ה 70' יובאו לארץ סאאב 99, שלאחר שאבד הסיכוי למכור אותן בארץ נמכרו למדינה אחרת.

כדי למנוע ספסרות במכוניות פורסמה תקנה שכל מכונית שהגיעה לארץ חייבת להמכר כאן או להמכר כגרוטאה ללא רישיונות, לייצוא בלבד.

"תקועות" מפורסמות היו המאזדה מיאטה הראשונות שהגיעו לארץ, הרנו לגונה דור שני ודלתא הרומנית שהגיעה לכאן ב 90'.

לא רק שהן לא זכו להמכר, אלא נותרו נטושות ליד הסוכנות בנתניה עד שפורקו לגורמים, בטרם נסעו ק"מ בודד..

• תוכן חדש...