Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיו למדפסת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

התחדשתי במדפסת hp officejet 4500.

אני לא מבין בכלל בנושא והבנתי שיש הרבה סוגי דיו, הכוונה ל-תואם,מקורי,חליפי... האם ההבדלים מאוד משמעותיים?

ומה ההבדל בין המספרים שיש על קופסאות של הדיו?

פורסם

איני מכיר את הדגם הספציפי, אבל ל-HP יש בד"כ 3 סוגי מחסניות דיו:

1. דיו שחור.

2. דיו צבעוני - 3 גוונים (CMY) - להדפסות צבע רגילות.

3. דיו צבעוני - 6 גוונים, להדפסת תמונות.

לעתים יש מיכלים בקיבולת שונה - כאשר המיכלים הגדולים יקרים אבסולטית אבל מפחיתים את העלות לדף.

כל דגם של ראש דיו נושא מספר מסויים - ועליך לרכוש רק את הדגם המתאים למדפסת שברשותך.

לגבי דיו מקורי או חלופי - הדיו החלופי הרבה יותר זול, אבל אישית, מאוד התאכזבתי ממיכלי דיו חלופיים שכן איכות ההדפסה שלהם היתה ירודה והם התרוקנו מהר, כך שחזרתי להשתמש במיכלים מקוריים. ממילא ל-2 מדפסות דיו שיש לי בבית צריכת הדיו מגיעה ל-1-2 מיכלים בשנה (וכן יש לי מדפסת ליזר מונוכרום, הטונר מחזיק שנה וחצי עד שנתיים בשימוש של סטודנטכניוני).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

RTFM

c

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פתח את המדפסת.

ליד הראשים יש ציור עם המספרים המתאימים ל-2 הראשים השונים,

הראש הצבעוני והראש של הדיו השחור.

מה שאתה צריך לקנות זה מחסנית של HP עם המספר המתאים.

רוצה חליפי? קנה חליפי שכתוב עליו "תואם HP" עם אותו מספר בדיוק.

באופן אישי אני לא ממליץ על דיו חליפי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
RTFM

c

לא הבנתי.

Read The F****** Manual.

קאפיש?

• תוכן חדש...