Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יצא לבלות אתמול על כביש 2 בפקק שהמשטרה אירגנה ,לא ראיתי בזה שום דבר טוב במיוחד שלא עצרו אף אחד פשוט השאירו נתיב אחד פתוח,יותר מזה - הייתי ממש עייף והשעה הייתה אחרי 4 בבוקר . לדעתי ב 15 דקות האלה שהתעכבתי להגיע הביתה היה לי סיכוי יותר גבוה לעשות תאונה ולא בגלל שכרות אלה מעייפות

פורסם

אני מתקשה להבין את מי שמצדיק חסימה כללית של עורקי התנועה הראשים בארץ בשביל לעצור שיכורים.

זה לא שהשיכורים האלו נופלים עלינו משום מקום, כולם יודעים טוב מאוד איפה מוקדי הבילוי.

אתם כנראה לא מבינים שמ23:00 ועד 06:00 נבדקו אלפי נהגים, מתוכם רק 147 היו שיכורים.

עם אותו כוח אדם וקצת יותר שכל אפשר לתפוס 147 שיכורים בבדיקה של 300 נהגים בלבד.

מדובר לרוב באנשים שחזרו מבילוי ולא "מהרו לבלות" כמו שנכתב פה, אני הייתי רותח מעצבים אם הייתי עומד בפקק וטוחן את הבייביסיטר (ליתר דיוק היא אותי) בשעות נוספות רק בגלל שהמשטרה החליטה לדוג בדינמיט.

הכוונה טובה, הביצוע הזוי, דורסני ומטומטם.

הנה כמה משלים בנושא.

*אם יש תפוח רקוב אחד בסלסלה, לא זורקים את כל הסלסלה.

*אם התקרה נוזלת, לא מורידים את הבניין.

*אם יש תקר, לא מחליפים 4 צמיגים.

*אם אתה מצונן, לא עושים לך המתת חסד!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם המשטרה דואגת לבטיחות בכבישים, מדוע הניידת הנ"ל לא עמדה ביציאה ממוקדי הבילוי ודאגה שאף שיכור לא יעלה על ההגה לפני שהוא עולה על ההגה?

מה בדבר בדיקת השכרות לנהג לפני שהוא מניע את הרכב? אה... זה לא דו"ח.

dirty old man

need love too

פורסם

המשטרה רודפת כותרות נטו...

לא מעניין אותם למנוע את התופעה מעניין אותם לתפוס וכמה שיותר.

תהיו בטוחים שהמספרים הבינוניים האלו היו נחתכים ביותר מחצי (!), אם לא היו משנים את רמת האלכוהול בדם לכל נהג חדש ונהג מתחת לגיל 24, ( 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף, או 10 מיליגרם אלכוהול ב-100 מיליליטר דם ) שזה חלקי 5 מבעבר, אם בעבר ב-250 מיקרוגרם לא היית שיכור, היום ב-50 מיקרוגרם את נחשב שיכור זה פשוט בדיחה.

השינוי הזה קיים כבר מדצמבר 2011 אני אישית שמעתי על זה במקרה בפרסומת ברדיו לפני חודש בערך, בקיצור המשטרה תפסה טרמפ על חוסר המודעות לטובת יצירת כותרות.

Detailer.gif
פורסם

זו עוד הוכחה שאנחנו האזרחים, ממש לא מעניינים את המדינה על שלל שלוחותיה.

מה אכפת להם שתתקע בפקק שעה/שעתיים/שלוש? זמן שלהם? כסף שלהם? לא!

הרי ברור לכל אדם הגיוני שניתן לאכוף את החוק, שאני מאוד בעדו, ביתר קלות,

ובלי לעכב אלפי אנשים בגלל כל אותם עבריינים. אבל למה להתאמץ?

פורסם
זה אכן עונש קולקטיבי וזה לא צורה לתפוס נהגים שיכורים ע"י פקק בכביש ראשי, הם הרסו לאנשים את בילוי השישי שלהם.

תומר הם גם עמדו בסינמה סיטי ראשל"צ (משטרה צבאית ומשטרת ישראל) , עמדו ולא עשו כלום , לא עצרו נהגים בזמן שאני הייתי מחוץ למתחם (כחצי שעה) ככה שאני לא יודע מה הם כן עשו שם.

חח אז גם לנו הם הרסו משהו, רצינ ו ללכת לאכול בסוף התבטל כי ראינו את המקום חשוך עם ניידות, חשבנו דקירה או משהו אז ויתרנו על זה.

ולעניין, לחסום כביש ראשי וליצור פקק של 3 שעות זה באמת מטומטם וזה רק מוכיח שהמשטרה זורקת על האזרח ז*ן, אם הייתי נתקע בפקק 3 שעות הייתי גורם לזה שיעצרו אותי, ולא, לא על שכרות.לצאת ב2 ולחזור בזריחה נשמע לי הזוי.

פורסם

מבצעים כאלה עושים במוקדי הבילוי, כמה ניידות כאלה שיחסמו את היציאה מנמל ת"א תניב הרבה הרבה יותר נהגים שיכורים שיתפסו.. אבל היי, הרבה יותר מגניב לחסום את כביש החוף וכביש 4, זה יראה בחדשות מוצ"ש הרבה יותר מרשים!

אלו משפטי המפתח באשר לפעילות חסרת הביקורת הזו.

שלילת רשיון לחסרי האחריות שנוהגים שיכורים היא מבורכת מאין כמוה - אבל יש דרך.

137 ניידות ו-50 רוכבי אופנועים

147 נהגים שיכורים

רק לי נראה היחס הזה תמוה?

ניתן היה לעצור נהגים רבים פי כמה אילו היו מבצעים חסימות בנמל ת"א ודומיו...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

זה יחס של 178 חזירים (של ANGRY BIRDS!) ל147 נהגים שיכורים... כזה חוסר יעילות זה כבר לא הגיוני, הרי אם היו אומרים לכל אחד מהניידות האלה לנסוע בחופשיות ברחבי הארץ בלי ליצור אף מחסום, ולעצור רק רכב אחד!!! מכל השעות שהם עבדו, שזה כמובן ממש לא קשה, אז מספר הדוחות היה הרבה יותר גבוהה. :|

גם פקק וגם פחות נהגים - העיקר - זה הגיע לחדשות.. בדרך כלל לא ממש שומעים על זה, ופעולה של המשטרה בלי יח"ץ זה כאילו היא לא קרתה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...