Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי מספיק חוות דעת עליו ! :cry:

מחפש רכב בתקציב הזה (נמוך) ורציתי לדעת מה בדבר הרכב משנת 95-97

ראיתי פה ושם מודעות גם עם קילומטראז'ים נמוכים ואקזמפלרים במצב טוב...

מנוע 1100 עד כדי כך חלש ? אני גר במרכז ולא נוסע בעליות והנסיעה היא עירונית בדר"כ ומדי פעם בינעירונית תל אביב הרצליה וכד'.

חשוב לי שהרכב יסע ולא ירגיש עגלה הבעיה אצלי שהרכב הכי חלש שנהגתי הוא פיאט אונו (שהרגיש נחמד מאוד מבחינת כח אבל לא הגעתי איתו למהירות בינעירונית) ככה שאני לא מבין חוסר כח מהו

האם יש לרכב הגה כח בשנת 95/96 ? או שהוא כמו האונו

מה מבחינת אמינות במידה והרכב טופל בצורה טובה,מה הבעיות שלו חוץ מ"לבדוק מערכת קירור"

האם יהיה לי ממש צפוף אם אני 1.80?

ומה לגבי כך שהוא גבוה ? האם יש מה להשוות את האחיזה של הסופר לנסר אליו או שהאחיזה שלו הרבה יותר גרועה ממנה, אני לא אתפרע אבל כולנו רוצים קצת (ממש קצת בתקציב הזה) להנות.

עוד דבר ששקלתי זה להחליף את הסופר לנסר לאחת ידנית.

אני פשוט מחפש רכב ידני בתקציב זעום,אם יש הצעות אשמח לדעת, וכן אני יודע לגבי 106 205 פיאסטה וכד',מחפש מציאות.

לא אכפת לי גם משפחתית גדולה, העניין זה לא הגודל וצריכת הדלק אלא חשוב שזה יהיה גיר רגיל ושיהיה כח , כך שאם יש הצעות לרכבים משפחתיים עם גיר רגיל ובמחיר נמוך, אשמח לדעת.

תודה רבה.

Miata ND2

פורסם

אם מצאת רכב כזה שמור-קח אותו.מבחינת יציבות-כמו כל רכב דומה או יותר טוב,ביצועים כנל,בן דוד של 205.בטיחות פסיבית,תאונות וכו-לא מומלץ לבדוק את הנושא.סע בזהירות ותהנה.

פורסם

טוב הבנתי של AX אין הגה כח באף שנתון ולכן אוותר על הרעיון למרות שמאוד רציתי.

אשמח לקבל עוד הצעות לרכבים אחרים ,תודה.

Miata ND2

פורסם

סיטרואן סקסו? פז'ו 106? פז'ו 205? יונדאי אקסנט? פורד פיאסטה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק אגיד לך שההגה ביונדאי אקסנט שנת 96 ללא הגה כוח (על צמיגים ברוחב 155) הרבה הרבה יותר קל מאשר בפיג'ו 306 עם הגה כוח(עם צמיגים ברוחב 195).

אם אף פעם לא יצא לך לנהוג ברכב מודרני ללא הגה כוח, הייתי ממליץ לך לנסות לפני שאתה פוסל. :idea:

מה גם שברכב בתקציב שלך זה רק יתרון, אין הגה כוח = פחות דברים מתקלקלים.

פורסם

זה הכל מניסיון של חבר עם פיאט אונו (רכב קל ולא כבד ככה שזה לא בעיית משקל) שפשוט סובל מחוסר בהגה כח בעיקר בחניות ומסיבוב על הרכב גם בנסיעה רגילה מרגישים הגה כבד ולא נוח והוא אומר שהוא סובל מהרכב רק בגלל הבעיה הזאת ולכן אני לא מוכן לעשות את הטעות הזאת ומעדיף להשאר עם הרכב הנוכחי או בלי רכב מאשר לשלם על אחד בלי הגה כח.

אגב לגביי ההשוואה בין האקסנט לפג'ו אני מאמין שבחניות הפג'ו המתוגברת בהגה כח תהיה קלה יותר מאשר האקסנט.

לכן לא מוכן אפילו לשקול רכבים בלי ה"כ

תקציב הרכישה הוא נמוך הסיבה היא כדי להשאיר כסף לתיקונים וכד' ותמיד יהיה כסף לתקן כמובן שאני לא מחפש איזה רכב המועד לתקלות אבל עדיין

אל תשכח שאני לא הולך לעשות רוחב 195 בצמיג ;)

Miata ND2

פורסם

ההגה ב-AX הוא כזה שאפילו אשתי לא התלוננה עליו. הוא מאד קל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...