Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא אם יצא מזה משהו ואכן תפסו שיכורים וזה היה שווה את הפקק. מישהו יודע לענות על זה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד שהמשטרה עושה משהו טוב במדינה שלנו לשם שינוי גם אז בוכים, מה יהיה?

אני מעדיף לחכות חצי שעה בפקק בזמן שהמשטרה עושה את העבודה שלה, מאפשר לנסוע עם ילדים שיכורים/מסוממים סביבי על הכביש.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אז תעמוד אתה בפקק, בכביש מהיר אני רוצה לנסוע מהר בכביש שמיועד לכך. פקקים יש לי באמצע שבוע

ואם הקבלן היה בונה את הבית שלך עקום, גם הית אומר שהוא עושה את העבודה שלו? תן לי לנחש, לא! למה? כי לבנות עקום זה לעשות חרא של עבודה, בדיוק כמו שהמשטרה עשתה הפעם.

כשאתה תבין שכל הרעיון שלהם זה ליצור כותרת בעיתונים ולהפחיד את כל עם ישראל, אתה גם תבין שמה שהם עושים זה לא תקין וגם אתה לא תסכים עם זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
עד שהמשטרה עושה משהו טוב במדינה שלנו לשם שינוי גם אז בוכים, מה יהיה?

אני מעדיף לחכות חצי שעה בפקק בזמן שהמשטרה עושה את העבודה שלה, מאפשר לנסוע עם ילדים שיכורים/מסוממים סביבי על הכביש.

זה לא היה חצי שעה אלא בכיוון של שעתיים - שלוש לאלו שהגיעו מאוחר יותר, עדיין היית מוכן לעמוד בפקק עד 6 בבוקר למשל?

שוב פעם, האכיפה נגד השיכורים חשובה מאין כמוה, אבל יש דרך לעשות אותה, מה שבטוח, זו לא הדרך.

פורסם

"לטובת המשימה, פשטו לובשי המדים על מוקדי בילוי ואף ביצעו חסימות נרחבות לצירי תנועה ראשיים כמו כביש החוף במחלף וינגייט ואף בכביש 4 לכיוון דרום בסמוך למחלף יבנה מהשעה 23:00 ועד 6:30 בבוקר יום שבת. בפעילות זו אותרו 147 נהגים שיכורים, הושבתו 113 כלי רכב, נפסלו 121 רישיונות נהיגה ו-18 נהגים נעצרו ונכלאו."

נלקח מפה

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

וואלה אם הייתי עומד שעתיים בפקק ואלו התוצאות, לא היה מזיז לי כלכך. כל הכבוד! סופסוף עושים משהו נורמלי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
"לטובת המשימה, פשטו לובשי המדים על מוקדי בילוי ואף ביצעו חסימות נרחבות לצירי תנועה ראשיים כמו כביש החוף במחלף וינגייט ואף בכביש 4 לכיוון דרום בסמוך למחלף יבנה מהשעה 23:00 ועד 6:30 בבוקר יום שבת. בפעילות זו אותרו 147 נהגים שיכורים, הושבתו 113 כלי רכב, נפסלו 121 רישיונות נהיגה ו-18 נהגים נעצרו ונכלאו."

נלקח מפה

כל הכבוד! הינה לפותח הנושא אולי אחרי המספרים האלה תחשוב שהיה שווה לעמוד קצת בפקק ולתפוס כ״כ הרבה שיכורים!

אגב למי שהחליט להיות לרגע קצין משטרה ולקבוע איפה כן טוב לעמוד ואיפה לא אז הינה לך תוצאות מאוד מרשימות שניתפסו

במקומות שאותך מאוד מעקבים ושלדעתך לא מועילים!

פורסם

משטרה מטומטמת. מעניין אם הם חשבו על כך שמישהו יכול לאחר לטיסה, לסוע לבית חולים או באופן כללי לחזור מהעבודה. בכלל, הנתונים דומים מאוד לנתונים מפעמים קודמות של מבצעי אכיפה, רק שאז נתפסו אף יותר נהגים שיכורים ולא חסמו שום כביש ראשי...

פורסם
כל הכבוד! הינה לפותח הנושא אולי אחרי המספרים האלה תחשוב שהיה שווה לעמוד קצת בפקק ולתפוס כ״כ הרבה שיכורים!

אגב למי שהחליט להיות לרגע קצין משטרה ולקבוע איפה כן טוב לעמוד ואיפה לא אז הינה לך תוצאות מאוד מרשימות שניתפסו

מעניין למה אתה לחוץ כל כך לצאת להגנת המשטרה..

בכל מקרה לפני שאתה פותח בזיקוקים וחגיגות, בכל מבצע לילי לתפיסת שיכורים נתפסים מאה ולפעמים מאות אנשים. המספרים הם לא בשמיים ובטח לא כאלה שמצדיקים שיתוק של ציר תנועה ראשי במדינה שהיא גם ככה קטנה מאוד.

לחסום ציר תנועה בשביל לתפוס שיכורים זה כמו לקטוע יד בשביל שהאצבע לא תיפגע. חבל שהתעמולה של המשטרה משפיעה עליך כל כך ומבצע דבילי שכזה נחשב בעיניך משהו הירואי..

אם חס וחלילה היית ממהר לבית החולים עם אשתך או מישהו מהקרובים שלך ונתקע בפקק שעתיים בגלל שמישהו לא חכם מספיק אמר "יאללה נחסום הכל וזהו בלי לחשוב יותר מדי", היית מדבר אחרת.

מבחינתי כל בנאדם שעולה להגה שיכור הוא עבריין חסר אחראיות שצריך לשאת בעונש, אבל ראבק רק מדינות עולם שלישי משתקות כבישים שלמים בשביל לעצור שיכורים, כאילו אין דרכים אחרות. ועוד אתה מהלל את הגאונות של מי שאחראי לכזה דבר.. זה פשוט לא נתפס.

אגב, מה פירוש הדבר אם אותרו 147 נהגים שיכורים ורק 121 רשיונות נפסלו? מה עלה בגורל 26 השיכורים האחרים? אני מניח שלקצינים הגאונים של מתנ"א היה רעיון יצירתי בשבילם.

אם מישהו במרומי המשטרה היה מחליט להשקיע באותה כמות בנושאים חשובים כמו פשיעה ממשית אולי הארץ היתה נראית קצת אחרת.

פורסם

אגב, מה פירוש הדבר אם אותרו 147 נהגים שיכורים ורק 121 רשיונות נפסלו? מה עלה בגורל 26 השיכורים האחרים? אני מניח שלקצינים הגאונים של מתנ"א היה רעיון יצירתי בשבילם.

שימוע אצל קצין, לקצין יש את האפשרות והסמכות לשלול במיידית רשיון של נהג ל 30 יום/או שלא.

ל 26 הנותרים לא שללו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עם כול הכבוד מה שהם עשו ביבנה זה לא רציני שהם גרמו לכול המכוניות כולל אותי לעלות למחלף של יבנה ולעשות שם סיבובים כדי לצאת (אישית פשוט נסעתי כבר דרך יבנה שזה בכלל לא קיצר לי את הדרך ועם לקחת בחשבון שבשעה היתה 4 בבוקר אז זה בכלל לא הייה כיף). אפשר הייה לחסום נתיב לכול כיוון ולא את כול המעבר לכביש 4 והפנות את כולם לעשות טיולים או פרסה ביבנה ולרדת יחזרה למחסום אם בכלל הייה אפשר. עם כול הכוחות שהיו שם אני לא רואה בעייה בביצוע . אבל מה אני מבין בניגוד למפקד משטרת התנועה הארצית.

פורסם

קרה לי מספר פעמים בחודשיים האחרונים שהגעתי למחסום כזה. בשעות 3-4 לפנות בוקר.

פעמיים בכביש החוף ליד מחלף אולגה סגרו את כל הנתיבים לכיוון צפון, פקק מטורף, כמעט כולם עוברים בדיקת אלכוהול.

פעמיים נוספות ליד קיבוץ גן שמואל, סגרו את כל הנתיבים לכיוון מזרח.

פעם אחת זה היה ממש ביזיון כאשר ניידת אחת סגרה את כל הכביש לכיוון מזרח (ליד קיבוץ גן שמואל) ורק שוטר אחד מבצע בדיקת אלכוהול לנהגים.

למי אפשר לפנות במצב מגוחח כזה? באותו רגע.

הנהגים ששתו(אני מניח שהם שתו) עצרו בשולי הכביש את הרכב ועלו לרכבים אחרים, והיו אף כאלו שנסעו רוורס(בינעירוני) עד לצומת האחרונה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

במחלף יבנה ישנה כיכר חדשה שאם אתה פונה בה שמאלה אתה חוזר לכביש 4 לכיוון דרום.

אין צורך להיכנס לעיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שנכון נכון אבל הם לא מכירים ב 04:00 בבוקר המוח לא ממש עוד טוב אז נוסעים איך שמכירים :roll:

פורסם

ושוב פעם, כנראה שאתה מסרב להבין, התוצאות שלהם היו הרבה יותר טובות לו היו חוסמים את הכניסה לנמל ת"א למשל, או כל מוקד בילוי אחר בו יש מספר מועדונים ולא את אחד מצירי התנועה הכי ראשיים במדינה.

איפה חכם יותר לדוג, בים התיכון או בבריכת דגים?

• תוכן חדש...