Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשורה התחתונה: אם מישהו רוצה ממיר מקליט ב-HOT, זוהי האופציה היחידה, לא?

לא.

יש ממיר מקליט רגיל שהוא לא HD. יש לי כזה והוא לא רע בכלל. נקרא HOT MAGIC .

פורסם

כוסעמק איתך, לא יכולתם לפתוח את הנושא הזה לפני שבוע, היום הגיע הטכנאי והחליף. עוד לא הייתי בבית (כרגע בעבודה), כשנגיע נראה הכצעקתה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כוסעמק איתך, לא יכולתם לפתוח את הנושא הזה לפני שבוע, היום הגיע הטכנאי והחליף. עוד לא הייתי בבית (כרגע בעבודה), כשנגיע נראה הכצעקתה.

תעדכן בבקשה!

תודה.

פורסם

אה כן. אז כרגיל טכנאי דמיקולו, חיבר במקביל גם את ה-svideo והשאירו את רזולוציה על auto למרות שאמרתי לו שהטלויזיה היא 720 (על auto היא תעבוד ב-1080i), לפחות הוא חיבר את הכבל האופטי, אבל כמובן השאיר על stereo בהגדרות.

בנוגע לאיטיות, יש אטיות מורגשת בתפעול של המכשיר אבל אפשר להתרגל לה, האטיות במעבר ערוצים היא הזוייה, משהו כמו 3-5 שניות. לגבי צפיה בלוח שידורים עתידי, לא ראיתי בעיות, אבל גם לא בדקתי מעבר ל-4 שעות קדימה.

מה שכן מציק זה שהעיבוד תמונה של המכשיר הזה די על הפנים, בערוצים שהם 4:3 הוא מותח (כשזה מה שמוגדר) על כל המסך אבל משאיר שוליים שחורים, תמונה לא ממורכזת ועוד. באחד הערוצים (10 נדמה לי) היה משהו כמו 3-4 ס"מ של שול ימני שחור.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

האיטיות של המכשיר אכן מורגשת, אבל היא גם לא כ"כ נוראית, כמו שעשו ממנה פה. מה עוד, שלא כל הזמן מזפזפים. הרי צריך לצפות באיזושהי תוכנית בסופו של דבר, לא ? :) אז נכון, בתחרות שלטים, לא נשתתף...

אצלי הממיר מחובר באמצעות כבל HDMI, כמו הקודם ואני יכול לכתוב שמורגשת איזושהי ירידה באיכות, אומנם ממש "בקטנה", אבל אני ראיתי אותה.

למרות שזהו כנראה הפקטור הכי פחות חשוב, השעון, שמואר בכחול, הוא ממש מעצבן ולא ברור ממרחק של כמה מטרים. אצלי, ה"שעון הקובע" בבית תמיד היה השעון של הממיר, כנראה שנצטרך להתרגל לאחר :).

• תוכן חדש...