Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

asafasraf, אני יגיד לך את זה הכי פשוט שיש, יש ליבואן הזה 'מאיר' עוד הרבה מה ללמוד בנוגע לשירות ללקוח.

אני ממש לא רוצה לפתוח פה, אתה רוצה עובדות, אני יספק לך עובדות בשמחה.

תעשה בירור מצידך לגבי אופנוע שרכשתי ממאיר, מס' רישוי 3229478, לך תבדוק את הסרחת שמאחורי סיפור הרכישה.

אתם נתתם חצי שירות ללקוח וזהו זה, זה שיש כאן בפורום כמה חסידי אומות עולם זה לא חדש. מעניין אם היה מדובר ברכב שלהם.

הייתכן והיו מתנהגים כפי שהם מתארים בתגובות שלהם נגד פותח השרשור, כנראה שלא!

לובינסקי ממש לא היו חייבים להחליף לאוטו של אבא שלי את מה שהחליפו, הם יכלו לטעון שזאת אשמתו ואלף ואחת דברים.

אבל כנראה שהם מבינים שלפעמים לרצות את הלקוח שווה יותר מכמה גרושים.

ולפני שמישהו יתחיל לבלבל את המוח, אין לי שום קשר ללובניסקי, פרט לעובדה שכל הרכבים האחרונים במשפחה נקנו דרכם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני יחזור שוב מבחינה חוקית יצאתם גדולים! ואולי גם אם תיתבעו אותו אתם תצאו מנצחים! אבל שוב מבחינת לתת שירות הפסדתם! הלקוח לא ביקש מנוע חדש! בשביל חברה גדולה לתת צמיג עם ג'אנט זה לא סוף העולם, אבל כדי שלקוח יהיה מרוצה זה שווה. מה לעשות הכח של הפירסום הוא חזק, אז אני בטוח שבמחשבה לאחור זה לא היה שווה את זה. ויכול להיות גם להיפך אם הוא היה מקבל את הפיצוי, היתם מקבלים פירסומת הפוכה.

אם לשפוט לפי התנהגותו של פותח השרשור, אתה טועה בגדול. במקרה הטוב לא היה נפתח שרשור בכלל ובמקרה הרע הוא היה מייצר עוד טענות.

פורסם

ליאור קלה- צא מהסרט שלובינסקי יותר טובים ממאיר בשירות. אני לא צריך להגיד לך את ההפרשים במחירים של דגמי הונדה, לבין המתחרות ועדיין הסיוויק, האקורד, הג׳אז וה-crv נמכרות בכמויות יפות, כמעט בלי מכירות והנחות מפליגות לחברות ליסינג. זה קורה בזכות האיכויות של הרכבים ותהיה בטוח שגם בגלל השירות. חברות שמוכרות מוצר במחירים שמעל הממוצע וייתנו שירות גרוע, יפסיקו למכור. גם היום, זמן ההמתנה לסיוויק הוא שלושה חודשים. לגביי השאלה על החתך בצמיג: הוא באורך של יותר מ-5 ס״מ ובצורת חצי עיגול.

יבואן עם שירות חרא, היה מעלה את התמונות של הצמיג בלי לשאול את הלקוח, אבל אנחנו לא כאלה.

פורסם
asafasraf, אני יגיד לך את זה הכי פשוט שיש, יש ליבואן הזה 'מאיר' עוד הרבה מה ללמוד בנוגע לשירות ללקוח.

אני ממש לא רוצה לפתוח פה, אתה רוצה עובדות, אני יספק לך עובדות בשמחה.

תעשה בירור מצידך לגבי אופנוע שרכשתי ממאיר, מס' רישוי 3229478, לך תבדוק את הסרחת שמאחורי סיפור הרכישה.

אתם נתתם חצי שירות ללקוח וזהו זה, זה שיש כאן בפורום כמה חסידי אומות עולם זה לא חדש. מעניין אם היה מדובר ברכב שלהם.

הייתכן והיו מתנהגים כפי שהם מתארים בתגובות שלהם נגד פותח השרשור, כנראה שלא!

לובינסקי ממש לא היו חייבים להחליף לאוטו של אבא שלי את מה שהחליפו, הם יכלו לטעון שזאת אשמתו ואלף ואחת דברים.

אבל כנראה שהם מבינים שלפעמים לרצות את הלקוח שווה יותר מכמה גרושים.

ולפני שמישהו יתחיל לבלבל את המוח, אין לי שום קשר ללובניסקי, פרט לעובדה שכל הרכבים האחרונים במשפחה נקנו דרכם.

ליאור, אני גם לא מבין למה אתה סוגד ללובינסקי? אני זוכר שקראתי כתבה בYNET על לקוח שרכש C5 וציידו את המכונית שלו בצמיג שעבר התוקף שלו או שהדגם לא היה מתאים לא זוכר בדיוק את הסיפור, ולובינסקי איך נגיד את זה התנערו מאותו לקוח רק לאחר שפנה לYNET הוא זכה מהם ליחס הולם. אז זה שטיפלו באבא שלך הכל טוב ויפה אבל זה לא מעיד על הכלל.

אני יכול לספר לך שהורי רכשו סיוויק ב162,000 ש"ח אני יודע שזה לא מחיר ריאלי ואני אישית לא הייתי קונה במחיר כזה, אבל אבא שלי רצה פעם ראשונה הונדה וגם לנו אישית היו בעיות מול סוכן וסוכנות מסוימים לאחר התערבות שלי הכל סודר ותוקן. אז בקיצור לא הונדה חסידים גדולים וגם לא לובינסקי יש משהו לקוי במתן שירות ללקוחות בארץ, וזה הדבר היחיד שהורס את חווית הקנייה ולא דווקא האוטו במקרים מסוימים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
לכל אלה שחושבים שצריך לתת ללקוח הכל, בכדיי לסתום לו את הפה ולא לגרום נזק עתידי לחברה, לא מבינים שבמידה ונעניק ללא כל סיבה מוצדקת, ייתכן ויווצר מצב הפוך- אחד מהחברים פה שקרא את השרשור ויש לו הונדה/ וולוו/ יגואר יידע כי במידה ויקרה לו מקרה דומה בעתיד (חו"ח), הוא יכול לקבל מה שבא לו ברגע שייפנה לפורום/ עיתונות/ תקשורת.

להרבה אנשים כאן קל להגיד "צריך לתת הכל", אבל אני בספק גדול מאוד אם הם היו פועלים כמו שהם מדברים בעסק הפרטי שלהם.

מבלי להיכנס למקרה הפרטי שיש כאן, הגישה שלך לדעתי לוקח בחסר ומעידה על אווירת השירות הלקוי.

אתה יוצא מנק' הנחה שלקוח (עתידי) שיקרא את התנהלות החברה יגיד לעצמו "מממ, עכשיו אני יכול לקנות הונדה חדשה ב 150Kש"ח ולרסק אותה על המדרכה. גם ככה הונדה משלמים ולעזאזל חווית הקניה שלי שלא לומר ירידת ערך.."

תוכל לשתף אותנו באחוז הלקוחות שמסרתם להם רכב וחזרו להתלונן אחרי נאמר 150 ק"מ ? אצל מתוכם הייתם בטוחים אתם לא גרמתם לנזק ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
ליאור קלה- צא מהסרט שלובינסקי יותר טובים ממאיר בשירות. אני לא צריך להגיד לך את ההפרשים במחירים של דגמי הונדה, לבין המתחרות ועדיין הסיוויק, האקורד, הג׳אז וה-crv נמכרות בכמויות יפות, כמעט בלי מכירות והנחות מפליגות לחברות ליסינג. זה קורה בזכות האיכויות של הרכבים ותהיה בטוח שגם בגלל השירות. חברות שמוכרות מוצר במחירים שמעל הממוצע וייתנו שירות גרוע, יפסיקו למכור. גם היום, זמן ההמתנה לסיוויק הוא שלושה חודשים. לגביי השאלה על החתך בצמיג: הוא באורך של יותר מ-5 ס״מ ובצורת חצי עיגול.

יבואן עם שירות חרא, היה מעלה את התמונות של הצמיג בלי לשאול את הלקוח, אבל אנחנו לא כאלה.

עד לרגע כתיבת ההודעה הזו כתבת לעניין אבל פה אתה מאבד כל סימפטיה.

הונדה עשתה עבודת מיתוג טובה ונותנת הנחות מפליגות ללקוחות הפרטיים (לפחות בפעמיים שאני נכנסתי לסוכנות הונדה ופסלתי את האקורד והסיביק על חוסר התאמה לצרכים ולמחיר הנדרש עבורן) וזה הדבר היחיד שעוזר לה למכור. הליסינג הוא ממילא לא קהל היעד של רכבים שממצבים את עצמם כפרימיום (לפחות מבחינת המחיר).

לגבי חברות שמוכרות מוצר במחיר מעל הממוצע עם שירות גרוע בדוק מה קורה בצ'מפיון. זה קצת ממוטט את התיאוריה שלך.

לגבי התמונה אתם דווקא כן הייתם צריכים להעלות אותה כבר בהתחלה ולקטוע את כל הסאגה הזו. הרבה יותר מכובד להוכיח מיד שהאשמה לא בכם ולהציע את הפשרה לפנים משורת הדין במקום להתחבא בכל מיני הצהרות ומילה מול מילה. אם הייתם עומדים כאן מול אדם קצת יותר מציאותי ושיוגע לנהל מו"מ הייתם בסוף ממילא נאלצים להעלות את התמונה אחרי נזק מיותר לשני הצדדים.

לסיכום, תדאג לשירות שלך ביחס לאמות המידה שאתה קבעת. לא ביחס לאחרים כי אתה לא יותר טוב מכולם ולא יותר גרוע מכולם. לכל אחד מהיבואנים יש את הנקודות החזקות והחלשות שלו אז מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים.

גילוי נאות: אין לי מושג מה רמת השירות האמיתית של שניכם כי הרכב האחרון שהיה לי מקב' לובינסקי היה בשנת 2003 ובהונדה לא מצאתי אף פעם רכב שהתאים לי ולמחירו. כנ"ל בוולבו אם כי שם היו כמה אופציות שנשקלו ברצינות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ההורים שלך כן השיגו משהו.

הם השיגו ויתור על תביעה מצד הסוכנות נגדם בעקבות השרשור הזה שפתחת וההשמצות שהשמצת.

אתה אולי יכול גם להשיג משהו מהמקרה הזה, קוראים לדבר הזה בגרות. לפי תגובת הסיכום שלך עדיין לא השגת את זה.

אני מצטער.

אבל התשובה שלך חוץ מלעצבן. ולגרום ליותר אנשים לשנוא (ובצדק) את היבואן הזה. היא לא עוזרת בכלום.

ותאמת. הלוואי ותתבעו אותו. ותפסידו את המכנסים..

ליבואן גאנט לא עולה 3000! שקל. הוא עולה כך לצרכן! לליבואן הוא עולה אוליי 500 שקל במקרה הטוב.!

אז בבקשה בלי ליפות את המצב. ולהגיד הפסדנו 3000 שקל. היא שילם 150K. על רכב. שעולה 30 אלף יותר מדיי.

ולגבי השירות של הונדה.

אשתי הוצאה רכב חדש!! מהחברה לפני מספר שנים.

את הרכב קיבלנו בחניון סגור. עם טיפה אור. והסיכוי לראות תקלות או מכה כזו.= ל0 !@ או שיש לי ראיית רנטגן.

על הקילומטרז הופיע כ 10 קילומטר.

אז בוא ותגיד לי. זה שחתמנו על הרכב במצב כזה זה תקין?

ואגב התקינו בארץ קודנית. ולמי שלא יודע. יש נקודות התקנה במגרשים הגדולים. הם עובדים לפי כמויות של מכוניות לשעה.

העובדים שם עובדים כל כך מהר. שלא איכפת להם מהסביבה. ורק לסיים מכוניות. אז הסיכוי לשריטה במדרך הגיונית ביותר.

ולגבי הג'אנט. מצלמות. נו באמת. רק אם יש לכם מצלמות בגובה הצמיגים. דבר כזה יופיע. אחרת הסיוי לזהות את זה. זה באמת קטנוניות.

אז להגיד הלקוח אשם. זה קל.

אבל להחזיר את הלקוח זה. ועוד 5 אחרים בגלל השרשור זה יהיה בלתי אפשרי.

גילוי נאות.

אני שונא את היבואני רכב. הם גנבים ושודדים לאור יום. וכל זה על חשבון האחרים.

ואני מאחל ליום שיקרה מה שקרה עם הסלולרי. יגרמו לזעזוע בענף הרקוב הזה בארץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה בכלל לא חשוב כמה הג'אנט עולה ליבואן אלא כמה הוא שווה ליבואן והוא שווה את מחיר המכירה שלו.

לגבי הרכב שלך אז אתה למעשה אומר שאתה מטומטם ולא אחראי ומצפה שמישהו אחר יקח את האחריות על חוסר האחריות שלך. ידידי היקר, אם חתמת שבדקת אז אתה אחראי לכל דבר שאדם נורמלי היה רואה. טוב שלא באת גם עם משקפי שמש באותו חניון והאשמת את כל העולם שלא היתה שמש מספיק חזקה.

לגבי הג'אנט, אם המצלמות איכותיות הן יקלטו את הפגיעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לכל אלה שחושבים שצריך לתת ללקוח הכל, בכדיי לסתום לו את הפה ולא לגרום נזק עתידי לחברה, לא מבינים שבמידה ונעניק ללא כל סיבה מוצדקת, ייתכן ויווצר מצב הפוך- אחד מהחברים פה שקרא את השרשור ויש לו הונדה/ וולוו/ יגואר יידע כי במידה ויקרה לו מקרה דומה בעתיד (חו"ח), הוא יכול לקבל מה שבא לו ברגע שייפנה לפורום/ עיתונות/ תקשורת.

להרבה אנשים כאן קל להגיד "צריך לתת הכל", אבל אני בספק גדול מאוד אם הם היו פועלים כמו שהם מדברים בעסק הפרטי שלהם.

מה אני אגיד לך, אתה צודק. זכותו של היבואן לעשות הכול על מנת להרוויח כסף/לא להפסיד כסף.

המזל היחיד שלכם הוא שאתם נמצאים בישראל, מדינה שהרמת השירות שלה והמחירים הם תואמים אצל כול יבואן, ככה שאם מישהו רוצה רכב חדש(והונדה ספציפית) לא יהיה לו ברירה, כי כול היבואנים הם "אותה גברת בשינוי אדרת"

הלוואי שיהיה פה שוק פתוח, ויהיה סוף סוף יבוא מקביל. ככה האזרח יוכל להצביע ברגליים אחרי הזלזול שלכם. בדיוק כמו שקורה בשוק הסלולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...