Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 - קופון וואלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מתעניין במבצע מוואלה שופס

על מאזדה 3 חדש אקטיב מ קל-אוטו ב95000 .

לדעתי יש פה קאטצ' ולא כלכך כדאי - האם אני צודק ?

המטרה משפחומטית 1600 בפחות מ100 אלף.

תודה.

פורסם

לא חדש, אלא "יד ראשונה 0 קילומטרים". החבר יהיה יד שנייה מליסינג ולא יד ראשונה מפרטי.

כדי לשים אותך בפרופורציות, המבצע הזה מסתכם בהנחה של כ-5,000 ש"ח ממחיר השוק הרגיל של המאזדה הזו. נחמד, אבל לא קריטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עסקה סטנדרטית סה"כ.

מדובר כנראה ברכב 0 ק"מ שרשום על שם חברת הליסינג, ובעצם אתה תהיה יד שניה כשבמקוריות יירשם "החכר".

אני מעריך שבמסגרת ה-"מבצע" הם מורידים משהו כמו 10 אחוזים.

כמו כן, יש לשים לב שמדובר ברכב שהוא כמעט שנה על הכביש וכנראה שכב במחסני היבואן ובשלב כלשהו נרכש בהנחה משמעותית על ידי חברת הליסינג.

אם אתה חפץ דווקא ברכב מהסוג הזה, זו עסקה סבירה ומקבלים רכב עם 0 ק"מ אוטומטי במחיר לא רע בכלל. מעבר לכך - לא מדובר בעסקת השנה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם לא אכפת לחבר שלך לנהוג על גיר ידני היה לא מזמן מבצעים על פורד פוקוס החדשה בגרסה שיש בה בלוטות' וחלונות חשמל ב 100K עגול,

אם אני לא טועה גם יונדאי עם ה I30 היתה הצעה דומה .

כדאי לו לבדוק הפוקוס הוא רכב טוב מאוד במיוחד במחיר הזה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני גם כמעט בטוח שהמלאי הזה של המאזדה 3 בקל אוטו הוא מ-2011 וכבר הוצע בעבר בכמה מבצעים.

אחרי שבדקתי באמת מדובר ברכב מ-2011, ליתר דיוק מועד עליה לכביש אוגוסט 2011, רכבים בני שנה בערך.

מעניין אם זה מלאי שהיה תקוע עד לא מזמן בדלק מוטורס או מלאי שנתקע אצל קל אוטו עצמם.

• תוכן חדש...