Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לשכירת דירה ב- 3,000 ש"ח לערך .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני וזוגתי גרים כיום בהוד השרון .

היא עובדת ברענננה ואני בפ"ת .

כיום אנו מחזיקים שני רכבים , לעבודה שלי אין אפשרות להגיע ללא רכב .

אך לעבודה שלה ברעננה יש אפשרות להגיע באוטובוס .

חשבנו על אפשרות להישאר עם רכב אחד ע"מ לחסוך בהוצאות , ואז חיפשנו בלוחות באינטרנט מודעות של יחידות דיור להשכרה באיזור הוד השרון או כפ"ס , רענננה , הרצליה .

אנו מחפשים יחידת דיור בגודל 50 מ"ר ומעלה , שתהיה אפשרות לחבר מכונת כביסה , שיהיו מזגנים , לא מרתף - ידרוש צריכת חשמל גבוהה כתוצאה מחוסר מספיק באוויר .

שתהיה נגישות לתחבורה ציבורית טובה לרעננה .

האם הבקשה הזו מציאותית ? , אנו מעדיפים ביחידת דיור על פני דירה מפני שלרוב היחידות דיור כוללות : מים וארנונה , מה שבדירה בדר"כ אתה משלם בנוסף .

תחילה חשבנו לשכור : בצור יצחק , צור נתן , סלעית , מושב עדנים , ירקונה , אלישמע , נווה ירק , כפר מל"ל , גבעת ח"ן , רמות השבים , נווה ימין , איזור פרדסיה , תל מונד , צורן , קדימה , חרוצים , בני ציון , בצרה - הבעייה היא המקומות הללו שהם דורשות להחזיק שני רכבים ולהתרחק ממקום העבודה ברעננה .

שחישבתי לדוגמא : עלות של השכרת יחידת דיור בפרדסיה לערך 2,800 ש"ח לחודש , ואני מעריך שנוכל למצא באיזור הוד השרון , כפ"ס , הרצליה - יחידת דיור במחיר של 3,200 ש"ח אולי טיפה יותר יקר - אך יתאפשר להחזיק רכב אחד .

עשיתי חשבון של אחזקת רכב : ביטוח צד ג' + אגרת רישוי + ביטוח חובה + תיקונים + דלק (500) לחודש = ההוצאה לחוד794

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

יהיה קשה למצוא דירה או יחידת דיור טובה לזוג ב-3000 שקלים באזור רעננה-הרצליה-רמת השרון. 3500-4000 נשמע יותר הגיוני עבור דירה כזו. אני מניח שמחוץ לערים, באחד מישובי הסביבה, זה עוד איכשהוא אפשרי ב-3000 ומטה. לא יודע לגבי נסיעות בתחבורה ציבורית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוצאה כוללת לרכב לחודש כולל דלק 930 ש"ח , לעומת זאת חופשי חודשי לערך 200 ש"ח .

ההבדל בין להחזיק רכב לבין לא הוא 730 ש"ח לחודש .

ההבדל בשכר הדירה החודשי במקום שמחייב אחזקת שני רכבים - 2,800 לערך , מול עיר כמו הוד השרון , הרצליה , רעננה , כפ"ס במקומות שיש בהם תחבורה ציבורית טובה - יחידת דיור לחודש לערך 3,200 ש"ח . אמנם השכר דירה יותר יקר ב- 400 ש"ח לחודש , אך מצד שני נחסך הצורך להחזיק רכב שני .

האם יש דברים שאני מפספס או לא לוקח בחשבון .

תודה מראש.

פורסם

ההוצאה הכוללת לרכב נשמעת נמוכה מאוד. תוכל לפרט את כל העלויות השנתיות (ביטוח, טסט, טיפולים ותיקונים) והחודשיות (צריכת דלק וכמות נסועה חודשית) וכן באיזה רכב מדובר ומה שוויו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה עם תל אביב?

אני לא מדבר על צפון העיר, אלא על מזרח (ולא, זה לא דרום תל אביב) במחירים שפויים ותחבורה ציבורית לכל מקום והכי חשוב - מקום חנייה בנמצא

פורסם

הרכב הוא פולקסווגן פולו שנת 97 - מנוע 1,400 - גיר אוטומטי.

כיום הנסיעות הן : מהוד השרון - לעבודה(ברעננה) - הלוך וחזור , מעריך כ- 15 ק"מ ביום .

החישוב של אחזקת רכב :

אגרת רישוי + תשלום עבור בדיקה במכון רישוי :לערך 1,050 ש"ח .

ביטוח צד ג' + ביטול השתתפות עצמית : לערך 900 ש"ח , ביטוח חובה לערך 1,400 ש"ח .

לקחתי הוצאות עבור טיפולים ותיקונים לשנה 2,000 ש"ח , הוצאות דלק חודשיות כיום 400 ש"ח .

הוצאה חודשית כולל דלק = 850 ש"ח .

פורסם

תבדוק את הרצליה, שכונת יד התשעה(או בשמה השני שביב).. לשכונה עצמה אין שם מדהים, מה שגורם למחירי השכירות שם להיות נמוכים בצורה משמעותית מהאיזור בו היא נמצאת.

כמו שאמרתי, אמנם השכונה נחשבת בעלת אוכלוסייה חלשה יותר, אבל יש לי חברים רבים שגדלו וגרים עד היום ביד התשעה וביחס עלות תועלת אי אפשר לנצח אותה לדעתי.

אבי

פורסם
הרכב הוא פולקסווגן פולו שנת 97 - מנוע 1,400 - גיר אוטומטי.

כיום הנסיעות הן : מהוד השרון - לעבודה(ברעננה) - הלוך וחזור , מעריך כ- 15 ק"מ ביום .

החישוב של אחזקת רכב :

אגרת רישוי + תשלום עבור בדיקה במכון רישוי :לערך 1,050 ש"ח .

ביטוח צד ג' + ביטול השתתפות עצמית : לערך 900 ש"ח , ביטוח חובה לערך 1,400 ש"ח .

לקחתי הוצאות עבור טיפולים ותיקונים לשנה 2,000 ש"ח , הוצאות דלק חודשיות כיום 400 ש"ח .

הוצאה חודשית כולל דלק = 850 ש"ח .

אוקיי, נראה שהרכב באמת נוסע מעט מאוד. עדיין, הייתי לוקח ריזיקה יותר גדולה של תיקונים לשנה, כי מדובר על רכב אוטומטי ישן ויש דברים יקרים שיכולים להתקלקל. גם ככה ההוצאות לא עולות על 1000 בשנה, והמחירון שלו הרי נושק לאפס אז אין גם ממש ירידת ערך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על ההצעות , אריאל רחוקה מהעבודה שלי ושל זוגתי והן מהלימודים שלי .

וההפרש בין שכירות באריאל לבין הוד השרון נניח עומד על 800 ש"ח אך העלויות על הרכבים יהיו גבוהות יותר .

האם יש לוחות לחיפוש דירות להשכרה חוץ מהומלס , יד2 , WINWIN ? .

אשמח לקבל טיפים לשוכר דירה .

שוב תודה מראש .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון בנושא . לאחר דיפדופים רבים ביד 2, הומלס , WINWIN .

לגבי שכירת דירה/יחידת דיור בהוד השרון .

ראיתי שיש בתים בגודל 60 מ"ר - מיקום מרכזי העלות החודשית היא לערך 3,300 ש"ח . הסכום לא כולל ארנונה , מים , חשמל ,

גז, כבלים , אינטרנט .

לעומת זאת ראיתי שיש יחידות דיור אפילו בגודל 70 מ"ר , רובן מרתפים בבתים פרטיים . או שחלקם אמרו לי בטלפון זה חצי מרתף - לא הבנתי את המונח חצי מרתף . אך יש יחידות בעלות של 3,300 ש"ח לחודש שהן כוללות שכירות , ארנונה , כבלים , אינטרנט .

הפחד שלי הוא שבעל הדירה שיגור מעלי - באם אני אשכור מרתף יהיה חטטן /משפחה רעשנית . פחד שני הוא שבגלל שזה מרתף שהוא יהיה חנוק - והמזגן יצטרך לעבוד שעות נוספות - שיעלו את חשבון החשמל החודשי במאות שקלים .

היתרון : שבמחיר של 3,300 ש"ח לחודש - ביחידת דיור המחיר כולל : שכירות , ארנונה , כבלים , אינטרנט .

החיסרון : יתכן בעל בעל חטטן , נודניק , משפחה רעשנית .

לעומת זאת באם אני אשכור דירה במחיר 3,300 ש"ח - הגודל אותו דבר .

היתרונות : יש פרטיות - אין בעל בית שגר מעליך , יש יותר אוויר היות וזה לא מרתף - חיסכון בחשמל - כתוצאה מהפעלת מזגן פחות שעות .

החיסרון : ע"מ לקבל אינטרנט , כבלים , ארנונה - אני אצטרך לשלם לחודש לערך עוד 450 ש"ח .

עצתכם בנושא תתקבל בברכה .

פורסם

יש יחידות דיור שלהן כניסה נפרדת ואז החיכוך עם בעלי הבית קטן הרבה יותר. לא הייתי חושב אפילו לשכור מרתף שהכניסה אליו מתבצעת דרך הסלון של הבית הראשי.

יצא לי לגור ביחידת דיור שצמודה לבית משפחתי ובעל הבית היה ממש אחלה וממש לא הפריע. מידי פעם הייתי פוגש אותו בכניסה, אומר שלום יפה וממשיך ליחידה שלי. הוא אפילו היה מתקשר אלי לנייד לפני שהיה מתקרב לדלת של היחידה כדי לשאול אם אפשר להפריע. אני מניח שאם אתה הולך לכיוון הזה חשוב מאוד מאוד מאוד לבדוק את בעלי הבית ואת הרגלי ההצקה שלהם. שלא תגלה פתאום שהבת של בעל הבית אוהבת לשמוע בריטני ספירס בפול ווליום בדיוק כשאתה וזוגתך רואים היפה והחנון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה , תודה על התשובה .

הכניסה ליחידות שבדקתי הן דרך כניסה פרטית .

איך ניתן לדעת באמת , האם בעל הבעל יהיה רועש ? .

האם להימנע מלשכור מרתף - מעצם היותו מרתף ? .

פורסם

אני גר כרגע ביחידת דיור שהיא "חצי מרתף" עם כניסה פרטית. הכוונה שיש חלונות אבל הם לא גדולים כמו בדירה רגילה. זה מבחינתי החיסרון היחיד של הדירה, בגלל שזכיתי לבעלי בית מצוינים, שקטים וכאלה שאפילו רעש אצלי לא מפריע להם. צריך הרבה מזל אבל אפשר למצוא יחידת דיור עם בעלי בית טובים. פשוט נסה לאמוד את האנשים שמולך כשם שאתה בודק את הדירה.

יתרון משמעותי ביחידת דיור כמו שלי, עם זוג פנסיונרים, הוא שבעלי הבית כמעט תמיד שם. זה נותן הרגשת בטחון וזה גם מקל עלי למקרה שאני צריך משהו או אם יש בעיה בדירה.

אגב, לא יודע אם זה ככה בכל ה"חצי מרתפים" אבל אצלי בדירה היא לא מתחממת מדי בקיץ ולא מתקררת מדי בחורף.

על דירה שהיא לגמרי במרתף לא הייתי ממליץ. בדירה כזו המקסימום שיש זה חלונות אנגליים, שזה לא ממש חלון אלא כוך שפתוח מלמעלה כך שנכנס טיפה אוויר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אחרי 8 שנות שכירות בפ"ת..

ב 3000 ש"ח אתה מוצא דירת 3 חדרים בקלות באיזור מרכז העיר (אני לא מדבר על מקומות גרועים אלא על שכונות טובות סטייל עין גנים , רוטשילד וכו')

דירה שתהיה לך מעולה וגם נוחה, יתרה מזה אתה אפילו יכול למצוא 2.5 חדרים ב 2700-2800 ..

רק לחפש ולמצוא.

(גילוי נאות - אני משכיר 3 חדרים ב 2900 באיזור מעולה)

• תוכן חדש...