Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אליי אתמול המתאם OBD2 ELM 327 בלוטוס.

חיברתי אותו למחשב נייד וגם לפלאפון (אנדרואיד) (TORQUE פרוצה), אבל הוא לא מצליח להתחבר למחשב רכב (ECU) בקוואליר 95'.

יש איזה תוכנה לנייד או תוכנה אחרת לאנדרואיד, שכן יכולה לעבוד עם המחשב של הקוואליר 95'?

(לחבר שלי יש קוואליר 98', המחשב נייד מתחבר ופועלות לו כל הפונקציות).

מישהו יכול לומר לי איפה נמצאת בידיוק הOBD2 בפיג'ו 406 (99')?

פורסם

ממה שאני קורא ברשת קאווליר 1995 משתמשת במין הייבריד בין OBD1 ל-OBD2 שמרבית הסורקים לא יודעים לקרוא, בטח ה-ELM הפשוט הזה.

פיג'ו 406 - לפי האינטרנט, החיבור נמצא ליד הברך של הנהג, איפה שמכוונים את האורות. אמור להיות כיסוי פלסטיק שמוציאים ומאחוריו החיבור.

בנוסף, מצאתי שגרסת הדיזל (HDI) נהנית מתאימות ל-OBD2 כבר ב-1999, אבל גרסאות הבנזין כנראה מ-2001...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעיה. (תראה יש הרבה מאוד גרסאות ל406 ב99', נקווה ששלי תיהיה תואמת OBD2, היא 1.8L עם 112 כ"ס).

למה האמריקאים צריכים להתחכם כל החיים, כל הזמן לסבך, נמאס מהם.

בקיצור הפיג'ו לא אצלי עכשיו, עוד איזה שעה ננסה, אם לא, מישהו רוצה לקנות OBD2 ELM 327 חדש?

פורסם

מישהו רוצה אותו?

חיברתי גם ב406, לא מצליח להתחבר למחשב רכב. (לאנדרואיד ולמחשב נייד המתאם מתחבר).

מי שבאיזור בש, שיקח אותו בסכום שקניתי אותו מאיבי..

פורסם

פרסם בפורום המכירה. אבל במקומך הייתי משאיר אותו. הרי בטח תחליף אוטו בתוך חודשים-שנים מעטות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פרסם בפורום המכירה. אבל במקומך הייתי משאיר אותו. הרי בטח תחליף אוטו בתוך חודשים-שנים מעטות.

לא בטוח שנחליף.

אבא שלי במצב שהוא מחכה שהם ימותו לגמריי (זה הזמן בערך שאני ואחים שלי נסתדר ונתחיל את החיים), ואז הוא יביא רכב מנהלים יד 2, קמארי או פאסאט או מה שיהיה אטרקטיבי.

פורסם

שאלה : איפה נמצא החיבור OBD2 של פונטו ספייס 2004 דור 2 ?

הזמנתי סורק ODB2 באיביי עם המתאם בלוטוס לאנדרואיד , האם זה באמת תחילף לסורק/מחשב של מוסך מורשה ?

פורסם
שאלה : איפה נמצא החיבור OBD2 של פונטו ספייס 2004 דור 2 ?

הזמנתי סורק ODB2 באיביי עם המתאם בלוטוס לאנדרואיד , האם זה באמת תחילף לסורק/מחשב של מוסך מורשה ?

לדעתי לא, מחשב של המוסך לדעתי יכול להכנס יותר לעומק, אני בזה כבר לא מבין הרבה, אבל בטוח שמחשב שעולה כמה מאות\אלפים, יהיה יותר טוב מכרטיס ב50 שקל.

• תוכן חדש...