Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים? אני צריך עזרה לי יש אקסנט 06 שצריך לעשות לעשות לה שיפוץ גיר (אני על D המנוע עובד והאוטו לא זז, היו לי סימנים כבר הרבה זמן כמו הילוכים חורקים ועוד ואפילו עשיתי כבר טיפול גיר וזה שיפר את המצב עד אתמול).

המוסכניק שלי אמר שצריך לעשות שיפוץ גיר והציע לי להחליף את כל התיבה בתיבה מפירוק, השאלה שלי היא כזו מה עדיף? התיבה שלי עשתה כבר 195000 ק"מ והוא מציע לי תיבה שעשתה 80000.

התיבה שהוא מציע לי מפירוק היא תיבה של אקסנט 09-זה בכלל מתאים?

חשוב לציין שהתיבה שהוא מציע לי זולה ב400 שקל מלעשות שיפוץ גיר.

פורסם

אם הוא הציע לך את זה אז אני מאמין שהוא יודע על מה הוא מדבר והתיבה אכן תתאים.

הנושא הזה נראה לי קצת בעייתי כי אי אפשר להוכיח שהגיר שהוא מציע לך באמת עבר 80K ולא יותר, אך שיפוץ גיר לא מקצועי יכול גם לגרום לבעיות רבות בעתיד.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הוא רוצה על כל העסק של החלפת תיבה ולשים תיבה מפירוק 3800

שיפוץ יעלה לי 4200

העיניין הוא שהמוסכניק שלי הוא לא מומחה בשיפוץ גירים ואני לא יודע כמה אם בכלל הוא מתעסק בדברים האלה

זה מוסך מצויין אבל עוד פעם אני לא בטוח שהוא שולט בחומר

פורסם

אם השיפוץ מקצועי הייתי הולך על שיפוץ.

בד"כ דברים מפירוק אמורים להיות זולים מאוד ולהביא בחשבון מרכיב של הימור של אורך חיי החלק.

הייתי מברר במוסך נוסף אם יש אפשרות לחלק משומש בעלות נמוכה. כמו כן אם הגיר של אקסנט 09 מתאים גם הוא יש כאלה בשפע בפירוקים, זה אחד הרכבים הכי נפוצים במדינה.

פורסם
הוא רוצה על כל העסק של החלפת תיבה ולשים תיבה מפירוק 3800

שיפוץ יעלה לי 4200

העיניין הוא שהמוסכניק שלי הוא לא מומחה בשיפוץ גירים ואני לא יודע כמה אם בכלל הוא מתעסק בדברים האלה

זה מוסך מצויין אבל עוד פעם אני לא בטוח שהוא שולט בחומר

אני מאמין ... בהלך המשפט "אוכל ביתי לא קונים בפיצוציה" , סכין גילוח לא קונים בקצביה. ..

מה שלמעשה אני אומר , שאם אתה לא בטוח , וזה רק מוסך סה"כ , בדרך כלל אין להם את הידע לשיפוץ גירים ובכלל, לכן - ממליץ לך ללכת למכון גירים שכל עיסוקו זה גירים ותו לא.

גם אם יעלה לך קצת יותר, לשפץ גיר או להביא חלופי דרך אותו מכון , זה הרבה יותר אמין. אחריות של מכון גירים יותר רלוונטית לך מאשר של מוסך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

המחיר שהוצע לך מעט יקר היות ומדובר באקסנט שהגירים שלו דיי נפוצים בפירוקיות. גיר כזה ניתן להביא בסביבות 2000 ש"ח. עבודה עוד בערך 500 ש"ח.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ,אני צריך להחליף גיר ברכב נאמר לי שמחליפים לגיר מפירוק ,האם מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת מדובר בסוזוקי בלנו  אוטומט 2017 ( הרכב במסגרת אחריות ע"י אוויס)

פורסם

במקרה זה לא יעזור מידע נוסף. הרכב באחריות חברת ליסינג שמכרה אותו, היא משלמת על התיקון וקובעת את אופי התיקון. 

חברת ליסינג לא תרכיב גיר חדש, אלא מפירוק בלבד. מכיוון שאלו מכוניות יחסית חדשות, סביר שגיר מפירוק לא יהיה עם הרבה קילומטרים וזה אמור להיות בסדר. 

• תוכן חדש...