Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידעתי אין מוסך ספציפי ש״מתמחה״ באבארט חוץ מהמרכזי.

מאחר ובדיוק השבוע חגגתי לרכב שלי טיפול 30000 אני יכול להעיד שהטיפול ממש לא זול ביחס למכוניות אחרות שהיו לי.

למרות זאת, יש מוסך אחד שאני מכיר באזור תל אביב.

תפנה בפרטי אוכל למסור לך פרטים.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
אפשר יותר פרטים? מרווח הטיפולים גדול יותר. אם משקללים את זה, זה עדיין יקר?

לא יודע למה אתה מתכוון בשיקול.

המנועים הלא מוגדשים (500 רגילות) עושות טיפול כל 30 אלף.

באבארט, על פי הוראות יצרן יש להחליף פילטר שמן או אוויר, לא זוכר בדיוק כל 15 אלף.

בנוגע למחירים,

ב 15 אלף 700 שקל כולל מעמ

ב 30 אלף 1700 שקל כולל מעמ

המחירים שנקבתי הם מחירים עבור הטיפול והחלפים על פי הוראות היצרן.

לא היתה שום תוספת במחיר מעבר למה שמצהיר היצרן כטיפול שיגרתי.

פורסם

מוסך מומלץ לפיאט שגם אני מטפל בשני הפיאטים הוא "מוסך שמשון" ביהוד.

מומחים לפיאט ומוכרים מאוד לטובה בפורומים - בדוק איתם בנוגע לאבארט

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפי מה שהסבירו לי במסירה של הג'ולייטה המוסך של היבואן מתחלק לאלפא, לנצ'יה ואבארט מצד אחד ופיאט מצד שני. אם הם מחלקים את זה כך לא בטוח שפניה למוסכי פיאט מתאימה.

נסה אולי מוסכי אלפא.

פורסם

לא דיל ברייקר?

1700 שקל לטיפול 30?!

תמיד אומרים על פולקסווגן שהם יקרים בטיפולים, ושם טיפול גדול עולה 700 שקל כולל מע"מ (30 אלף) וטיפול קטן עולה 400 ומשהו.

הרכב כבר לא באחריות שאתה רוצה לטפל במוסך לא מורשה?

Got To love It

פורסם

המוסך היחידי שהוא מורשה אבארט זה המרכזי.

כל שאר המורשים שהם אלפא / פיאט לא נכללים ברשימה.

כך לפחות מופיע בחוברת האחריות שמגיעה עם הרכב.

אבל בכל מקרה על פי החוק החדש א ם אני לא טועה, זכותו של הלקוח לטפל בכל מוסך שעולה על דעתו ולשמור את הקבלות לתיקונים במידה שתתבצע איזו שהיא תביעת אחריות.

פורסם
לא דיל ברייקר?

1700 שקל לטיפול 30?!

תמיד אומרים על פולקסווגן שהם יקרים בטיפולים, ושם טיפול גדול עולה 700 שקל כולל מע"מ (30 אלף) וטיפול קטן עולה 400 ומשהו.

הרכב כבר לא באחריות שאתה רוצה לטפל במוסך לא מורשה?

אולי הטיפולים של השירוקו זולים במיוחד, לא יודע. על האיביזה שהיתה לי היו לוקחים 700 על קטן ו 1300 על גדול.

emotion of motion

פורסם

אבל בכל מקרה על פי החוק החדש א ם אני לא טועה, זכותו של הלקוח לטפל בכל מוסך שעולה על דעתו ולשמור את הקבלות לתיקונים במידה שתתבצע איזו שהיא תביעת אחריות.

על פי החוק אתה צודק, אין חובה לטפל ברשת המוסכים המורשים של היבואן וניתן לטפל בכל מוסך מורשה של משרד התחבורה. אבל אז במקרה של תקלה בתקופת האחריות חובה ההוכחה שהרכב אכן טופל לפי הוראות היצרן היא עליך. לך תוכיח שהשמן ששמו לך עומד במפרטי היצרן כשבחשבונית שקיבלת מהמוסך כתוב "שמן 5W40 סינטטי".

ההמלצה האישית שלי היא לטפל במוסכים מורשי יבואן במשך כל תקופת האחריות ורק לאחר מכן לבדוק את האפשרות "לצאת" מהרשת ולעבור למוסך פרטי. כמו שאומרים, עדיף להיות חכם מאשר להיות צודק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...