Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לעונים ולקוראים אני מבקש הסבר/המלצה לאופנוע כביש 250 סמ״ק מספיק. חברה טובה עד 30k ואם אפשר קצת לפרט מה היתרונות לאותו אחד המדובר.

פורסם

נראה לי שקצת התבלבלת אתה יכול לקפוץ לפורום השכן (fullgaz)

בכל אופן אני אשתדל לענות כי היה לי אופנוע 250, קוואסקי נינג'ה 250, עשה את העבודה נאמנה, עומד בדיוק על 33 כ"ס (ככה שאם אתה על A1 זה בדיוק בדרגת הרישיון)

אני מאמין שהוא ייתן לך את ההרגשה שאתה מחפש (במידה והכיוון זה אופנועי כביש ספורט)

פורסם

אני משוגע על המכוניות ואני ימשיך להיות אבל בא לי לראות קצת את הדו גלגלי. באיזה שנים הם נמכרו או שעדין נמכרים ומה המחיר?

פורסם

חבר טוב רכב על נינג׳ה 250,היה מאוד מרוצה ונהנה מכל רגע(עד לפני יומיים).

הכלי שלו 2010 ונקנה במחיר של 30K אם אני לא טועה,תוסיף ביטוחים וציוד רכיבה איכותי ומגיעים להוצאה כוללת של משהו כמו 40K+-.

לפני יומיים הוא רכב בכביש ראשי ליד הבית בדרך לעבודה,רוכב טרקטורון יצא מהשטח מבלי להסתכל לפני,החבר נכנס בו בצד,האופנוע עף והתפרק לגורמים,הרוכב יצא ללא שריטה הודות למיגון איכותי שהשקיע עליו כמה אלפי שקלים וגם הרבה מאוד מזל,הטרקטורון התהפך על הצד והרוכב שלו יצא גם ללא פגע.

תרכב בזהירות ותהנה.

• תוכן חדש...