Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אתחיל בלהגיד שהידע שלי בתחום שואף ל0..( אם יש למישהו סבלנות להסביר לי קצת /לשלוח לי מדריכים כתבות וכו כדי שאבין קצת יותר , אני אשמח. תודה. )

לעניין-

אנחנו הולכים לקנות בחודש הקרוב גיפ פטריוט של גיפ (2009 שנת)

והחלטנו שהגיע הזמן להשקיע במערכת בפעם הראשונה..

כרגע התקציב כ2500-3500 שקל כולל הכל..

השאלה שלי אם בתקציב הזה אפשר להשקיע במערכת קומפלט ( הבנתי שלגיפ צריך סאב 1200 וואט - אם טועה אשמח להסבר. )

או שצריך להתרכז רק בכמה דברים ולהשלים את המערכת שיהיה עוד כסף..

בקיצור כמו שאמרתי הידע שלי שואף לאפס אז אשמח להסבר של מה אני צריך לקנות בכלל לאוטו..

תודה רבה !

פורסם

ברכב הזה מידת הרמקולים היא 6X9 מקדימה וגם מאחורה

אל תרכוש מערכת לפני שתשמע את היכולות של המערכת המקורית.

אחרי זה תחליט לאן אתה ממשיך.

פורסם
( הבנתי שלגיפ צריך סאב 1200 וואט - אם טועה אשמח להסבר. )

!

כנראה שהבנת לא נכון, התקנה בגיפ' היא סך הכל דומה מאד, זה נכון שיש אקוסטיקה שונה ברכב גדול

אבל אל תקבל בלב שלם את כל מה שמתקינים אומרים/ מציעים מכיוון שיש להם רצון למכור את מה שהם ירויחו בעבורו,

בגדול ב 3000 שקל אפשר להכניס מגבר קומפוננט קדמי וסאב

קומפוננט זה בעצם שני רמקולים ,טוויטר ו-וופר ,שמתחברים ליחידה שנקראת קרוס אובר ,שהיא מנתבת לוופר/לטוויטר את האות שהוא יכול לנגן-שזה עניין של תדרים ,אבל אל תסתבך ,קומפננט נשמע מעולה והוא הרבה יותר מומלץ מרמקול רגיל)

לפני שאתה נכנס לקנייה של מערכת , תקנה את הרכב ,תשמע מה יש , תמיד אפשר להוסיף (ואני אישית ממליץ על זה בחום!)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...