Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה כלום.

אם כל פעם שמישהו היה מכנה בכינוי גנאי מישהו אחר, בהתכתבות פרטית ביניהם, היתה הפרה של איזשהו חוק, החברה המערבית היתה חדלה להתקיים.

אם הייתם באיזשהו הליך כנגד המעסיק, וההתכתבות היתה באה להראות דוגמא לאיזושהי מסכת של יחס לא נאות לעובדת... נו, עוד היה לזה ערך כלשהו, אולי.

אחרת... יאללה, יאללה, אז הבוסית לשעבר של אשתך ומנהלת המחלקה השנייה קוראות לאשתך "כלבה" (אולי כי היא עוזבת, אולי כי זה שהיא גם עוזבת וגם חולה דופק להם את העבודה, אולי כי הן סתם חארות). אדם מבוגר צריך להיות מסוגל להתגבר על זה.

הדרך הכי טובה להתנקם (וזה הרי מה שאתה רוצה...) זה פשוט להחזיר להן את ההודעה ולכתוב "שלחת את זה אליי...".

הן לא תדענה היכן לקבור את עצמן במפגש הבא ביניהן.

ולכל אילו שצועקים "לתבוע דיבה, לתבוע דיבה!" למישהו מכם יש בכלל מושג כמה עולה שעה של עו"ד?

מה הסכומים שנקבעים במקרה של דיבה ללא נזק ומה מידת הפרסום בהם?

ראיתם יותר מדי סדרות משפטיות בטלוויזיה, באמא שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם הייתה לי עובדת שהגישה מכתב התפטרות ועוד אחר כך מתחילה לדפוק ימי מחלה, אני לא יודע באיזה ביטויים הייתי משתמש...

מציע לך את זה: החלמה מהירה.

הגישה מכתב שהיא מעוניינת לעזוב את מקום העבודה, נו ו.. ? מה הבעיה?

האם הינך מכיר את הסיפור ויכול לשתף אותנו? מההודעה שלך נראה כי אתה בטוח שהיא דופקת את בעל העסק.

או שפשוט אתה סתם זורק מילים באויר.

אם בידי פותח השרשור ישנה הוכחה שזה אכן מיועד לאשתו. הייתי מציע לפנות לעיתונות ולפרסם את שם העסק.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הדבר היחיד שנכון ואפשר לעשות זה להיפגש עם הממונה על אותה מנהלת ולהראות לו את ההודעה. אני בטוח שהוא כבר יסביר לה איך מתנהגים לבני אדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

את שם העסק אפשר לפרסם כבר פה אם הוא בטוח בנשוא ההודעה.

אבל שוב, לתבוע זה לא ריאלי. (ובעוונותי אני גם עו"ד - הנה חסכתי לך שעת ייעוץ של 250$...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חבל שאתה לא גובה יותר מ250$, היית חוסך לו יותר :D

:lol: צחקתי.

לכל המייעצים ללכת לעיתונות, את מי בכלל זה מעניין שאיזה בוסית באיזו חברה אמרה לבוסית אחרת שהעובדת כלבה???

מה השלב הבא, אייטם: סכסוך בגן רינה: הילד של שושנה ברוך אמר לילדה של רבקה קסלמן: "את קקי!"

תחזרו לפרופורציות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תעשו לה reply

"...כן, גם כלבים חולים לפעמים...קורה!"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה השלב הבא, אייטם: סכסוך בגן רינה: הילד של שושנה ברוך אמר לילדה של רבקה קסלמן: "את קקי!"

:lol: :lol: :lol:

לפותח השרשור,

מה עם הכיף והסיפוק בלגשת לאותה מנהלת ואיכשהו להשחיל לה שההודעה הגיעה אליה בטעות?

היא לא תדע איפה לקבור את עצמה...

• תוכן חדש...