Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

כבר חודש שאני מפרסם את האוטו למכירה (פולסוואגן פולו 98' 1400), סה"כ האוטו במצב טוב מאוד הכל עובד אבל אין הרבה ביקוש לפחות באזור המחירון (עפ"י יד 2 10300 ש"ח, לוי יצחק קצת יותר) :?

יש לי 2 שאלות אליכם:

1. לכמה לדעתכם צריך ונחוץ לרדת על מנת למכור בשבועות הקרובים? (בהנחה שה-כ-ל תקין מכאנית ומבחוץ יש כמה פגמים קטנים כמו רוב הרכבים הישנים אבל לא משהו רציני)

2. לגבי חוסר הביקוש - האם זו תופעה שמאפיינת את כלל שוק המשומשות הישנות, או שזה פשוט בגלל הדגם של הרכב והשנה? (פולסווגן נחשב יקר לתחזוקה, ו-98' זה כבר לא מעט..)

תודה!

פורסם

אכן המצב על הפנים, גם אני לא מצליח למכור את 2 הרכבים שלי (לא מוכן לעשות שפאגאט).

לפני כ-3 שנים מכרתי רנו טווינגו (פאקינג רנו טווינגו!!) באותו היום שהדבקתי השלט (במחיר שקניתי אותה!).

כמו כן לפני כשנה וחצי חשבתי למכור מאזדה 323 סדאן, עוד לפני שהחלטתי מישהו שיכנע אותי למכור לו.

אולי סתם מזל נאחס, או ש-VW כבר לא סחירות כל כך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...