Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם.הענין היחיד שנמצא, טופל ע"י אלבר שמעונינים למכור לי את הרכב ב- 85K.

הרכב עלה על הכביש במרץ 2011 ועשה 24,000 ק"מ.

נהג יחיד.

CW.jpg

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

מה המחירון לפי לוי יצחק? מה סוג הרישום ברישיון הרכב? (ליסינג\השכרה)

פורסם

לא נראה טוב, עשו כנראה עם הרכב הזה טיולי שטח, הרי זה ליסינג, רכב שטח הטוב בעולם. פגיעת שלדה - תעבור לרכב הבא.

חוץ מזה, הבדיקה מטעם מוכר לא שווה הרבה, בבדיקה מטעמך היית מגלה עוד כמה הפתעות וגם כסת״חים, כמובן.

פורסם

בדיקה אשר הוזמנה ע"י חברת הליסינג\השכרה אינה מספקת. קח את הרכב למכון בדיקה מטעמך שיבדוק אותו - והעלה את הממצאים!

אני מבטיח לך שיהיה לך יותר מ-X אחד בטופס הבדיקה!

פורסם

חביבי, תשכח מהאוטו הזה ומהר.

3 פעמים יש את המילה מעיכה. ופעמיים את המילה פגום. מה השאלה בכלל?

יש כלכך הרבה היצע בחוץ. למה בככל לחשוב על רכב שיש לו הערה באחד הפרמטרים הכי חשובים?.

אני אישית גם לא הייתי לוקח את האוטו הזה בהנחה של עוד עשרים אלף שקל.

ובדיקה מטעם המוכר לא שווה את הנייר עליו היא כתובה.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על הפידבקים. בעצתכם דילגתי על הרכב. מצורף טופס של רכב אחר.

שוב עלה על הכביש במרץ 2011, 22,000 ק"מ נהג יחיד.

הטופס נראה טוב יותר. דעתכם ?

אני אקח בעצמי לבדיקה.

CW2.pdf

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

לדעתי הבדיקה אומרת אותו הדבר בדיוק. ההבדל היחיד הוא שבבדיקה הראשונה מפורטים כל המקומות הפגועים. באופן כללי כל רכב ליסינג או השכרה שיוצא למכירה עובר במוסך ל"השבחה" כך שמתקנים את כל הפגיעות ולו הקטנות ביותר. צריך לראות את הרכב בעיניים ולקחת לבדיקה במכון אחר שלא עובד עם החברה. דבר נוסף- טופסי הבדיקה מלחיצים סתם לפעמים. למשל- ברכב שבדקתי בעבר בקומפיוטסט נרשם בטופס "מעיכות ולחיצות בפח וקורה תחתונה". הלכתי עם הבודק לראות והוא הראה לי איזור בפח בקוטר סנטימטר וחצי שקוע כמה מילימטרים פנימה בכל מיני מקומות. קח בחשבון שהם כותבים כל דבר ובקש הסבר מפורט יותר

פורסם

לפי תוצאות הבדיקה מדובר במכונית חדשה לגמרי.

כל לחיצה קלה בפח מודגשת ע"י הבוחן מחשש לתביעות עתידיות.

והערת אגב למכונית הקודמת - ה I30 מכונית נמוכה מאד, ולעיתים עליה על אבן או ירידה ממדרכה משאירים בה צלקות.

לא צריך להתרגש יתר על המידה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...