Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתלבט בין שני רכבים באותו הסכום בערך הצרכים שלי הם:

צריכת דלק

אבזור

נסיעות ארוכות פעם בשבוע

ההתלבטות היא או פולו יאנג 3 דלתות חדשה מהחברה בלי גג או גולף 2009 דור 6 ישתי דלתות יד שניה (אני שלישית) 40000 ק"מ רמת גימור גנריישן (גג שליטה מההגה קרוז קונטרול מסך וכו') אוטומט 1.4 122 כוח סוס

לא מפריע לי גיר ידני ואני לא מחפש אופציות אחרות... תודה רבה לעונים =]

פורסם

ובכן, ברמת העיקרון אני בעד רכב חדש, אבל:

האם בנסיעות הארוכות אתה נוסע עם עוד אנשים? כי אם (נגיד) אתה מסיע 3 או יותר אנשים, אולי עדיף ללכת על הגולף.

עד כמה ארוכות הנסיעות שלך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פעמיים בשבוע הרכב נוסע כשעתיים כל פעם.. מסייע אך זה לא מה שיגרום לי לקנות רכב זהאו אחר..

הגולף מבחינת צריכת הדלק משמעותית יותר בזבזנית מהפולו?

פורסם

רכב משומש מול רכב חדש... זה לא ייגמר!

אתה צריך להחליט מה חשוב לך.

אבל בכל זאת אומר שתחשוב שהפולו תבוא עם אחריות ובנוסף יש לה פחות פוטנציאל לתקלות כי המנוע וותיק והגיר ידני לעומת הגולף המשומשת שבאה עם מנוע מתקדם וגיר שכבר נכתבו עליו בפורום מגילות וכל המוסיף גורע.

בלי קשר, הגולף מכונית מעולה. המנוע נהדר, צריכת הדלק טובה, האוטו נח מאד, בידוד רעשים מעולה ויש לי עוד המון דברים מעולים לומר עליו. לאמא שלי יש גולף 122 כבר שנתיים וחצי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

הגולף נהדרת, חזקה, חסכונית, נוחה, שקטה, איכותית ומאובזרת מאוד בגרסה הזאת, החסרון העיקרי שלה היה מחיר מופקע (165Kכחדשה), ב80-85K, כשיונדאי או קורולה מקבילות עולות 70K לפחות, זאת עסקה נהדרת.

פורסם

הייתי הולך על הגולף. הרבה יותר מפנקת, נוחה, חזקה. בנוסף המנוע חסכוני ככה שלא מדובר בצריכה של משפחתית רגילה אלא משהו שבאמת קרוב לפולו.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...