Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

רציתי לחלוק סיפור שקרה לי היום ולהתיעץ מה עושים במקרה כזה? ואם זאת סיבה להיתפטר ולקבל פיצויים?

הסיפור הוא כזה, אישתי נימצאת בחופשת מחלה ולא תגיע בימים הקרובים לעבודה, פתאום היא מקבלת הודעת SMS בטעות מהמנהלת שלה שמיועדת למנהלת של מחלקה אחרת ובתוכן ההודעה כתוב

(בקיצור)

"הכלבה!!! "חולה" עד חמישי, מבקשת מישהו שיחליף אותה"

מה שמודגש זה ציטוט מדוייק ההמשך צונזר.

מה אפשר לעשות בנושא? אני לא מתכוון להשאיר את זה פתוח.

אגב לפני שבועיים אשתי הודיעה שהיא עוזבת את מקום העבודה בסוף החודש הזה והגישה מכתב פיטורין.

פורסם

יש לך הוכחה שזה מכוון לאשתך? יש לך דרך להוכיח את זה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

האם אותה מנהלת עלתה על זה שהיא התבלבלה בנמען ההודעה ?

האם אישתך הגיבה להודעה ?

אין כל כך טעם בלפנות לממונים של אותה מנהלת לצורך טיפול כי אשתך לפני עזיבה -רוב הסיכויים שהם יטייחו את הסיפור .

Gn'f'R

פורסם

מאחר והיא כבר התפטרה, אין הרבה מה לעשות בהנחה שישחררו לה את כל מה שמגיע לה.

אם זו חברה מוכרת - תפנה לעיתון (ובלבד שאתה בטוח שמדובר באשתך).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יש לך הוכחה שזה מכוון לאשתך? יש לך דרך להוכיח את זה?

כן כמובן יש הוכחה שהודעה מדברת על אישיתי ומיועדת למנהלת של מחלקה אחרת.

מאחר והיא כבר התפטרה, אין הרבה מה לעשות בהנחה שישחררו לה את כל מה שמגיע לה.

אם זו חברה מוכרת - תפנה לעיתון (ובלבד שאתה בטוח שמדובר באשתך).

היא התפטרה אבל היא עדיין עובדת שם,

ואם היא הייתה אמורה להמשיך לעבוד שם זאת סיבה שהייתה יכולה לגרום לה להפסיק לעבוד שם, כלומר זאת לשון הרע שהייתה יכולה לגרום לנזק.

בנוסף זאת לשון הרע כי ההודעה היא הייתה מיועדת להגיע לאדם אחר בכוונה תחילה וזאת פגיעה בזכות לכבוד ולשם טוב.

האם אני צודק? יש כאן מישהו שיכול לכוון אותי יותר מה אפשר לעשות בנידון?

פורסם

וואו. פשוט וואו.

אני מציע שתפנה לעורך דין. מבלי לדעת את הנסיבות שהובילו להתפטרות אי אפשר לדעת מה קרה שם ואם יש עילה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עזבו שטויות.

במילא נשארו לה ימים ספורים בעבודה הנוכחית.

תזכרו שהגלגל הוא עגול והמדינה שלנו קטנה.

יבוא היום ואתם תפגשו עם אותה מנהלת בסיטואציה אחרת ותסגרו חשבון.

פורסם

אם אתה בטוח במאת האחוזים שזה מכוון לאשתך - ללא צל של ספק, ויש לך הוכחות מוצקות כנגד השולחת אני ממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בדיני הוצאת דיבה (לשון הרע) והתחל טיפול משפטי.

אך שוב - לא לפני שיש בידך הוכחות מוצקות!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אינני עו"ד או משפטן.

מויקיפדיה:

חוק איסור לשון הרע עוסק בהגנת כבודו ושמו הטוב של אדם באמצעות הטלת איסור על פרסום ביטויים העלולים להשפילו ולבזותו.

יסוד הפרסום

החוק מגדיר בסעיף 2 "פרסום" כהעברת מסר מכל סוג שהוא לאדם אחד או יותר מלבד הנפגע.

מכיוון שהמסר הועבר לעייני אשתך בלבד (גם אם בטעות) יהיה בעייתי לטעון לפרסום לשון הרע. אני בספק אם אפשר להרשיע ב"כוונה ללשון הרע" ואם יש נזק בלשון הרע שלא צא לפועל.

בקיצור - תתייעץ עם עו"ד אבל אל תפנטז עדיין על המיליונים מהתביעה.

:turn-l:
פורסם
מה אפשר לעשות בנושא?

לשכוח מזה ולשמוח שעוד כמה ימים אשתך כבר לא עובדת שם. חוקית אין לכם הרבה קייס, גם כיון שיהיה לי קשה מאוד להוכיח שהיא התכוונה לאשתך, וגם כיון שזה לא פורסם ברבים. מנהלתית גם לא יעזור כיון שאשתך עוד מעט כבר לא עובדת שם, ולכן הסיכויים קלושים שההנהלה תהיה לצידה.

מסקנה? חבל על הזמן ועל האנרגיות.

הגישה מכתב פיטורין.

היא מקסימום יכולה היתה להגיש מכתב התפטרות - מכתבי פיטורין זה משהו שהמעסיקים מגישים :-)

פורסם

אם הייתה לי עובדת שהגישה מכתב התפטרות ועוד אחר כך מתחילה לדפוק ימי מחלה, אני לא יודע באיזה ביטויים הייתי משתמש...

פורסם

פיצויי פיטורים היא לא תוכל לקבל כי היא התפטרה לפני כן אלא אם במכתב הפיטורים שלה היא דורשת את הפיצויים שלה מהסיבה שהיא מתפטרת בדין של מפוטרת..

לגבי המסר עצמו - אין ספק שמדובר בלשון הרע אבל עליך יהיה להוכיח כי המסרון עבר אכן לידיעת איש או אנשים אחרים פרט לאשתך.

הצלחת בכך תוכל לבקש פיצוי ללא הוכחת נזק של 50K או 100K אם תוכל להוכיח כי מדובר בכוונה לפגוע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחלה קייס לקבלת ₪₪₪₪

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לאור כותרת השרשור רציתי להפנות לסעיף מספר 1 בכללי הפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...