Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מאוהב...לאון קופרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה אל תשחקו אותה ״כולה לאון קופרה״,הייתם מתים לבחוש לה בדוושות ;)

לפני שבועיים יצאתי מהעבודה ברגל לכיוון האוטו בחנייה,יש כביש ראשי עם 2 נתיבים באיזור האונברסיטה בי-ם,הרבה פעמים אני רואה שם רכבים מעניינים.

עוברת שם על בסיס כמעט קבוע פיאט קופה לבנה,פשוט כובשת,אין מילים!של חבר פורום בוודאות,זהיתי לפי הג׳אנט והצבע לבן פנינה,ראיתי אותה בתמונות.

עוד מישהו קבוע עם לאון קופרה ורגל בריאה על הדוושה...אוי צליל הגדישה,מחרמן!י

פורסם
בלבן היא פשוט מדהימה.

ראיתי שבוע שעבר כסופה בהוד השרון, נפלתי.

צבע לבן מתאים במיוחד לכל רכב שיש לו ״קמטים״ ובכלל קווי עיצוב בולטים ועיצוב נאה (בניגוד לנניח, קופסאות יפניות שיובאו לכאן בשנות ה90). כך גם הרבה מאוד צבעים בהירים.

הסיבה פשוטה, הבהיר מבליט את התבליטים של הרכב ואת ההצללות שכל הקימורים/בליטות יוצרים ולא בולע את קווי העיצוב של הרכב כמו צבע כהה (שחור למשל, שמתאים רק לרכבים מאוד ספציפיים)

לבן זה צבע שעושה חסד עם העיצוב של האוטו ונותן קרדיט למעצב שלו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
צבע לבן מתאים במיוחד לכל רכב שיש לו ״קמטים״ ובכלל קווי עיצוב בולטים ועיצוב נאה (בניגוד לנניח, קופסאות יפניות שיובאו לכאן בשנות ה90). כך גם הרבה מאוד צבעים בהירים.

הסיבה פשוטה, הבהיר מבליט את התבליטים של הרכב ואת ההצללות שכל הקימורים/בליטות יוצרים ולא בולע את קווי העיצוב של הרכב כמו צבע כהה (שחור למשל, שמתאים רק לרכבים מאוד ספציפיים)

לבן זה צבע שעושה חסד עם העיצוב של האוטו ונותן קרדיט למעצב שלו.

תן לי לנחש, הרכב שלך לבן.

זה מדהים מה אנשים עושים לעצמם פסיכולוגית במוח כדי לשכנע את עצמם שמה שהם בחרו זה הכי טוב ובעיקר בגלל שהסיבה האמיתית העיקרית לבחירה בצבע הזה זה שכירות וקלות בהחלפת ידיים מכיוון שבמדינתנו החמה לבן זה פרקטי ועל לבן פחות רואים שלשכן שלך לא איכפת שיש לך רכב חדש והוא משאיר את חותמו עליו בכל פעם שהוא פותח את הדלת...

אין שום דבר עיצובי פוסט מטיריאליסטי עם נגיעת רנאסנס ומכחול של מונה ליזה בצבע הזה:-P

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זה מדהים מה אנשים עושים לעצמם פסיכולוגית במוח כדי לשכנע את עצמם שמה שהם בחרו זה הכי טוב ובעיקר בגלל שהסיבה האמיתית העיקרית לבחירה בצבע הזה זה שכירות וקלות בהחלפת ידיים מכיוון שבמדינתנו החמה לבן זה פרקטי ועל לבן פחות רואים שלשכן שלך לא איכפת שיש לך רכב חדש והוא משאיר את חותמו עליו בכל פעם שהוא פותח את הדלת...

אין שום דבר עיצובי פוסט מטיריאליסטי עם נגיעת רנאסנס ומכחול של מונה ליזה בצבע הזה:-P

לא מסכים, הלבן של היום זה לא הלבן של פעם. היום זה יותר לכיוון פנינה כזה ובאמת רואים את

הקווים של האוטו, לא מבין איך אתה לא רואה את זה ( אודי זאת דוגמא מעולה )

אוטו-מאניה :-)

פורסם

נראה לי שזה הרבה יותר פשוט... כל רכב עם הצבע שלו. יש כאלו שיפה להם לבן ובצבע כהה הוא נראה מחריד ויש ההפך. גם עניין של טעם.

אין פה צודק וטועה.

פורסם

לא מדוייק,

ברכבים בעלי עיצוב מסויים שקווי העיצוב שלו "בולטים" צבעים בהירים עושים עבודה יותר טובה משום שהם לא בולעים את העיצוב.

רכבים מסויימים בצבע שחור נראים לפעמים כמו כתם כהה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

התנהגתי כמוך רק כשראיתי למבורגיני צהובה בחו"ל. נסחפת קצת הייתי אומר...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

^

בהחלט תגובה מחזקת ופרודוקטיבית.

אין כמו חבר פורום וותיק שגורם דיסוננס קוגנטיבי לאוהב רכב אחר.

הייתה לי הזכות לשבת במושב הנוסע של לאון FR אדומה מדהימה אתמול (של חבר פורום אחר :wink:).

למבורגיני או לא...רכב בהחלט מדהים ואפילו לא צריך למכור את הנשמה לשטן כדי לקנות אחת כזאת ולהינות ממנה.

זמין 8)

פורסם

בתור אחד שנהג על רכבים אקזוטיים אחרים ונוהג על אופנוע כבד ומשופר (לפי תגובותיו), הוא קצת הגזים, לא?

אוקיי, מהיום אני אצעק בפורום שאני מאוהב במגאן RS שאני רואה מידי פעם בת"א! נו באמת... ואם תגיע הולוסטר טורבו בכלל אני אפתח שירשור בנפרד ותמונות ומה לא :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבנאדם ראה רכב שעשה לו "פיק ברכיים" והחליט לשתף אותנו בזה.

מה זה משנה אם זו הייתה לאון קופרה משופרת או פיאט אונו מקורית במצב נסיעה?

בשביל זה קיים פורום לאוהבי רכב ונהיגה.

לגיטימי לא להסכים איתו אבל לא לגיטימי לזלזל או לבטל את מה שהרגיש הבנאדם.

תגובות מבאסות ומנחיתות כמו שלך (שומאכר) לא תורמות לדיון ובטח שלא תורמות לזכותך.

חוץ מזה, ידועה כבר סלידתך מהלאונים וחיבתך לוולוסטרים, אני די בטוח שאם פותח השרשור

היה מתלהב מוולוסטר היית מגיב אחרת.

פורסם

ממש לא (ועובדה שלא פתחתי שירשור כשרק הולוסטר הגיעה לארץ "איזה רכב מדהים אני מאוהב!!!!"). כמו שכבר כתבתי, לא תראה אותי פותח שירשור צהלה לגבי רכב כזה או אחר, אלא אם כן מדובר במשהו יוצא מין הכלל (ולא, קיט זה לא יוצא מין הכלל). וזה ממש לא קשור ללאון. גם אם הוא היה כותב על איזו מיאטה התגובה שלי הייתה בהתאם אחת לאחת.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בתור אחד שנהג על רכבים אקזוטיים אחרים ונוהג על אופנוע כבד ומשופר (לפי תגובותיו), הוא קצת הגזים, לא?

אוקיי, מהיום אני אצעק בפורום שאני מאוהב במגאן RS שאני רואה מידי פעם בת"א! נו באמת... ואם תגיע הולוסטר טורבו בכלל אני אפתח שירשור בנפרד ותמונות ומה לא :roll:

זה היה רכב שלא יצא לי לראות מקודם. היתי בטוח שזה FR. היה כתוב לו FR מאחורה בכל אופן. מכאן הגיע גם הבילבול.

הנה, אתה רואה, למדתי משהו חדש. יש קיטים לFR !

הגזמתי... אולי. זה באמת הפריע לך? גם ולוסטר טורבו כנראה לא יראו יותר מדי. יש מצב גם היא תגרום לי לפרפרים בבטן. יש משהו פסול בזה?

אני גם לא מצליח להבין את הקשר בין החוייה שלי עם רכבים אקזוטים ורכיבה על אופנוע לבין מה שכתבתי?

תראה, בסופו של יום, כמו שפאפיקיאן ציין לפני, עבור רכבים אלו לא צריך למכור את הנשמה לשטן. אולי זה מה שיפה פה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...