Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המועדון המוטורי הישראלי 2010, מזמין בעלי ידע, ניסיון ויכולת בתחום ארגון והפקת אירוע ספורט בכלל ואירועי ספורט מוטורי בפרט להציע הצעות ראשוניות לארגון 5 אירועי האליפות + אימונים המתוכננים להתחיל בתקופה הקרובה.

תנאי סף:

1. יכולת עמידה בחוק הספורט המוטורי ובדרישות הכללים שפורסמו ע"י הרשות לנהיגה ספורטיבית.

2. ניסיון מוכח בארגון והפקת אירועים מסוג זה.

3. יכולת כלכלית מוכחת - תדרשנה ערבויות לקיום ההתקשרות לכשתתבצע.

4. יכולת הפקה מהירה - אירוע ראשון בתוך מספר שבועות.

5. נדרשים שני אתרים שונים לקיום האירועים לכל הפחות. ריבוי אתרים לאירועים - יתרון. עדיפות למתחמים סגורים.

הבהרות:

1. זוהי הזמנה לקבלת פרטים ראשונים בלבד - אין לראות בה התחייבות או הבטחה מכל סוג שהם.

2. המועדון וההתאחדות מחזיקים בביטוח מלא לאירועים, לרבות למרשלים, למארגנים, למתחרים, לצוותים ולקהל!

3. שילוב ענפים נוספים באירועים אפשרי ורצוי.

לקבלת פרטים והבהרות ניתן לפנות לח"מ.

אלון

052-5204808

פורסם

ולנהגים שבינכם, קצת מידע נוסף באתר ופורום המועדון וההתאחדות.

http://www.irda.co.il/forums/viewtopic.php?f=2&t=6608

העתקתי לפה לנוחיותכם:

חברים יקרים,

אני שמח לבשר, כי לאחר שנתיים של הקפאה כמעט מוחלטת של פעילות המועדון והפניית כל המאמצים להשלמת הרגולציה שנכפתה עלינו, אנו חוזרים ובגדול!

המועדון מחזיק כעת בכל הכלים לקיים אליפות ונראה, כי ללא הכשלה מכוונת, נוכל להוציא עוד השנה אליפות.

לשם כך, על כל נהג להשלים רישום רכבו והוצאת הרישיון (במידה ועדיין לא עשה זאת) - הכתובת לסיוע בעניין זה הינה עפר שוורץ.

בתאריך 07.07.2012 תארך אסיפת חברים בפארק לב הארץ (ליד ראש העין) בשעה 20:00. (תתכן העברה לנורדיה ע"פ ביקוש הרוב - אם ישונה נעדכן כאן).

באסיפה:

1. יוצג מצב המועדון, מה עשינו, לאן הגענו וכן דו"ח כספים.

2. יושלם רישום חברים שטרם נרשמו וטרם שילמו לשנה זו. (עקב חידוש הפעילות, חוזרים גם דמי החבר, 250 ש"ח לחבר).

3. יקבע מועד חדש לבחירות כלליות.

4. יבוצע רישום מתנדבים לסיוע בארגון האליפות.

5. יבוצע רישום לאליפות המועדון (5 אירועים + 5 אימונים) וייקבעו התאריכים לאירועים. מובהר, מספר המקומות מוגבל ועל כן, הוחלט, כי ההרשמה תהיה בחזקת כל הקודם זוכה. מנגנון ההרשמה, ניקוד האירועים של האליפות, וכו' - יוצג טרם ההרשמה. נקבע מנגנון עדיפות לחברי המועדון כמובן. נרשמים חדשים - ע"ב מקום פנוי בלבד.

6. דמיי ההרשמה הינם סמליים בלבד: 50 ש"ח לאירוע הכולל אימון + מרוץ אליפות (המועדון מספסד את השאר). דמי הביטוח (לאירוע + אימון) 350 ש"ח. - סעיף זה דורש אישור הועד - והוא יוצג סופית באסיפת החברים.

7. לא ניתן להירשם ללא נוכחות פיזית - תבוצע בחינת הרכב והנהג בהתאם לדרכון טכני שיוצג באסיפה. (אין צורך להגיע עם הרכב כמובן - רק עם הפרטים). קבוצה רשאית לשלוח מנהל קבוצה מטעמה ע"מ להירשם וזאת בכפוף למכתב מסמיך מהנהג החבר במועדון וכן בכפוף לכך שלמנהל הקבוצה יש את כל הפרטים הטכניים שיידרשו ביחס לרכב המתחרה.

שיהיה לכולנו בהצלחה,

אלון

פורסם

שפשפתי את העיניים פעם אחת שפשפתי את העיניים פעם שניה קראתי מההתחלה קראתי מהסוף

יופי !!

ובהצלחה לכולםםםםםםםםםםם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מציע לפנות למישל גדג' ,היכולות שלו ידועות,(עזבו את הפן האישי)

או לברוך שליט, גם מיקי יוחאי וו יקי שקרל.

אלה האנשים שעשויים ויכולים להפיק ארועים מסודרים.

אינני מכיר ולא הייתי מטיל את יהבי על אנשים אחרים שאולי הם כשרוניים אבל חסרי נסיון, לפחות לא בשלב יריית הפתיחה.

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם

דני,

אני חושב שכבר הספקת להכיר אותי. אין אצלי אמוציות בעניין הזה.

רק טובת הספורטאים.

כל השמות שהזכרת ראויים, אפילו מישל גדז' על כל הביקורת הארסית שהעביר עלינו.

אין בליבי עליו, או על כל אחד אחר לעניין זה, כלום.

המועדון מביא עימו שלושה דברים חשובים:

ביטוח מושלם למארגן,

נהגים,

ואתרי תחרויות + ספונסר.

מה שאמרתי לעיל =כסף. והרבה.

מי שיוכל להציע לנהגים את התמורה הטובה ביותר והאיכות הטובה ביותר,

יהיה זה שירים את האליפות.

אבל, אנחנו לא פוסלים גם מפיקים מקצועיים מתחומים משיקים שישתמשו באנשי המקצוע של ההתאחדות.

אלון

פורסם

חזון אחרית הימים...זה נראה טוב מדי כדי להיות אמיתי,סחטיין :-P

נ.ב.

לדעתי גם נועם היימן ראוי לארגן ובעל ניסיון עשיר

קובי

פורסם

שלום לכולם לדעתי צריך לתת למישל או לברוך שליט לארגן את האירועים, רק לעשות חוזה איתם שבמידה והאירוע לא יצא המארגן מחויב לתת את הכספים למתחרים או לחלופין לתת להם אפשרות להעביר את הכספים לאירוע הבא ,רק בכתוב.

כול טוב לכולם המטיףף

פורסם
דני,

אני חושב שכבר הספקת להכיר אותי. אין אצלי אמוציות בעניין הזה.

רק טובת הספורטאים.

אלון

אלון ידידי

גם אני הספקתי להכיר אותך קצת בעבר והרבה בהווה.

אין ספק שאתה פועל כאשר מול עיניך רק טובת העניין. שהוא קיום מירוצי ראליספרינט.

אני בטוח שאתה ואלה שפועלים איתך יחד ועוזרים לך כמו - ניר לביא, עופר שוורץ, רמי שכטוביץ, אהוד לביא, דני לוי, וודאי יש עוד אנשים ששכחתי או איני יודע על פועלם בשקט בשקט אחרי הקלעים. וסליחה מהם שלא הזכרתי את שמם.

אני מאמין ויודע שממש בקרוב נגיע למצב שאוכל להעביר רישוי את הרכב שלי ולהשתתף בתחרויות ראליספרינט.

תודה לכם, תמשיכו כך .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

שלום אלון!

רק במקרה ראיתי את ההודעה הזאת.

התקשרתי לכמה חברי IRDA וגם הם לא ידעו על איזה אסיפה מדובר ובאיזה תאריך.

לפי דעתי כדאי להתקשר לאחד אחד או לשלוח מאיל או סמס.תסקים איתי שלא כל אחד שמתעניין ומעוניין בספורט מוטורי יום ולילה גולש בקארס פורום.

ובשנית,תאריך 07.07.12 למוצאי שבת!האם זה נוח לכולם?

בכוד רב

קרייצמן מרק

פורסם

חברים יקרים שלום - שימו לב לשינוי התאריכים!!!

כאמור,

המועדון מחזיק כעת בכל הכלים לקיים אליפות ונראה, כי ללא הכשלה מכוונת, נוכל להוציא עוד השנה אליפות.

לשם כך, על כל נהג להשלים רישום רכבו והוצאת הרישיון (במידה ועדיין לא עשה זאת) - הכתובת לסיוע בעניין זה הינה עפר שוורץ.

בתאריך 17.07.2012 תארך אסיפת חברים בנורדיה (ותודה מראש לאהוד לביא) בשעה 20:00. (הדחייה וההעברה של המיקום מתבצעות לבקשת מספר חברים).

באסיפה:

1. יוצג מצב המועדון, מה עשינו, לאן הגענו וכן דו"ח כספים.

2. יושלם רישום חברים שטרם נרשמו וטרם שילמו לשנה זו. (עקב חידוש הפעילות, חוזרים גם דמי החבר, 250 ש"ח לחבר).

3. יקבע מועד חדש לבחירות כלליות.

4. יבוצע רישום מתנדבים לסיוע בארגון האליפות.

5. יבוצע רישום לאליפות המועדון (5 אירועים + 5 אימונים) וייקבעו התאריכים לאירועים. מובהר, מספר המקומות מוגבל ועל כן, הוחלט, כי ההרשמה תהיה בחזקת כל הקודם זוכה. מנגנון ההרשמה, ניקוד האירועים של האליפות, וכו' - יוצג טרם ההרשמה. נקבע מנגנון עדיפות לחברי המועדון כמובן. נרשמים חדשים - ע"ב מקום פנוי בלבד.

6. דמיי ההרשמה הינם סמליים בלבד: 50 ש"ח לאירוע הכולל אימון + מרוץ אליפות (המועדון מספסד את השאר). דמי הביטוח (לאירוע + אימון) 350 ש"ח. - סעיף זה דורש אישור הועד - והוא יוצג סופית באסיפת החברים.

7. לא ניתן להירשם ללא נוכחות פיזית - תבוצע בחינת הרכב והנהג בהתאם לדרכון טכני שיוצג באסיפה. (אין צורך להגיע עם הרכב כמובן - רק עם הפרטים). קבוצה רשאית לשלוח מנהל קבוצה מטעמה ע"מ להירשם וזאת בכפוף למכתב מסמיך מהנהג החבר במועדון וכן בכפוף לכך שלמנהל הקבוצה יש את כל הפרטים הטכניים שיידרשו ביחס לרכב המתחרה.

שיהיה לכולנו בהצלחה,

אלון

נ.ב. - עפר שוורץ עשה מאמץ וירד לשטח עם נעם היימן במטרה להוציא מירוץ ראשון כבר באירוע הקרוב של נעם. להבנתי, לא ניתן יהיה להערך בטווח זמן קצר כזה. לפיכך, האירוע הראשון יהיה האירוע הבא שנקבע והוא בתחילת ספטמבר 2012. - פרטים נוספים באסיפת החברים או בפנייה אליי או אל עפר שוורץ.

בברכה,

אלון

נ.נ.ב

מייל נוסף בעניין יופץ לכולם ע"פ המלצתו המקובלת בהחלט של מרק קרייצמן.

אלון

• תוכן חדש...