Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאור תארגן לי איזה תיקיה של מוזיקה טובה כזאת אני צריך לחדש את המלאי :)

ותודה על הפירגון:)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

את האמת בחיים לא חשבתי שאני אצליח להגיע למפגש צפון בעתיד הקרוב. משום מה רצה ה' ולמרות האיחור לת"א תפסתי את סרול ויצאנו לדרך.

היה מפגש מאוד מהנה, שמחתי לראות, להכיר ולשמוע אנשים ומערכות מהצפון. כן ירבו!

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

היה אחלה מפגש !

נהניתי מאוד לראות את כל האנשים, גם מי שמוכר לי וגם מי שהכרתי שם.

היו הרבה רכבים, SQ, SPL וגם מי שהתעניין בשיפורי מנוע יכל לראות שם כמה גודשות.

תודה רבה לאנשים הצפון על ארגון המפגש, האירוח החם והחומוס הטעים :)

אני מקווה שנמשיך במסורת וניפגש שוב במפגש משותף !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היה מפגש מצויין המון אנשים.

הרבה רעש.

ג'וניור עד עכשיו יורד לי דם מהאוזניים :wink: אבל, עדיין לא מספיק חזק.

מור אנחנו צריכים לשבת קצת על הצילום שלך.

(יופי של תמונות).

עומר.

פורסם

nirsnik

אללה פנק אותה! תעלה את זה לאיזה אתר הורדות נוח כזה שכל מי שמעוניין תהיה לו גישה לזה..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...