Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לטויוטה קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני חדש בפורום

אני מעוניין לקנות טויוטה קורולה XLI + ידני 93

אני יודע שכבר שנה וחצי המחירון שלה עומד על 29000 שקל

מתי אתם אומרים המחירון אמור לרדת?

האם שווה לחכות לסוף שנה או לקנות בינתיים משהו זמני

פורסם

שום זמן הוא לא ממש זמן טוב לקנות קורולה...

אבל אם אתה נעול עליה - תקנה עכשיו.

אם תמשיך לחכות שהערך שלה ירד לא תגיע רחוק (וקניית רכב בנתיים תעלה לך הרבה מעבר לעלות המיידית של הקנייה).

פורסם

יכול להיות שהמחירון לא ירד עוד הרבה זמן.

בכל מקרה לקנות משהו זמני זו טעות משום שרק הקניה והמכירה וכל הסובב אותם יעלו בערך 5000 ש"ח...

או שאולי אין לך בכלל מושג מה זה אומר לקנות ולהחזיק רכב, ואז יכול שאם 29,000 ש"ח

זה הסכום שיש לך להשקיע לא לקחת בחשבון תיקונים אגרות ביטוחים וטסטים.

בדוק את עצמך שנית :!:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מוכן להסביר לי מה רע בקורולה????

אני מאוד מעוניין לדעת..

ברצינות.

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

יקרה(ביחס למה? וכי למה קבעתה כי היא לא שווה את המחיר?????!)

לא נוחה(טעות, האוטו נוח ומספק נוחות המשתווה למחיר וזה מנסיון).

אפורה , לא מהנה ??????!!!!!

(אלו מושגים המשמשים מבקרי רכב בעיתונות הכתובה החושקים למלא את העמוד כשאין מה לומר, בפועל לא אמרתה כלום).

בקשר לבטיחות לא בדקתי לכן לא אגיב.

אבל 4 מתוך 5 זה לא רע לא?? :lol:

פורסם

בתור בעלים של קורולה, אין לי שום שמץ של תקווה שאני אוכל לשכנע אותך.

היא יקרה לרכישה כמשומשת בגלל שמירת הערך הטובה. כלומר - אתה קונה שנתון נמוך במחיר גבוה. זה מה שנקרא יקרה. תראה כמה עולה ZX מקבילה ותבין.

האוטו מספק נוחות המשתווה למחיר?! מה זה אמור להביע? נוחות היא נוחות ברכב של 5000 שקלים וברכב של 500000 שקלים. שוב, ראה ZX. תסע קצת במגאן, ZX, קסארה, או 405 ותבין את ההבדל המוחשי מאוד.

בפועל אמרתי הרבה, אבל אתה מבטל את זה כי קל לך לבטל את זה כשאתה בעלים של קורולה.

תבחן בצורה אובייקטיבית את המכונית שלך מול מתחרות מהתקופה \ במחיר ותבין.

פורסם

שמע אח שלי אני לא רוצה להיכנס לוויכוח שלא ניגמר,או לתרד משעמם וארוך שלא יעניין אף אחד מהחבר'ה אבל בגדול..

אמרתה שהרכב שומר על עירכו ונימקתה את זה ביוקר. (לעזאזל לא חשבתה שיש סיבה טובה לזה??? :shock: ).

ביקשתה שאני ישווה את הרכב האמין להפליא הזה אם צרפתיות מתפרקות(אני מקווה שאין וויכוח פה התעייפות החומר של הצרפתיות ידועה מראש גם אם זה יכעיס כאן את כל חברי הפורום, מצטער. על אחת כמה וכמה שמדובר בתקציב דל המחייב שנתון לא גבוהה שלא לומר נמוך.)

בקשר לרכבים :

רנו מאגן:בתקופה שאבא שלי היה בשירות הקבע שלו עד לפני שנה הוא היה בוחן רכב בכיר שנתן ציון לבססים ברחבי הארץ,כידוע רנו מאגן משמשת את הצבא, אם תישאל את אבי על הרכב תיתקל בצחוק וחיוך מזלזל (מנסיון).

קסארה: צרפתי עלוב עם מעט סוסים לעת צרה.

405: ביכלל לא רע.

נ.ב כשהזכרתה שאמרתי נוחות peer מחיר מה לא הבנתה???!

הרי לא תצפה מרכב של 5000 שייתן את אותה נוחות של b.m.w סידרה 7 חדשה נכון?

לכן נוחות היא ניגזרת של התקציב.

zx:עוד צרפתיייה פרוצה חחח (האמת אני לא מכיר את האוטו מי יודע מה אז לא להיתייחס)

פורסם
אמרתה שהרכב שומר על עירכו ונימקתה את זה ביוקר. (לעזאזל לא חשבתה שיש סיבה טובה לזה??? :shock: ).

כן, יש סיבה *לעזאזל* - אנשים כמוך שמוכנים לשלם הרבה כסף על מוניטין ושמועות.

ביקשתה שאני ישווה את הרכב האמין להפליא הזה אם צרפתיות מתפרקות(אני מקווה שאין וויכוח פה התעייפות החומר של הצרפתיות ידועה מראש גם אם זה יכעיס כאן את כל חברי הפורום, מצטער. על אחת כמה וכמה שמדובר בתקציב דל המחייב שנתון לא גבוהה שלא לומר נמוך.)

ישבת בZX לאחרונה? תשב בזו של מתן (או בזו של אחיו, גרסת 1.4 ידנית "עלובה").

אכות ההרכבה רחוקה מאוד מהדעה הקדומה שלך.

בקשר לרכבים :

רנו מאגן:בתקופה שאבא שלי היה בשירות הקבע שלו עד לפני שנה הוא היה בוחן רכב בכיר שנתן ציון לבססים ברחבי הארץ,כידוע רנו מאגן משמשת את הצבא, אם תישאל את אבי על הרכב תיתקל בצחוק וחיוך מזלזל (מנסיון).

אני שמח שהוא צוחק, אבל אני גם שמח שהוא בחן רק את גרסאת הדיזל הלא מוגדשת.

קסארה: צרפתי עלוב עם מעט סוסים לעת צרה.

די, תפסיק לנמק כל כך טוב, אני כבר לא יודע לענות מבושה.

צרפתי עלוב? וואיי, אתה כנראה מדבר מנסיון של 15 שנה עם אחת, למה אחת - עשרות.

מעט סוסים לעת צרה? איזו צרה? אולי תפסיק לבלבל את השכל?

405: ביכלל לא רע

מסכים איתך, בכלל לא רע. נוחות שהקורולה היתה מוכרת את נשמתה (קורולה? נשמה?!) עבורה והתנהגות שבטויוטה לא ידעו לעולם (וגם פג'ו כבר שכחו...)

הזכרתי את הצרפתיות (אבל יכולתי לשים גם דוגמאות אחרות) בנושא הנוחות, ואתה תוקף חזרה במגננה כנגד כוח או תא נוסעים מתפרק (על סמך הדעה הקדומה שלך, כמה נאור).

אז תרד מהדיסוננס הקוגניטיבי ונוכל לדון בנושא לעניין.

נ.ב כשהזכרתה שאמרתי נוחות peer מחיר מה לא הבנתה???!

הרי לא תצפה מרכב של 5000 שייתן את אותה נוחות של b.m.w סידרה 7 חדשה נכון?

לכן נוחות היא ניגזרת של התקציב.

אני מצפה מרכב ב30 אלף שקל (AKA - קורולה) שיהיה נוח לא פחות ממכונית שעולה 20 אלף (AKA - סיטרואן ZX).

הקורולה לא נוחה. נ-ק-ו-ד-ה. במחיר שלה אפשר לקנות מכוניות נוחות יותר. אתה יכול להמשיך להתווכח על זה אבל זה ימשיך להיות עובדה.

zx:עוד צרפתיייה פרוצה חחח (האמת אני לא מכיר את האוטו מי יודע מה אז לא להיתייחס)

חה חה, בדיחה עם חיים בלוף. תתאפס - ותשפוט מכוניות לפי מה שהן *באמת* שוות ולא לפי הסיפורים של אבאל'ה.

אפילו לא ישבת בZX בחייך, שלא לדבר על לסוע\לנהוג באחת אבל אתה יודע שהיא מתפרקת.

בבקשה, תשאיר את הדעות הקדומות שלך לעצמך - המבקרים בפורום מצפים לקבל עצות על סמך נסיון וידע.

פורסם

שמע עם כל הכבוד למנהל פורום ויש לי כבוד אלייך..

אל תתיחס לאבא שלי בכזה זילזול אני לא רוצה להתחיל למנות את התארים שיש לו בתחום הרכב והוא גם קצת אבל קצת יותר מבוגר ממך ומתעסק במכונאות תאכלס אם זה בתור מנהל מוסך מוסמך או אם זה בתור שמאי..

אז אנה ממך קצת יותר כבוד ופחות זלזול , לא יפה ולא מתאים למנהל פורום.

חבל מוויכוח סתמי והיפותטי לרדת לפסים כאלה..

בכבוד רב אוהד..

נ.ב מקובלות עליי שאר הנקודות שלך , (לעניין).

פורסם

בשום אופן אני לא מזלזל בתארים של אבא שלך או ביושרו כאדם ומקומו בחברה הישראלית.

עובדתית ציינתי כי הנסיון הצבאי שלו עוזר לו להכיר את המגאן דיזל (ללא מגדש או עם מגדש שנפוצה מעט פחות בצבא) בלבד ולא שום גרסה אחרת.

מה גם שלציין רק שהוא "צוחק" כשמוזכרת מגאן, זה לא ממש תורם לנו לדעת אילו תקלות יש לה - מסכים?

אם הובן מזה משהו אחר או שחשבת שאני מנסה להעליב אותך או את אביך - אז אני מתנצל בשיא הכנות.

פורסם

אפורה , לא מהנה ??????!!!!!

(אלו מושגים המשמשים מבקרי רכב בעיתונות הכתובה החושקים למלא את העמוד כשאין מה לומר, בפועל לא אמרתה כלום).

:lol:

משעשע.

פורסם

משעשע.

כל הת'רד הזה משעשע מחד, אך עצוב כנגד...

זה רק ממחיש בצורה הטובה ביותר את הדעות הקדומות המוטמעות

בכל המוני עם ישראל, בתחום הרכב הפרטי:

יפני :?: אמין ונוח.

צרפתי (אירופאי ככלל):?: מתפרק ולא אמין.

הפורום הזה מנסה להילחם בדעות הקדומות הללו אבל כל פרט שמנסים

להראות את הצד שכנגד, חושב שה"ירידות", כביכול, הן נגדו באופן אישי והופך זאת

למלחמה אישית כזו.

חבל :(

MCS 2008

פורסם

ברצוני להבהיר כמה דברים:

1. כשאמרתי משהו זמני - התכוונתי לטרנטה עד הקורולה

2. אני יודע שקורולה לא הכי מהנה. אבל מה לעשות שאין לי כסף מיותר לטיפולים ואני רוצה רכב סופר אמין (כמו הקורולה). אם היה לי כסף מיותר הייתי קונה אלפא 147 חדשה - יותר מהנה מהקורולה.

נ.ב

משהו ראה פיג'ו /סיטרואן מתחת לשנת 90 במצב נסיעה?!?! - אני בקושי ראיתי

פורסם

כן, אני ראיתי הרבה פג'ו וסיטרואן במצב נסיעה מתחת לשנת 90'.

מה הקשר בין ראיתי לבין כל דבר אחר בשרשור?

תוציא את הדעות הקדומות מהדיון, זה לא מחמיא.

גם בתקציב שלך יש מכוניות יותר מהנות מהקורולה, יותר נוחות, יותר מרווחות... וכדומה.

אבל אם באת כדי לשמוע כמה ההחלטה שלך כדאית וצודקת בלי להקשיב לעצות שנותנים לך אז בשביל מה אתה בכלל שואל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...