Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי שברולט אופטרה 5 דל' האצבק. הרכב נמצא אצלי קרוב לחצי שנה ולא נתקלתי בשום בעיות .

כאשר הרכב בעמידה ברמזור הטורים עולים ויורדים ויש דפיקות כאלה מהמנוע, זה קרה לפני שבוע והיום זה חזר שוב.

אבל הפעם הבעיה חזרה עם בעיה נוספת -הייתי בנסיעה ואז אני לוחץ גז והרכב עושה רעש אבל לא נוסע רק אחרי 4 שניות הוא הגיב ונסע שוב, וכאשר הגעתי הביתה נדלקה הנורה כתומה בצורת מנוע ,לא יודע אם זה קשור לבעיה שציינתי.

תמונה של הנורה שנדלקה:

20120614_115642.jpg

פורסם

הנורה לא דלקה סתם, אתה צריך לחבר את הרכב לסורק.

כתוב מהיכן אתה ואולי אוכל להמליץ לך על מוסך.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
הנורה לא דלקה סתם, אתה צריך לחבר את הרכב לסורק.

כתוב מהיכן אתה ואולי אוכל להמליץ לך על מוסך.

מיכאל

אני מרעננה חשבתי לקחת אותו למוסך מורשה.

שנדלקת נורה כזאת בדרך כלל על מה היא מעידה?

פורסם

ב206 זה מעיד על בעיה שקשורה למערכת הפליטה- חיישן חמצן, ממיר תקול וכדומה. כדי למקד את הבעיה צריך לחבר לסורק תקלות.

אם יש לך ספר רכב, אתה יכול לבדוק בו מה אומרת התקלה הזו אצלך, סביר להניח שלא משהו שונה במהותו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
ב206 זה מעיד על בעיה שקשורה למערכת הפליטה- חיישן חמצן, ממיר תקול וכדומה. כדי למקד את הבעיה צריך לחבר לסורק תקלות.

אם יש לך ספר רכב, אתה יכול לבדוק בו מה אומרת התקלה הזו אצלך, סביר להניח שלא משהו שונה במהותו.

יש לי ספר רכב, אני אבדוק יותר מאוחר ואגיב.

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אני מצטט

"נורית חיווי תקלה מאירה כשקיימת תקלה ברכיב או מכלול הקשור למערכת הפליטה. הנורית תמשיך להאיר כל עוד יחידת הבקרה האלקטרונית מזהה מצב תקלה. אם התקלה חמורה, נורית החיווי תהבהב. פעולה לא תקינה של המנוע ("זיוף") עלולה לגרום נזק חמור לממיר הקטליטי."

בהצלחה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

בשברולט ברוב המקרים הסיבה היא,חישן גל זיזים.

חיבור להחשב דיאגנוזה,יצביע בברור על התקלה.

אם זה החישן האמור, בחברה 1000 ש"ח.

מוסך כללי טוב, שיש לו מחשב דיאגנוזה, 500 ש"ח.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

קודם כל תבדוק אם יש לך צינורית וואקום שהיא פגומה,

אם אין והם בסדר, כנראה שצריך לנתק את החיישן ולאפס את המחשב (מוסך).

Nir Goldman-Fux

פורסם

דבר ראשון תודה לכל העונים.

דבר שני נסעתי עם הרכב היום לUMI הנורה כבתה! והרכב התנהג כרגיל,ניכנסתי למוסך והמוסכניק לא הבין מה הבעיה הכל נראה לו תקין הרכב מגיב טוב לגז הטורים לא משתגעים הוא אמר לי יכול להיות שזה חיישן .

הוא אמר לי מתי שיש לך את הבעיה שוב תבוא לפה ,(הקטע פה שהבעיה שתיארתי היא חוזרת על עצמה רק לכמה זמן ואז נעלמת איך אני יכול "להוכיח" למוסכניק שיש אכן בעיה ברכב)

אם באמת מדובר בחיישן על מה הוא משפיע? הבעיה של הטורים יכול להיות הגיונית,אבל מה הקשר בדיוק בין חיישן לבין זה שאני לוחץ גז והרכב לא מגיב רק אחרי כמה שניות?

פורסם

ברגע שנידלקה נורת תקלה אז גם אם היא כבתה המחשב רכב שומר את התקלה. אם במוסך יחברו את הרכב למחשב יעלו על התקלה אלא אם כן נצברו עוד מלא תקלות עם בהיסטוריה של המחשב מאז הרכב עלה לכביש ואז זה כבר יהיה קשה ומה שניתן יהיה לעשות זה רק לאפס את כל התקלות ולחכות שהיא תקפוץ שוב. אם הטורים מגמגמים ורכב לא מגיב טוב לגז קיימת בהחלט תקלה כל שהיא.

• תוכן חדש...