Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שלשום החלה נזילת שם מקדמת הרכב. השמן נוזל דרך המגן פלסטיק שמתחת לקדמת הרכב ועל כן לא ניתן ישירות לראות מהיכן הנזילה ללא הרמה ופירוק תחתית הרכב.

הנזילה החלה בבת אחת (לא היה טפטוף קודם) ולטעמי - נזילה בקצב לא נמוך. כמו כן, הנזילה מאד משמעותית כאשר הרכב חם. כאשר הרכב מכובה וקר - הנזיה שולית.

צבע השמן - בין שרוף לזהוב.

האם יכול להיות להיות שזה הLDS ?

מבקש המלצות למוסך לבדיקת ותיקון הבעיה בירושלים .

תודה לעונים!

פורסם

מודלה, צבע השמן זהה לשמן Lds.

החשודים המיידיים: יוניט לחץ שמן הגה, משאבה הידראולית, משאבת הגה, צנרת סבירות נמוכה הרבה יותר. העבר אצבע או טישו על כל אחד מהם וחפש שמן.

חפש שרשורים שלי בגוגל אודות נזילות שמן בסי 5, אני חושב שתכוון את עצמך למציאת האשם.

לגבי מקום בירושלים, אם אין ברירה לך למורשה יבואן אופיר ארמוזה ובקש שיניב יסתכל על הרכב. אם יש ברירה גש לאחד המומלצים שאפט, אורן או גבע במרכז.

עדכן נא.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למיטב ידיעתי, ובדקתי את הנושא היטב, בירושלים אין מוסך שאינו מורשה יבואן, אבל שמכיר ומתעסק במקצועיות עם C5.

לטיפולים אני נוסע לשאפט בתל אביב - המקצועיות והמחיר שווים לי את הנסיעה.

קודם כל תנסה לאתר מאיפה הנזילה, אני מאמין שהיא מאחד המקומות שהזכרתי. אופציות נוספות - מחזירי שמן מהבולמים עצמם (צינורות גומי לצד הבולם) לא סביר לאור הנזילה אל המגן התחתון, נזילה מחיבור מיכל אגירת השמן ההידראולי למשאבה (לא סביר).

עריכה: אין צורך להרים את הרכב כדי לבצע את הבדיקות שהצעתי, מספיק לפתוח מכסה מנוע באור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נאמר לי שיש נזילה מחיבור צינור למתלה שמאלי קידמי

נאמר לי שיש נזילה ממחזיר שמן אחורי במנוע

מוזר

אמנם הייתי צריך מידי פעם להוסיף שמן מנוע לרכב, אבל לא ברמה חריגה מידיי

האם נזילה של החיבור למתלה קידמי שמאלי נוזלת ל"קארטר" פלסטיק המגן התחתון של הרכב או נוזלת לכוון ציר הגלגל ?

תודה רבה!

פורסם

נהג מתחיל, השאלה אליך ולשאר המומחים בפורום:

האם ייתכן שהנזילה הפתאומית והחריפה היא ממחזיר שמן אחורי של המנוע ?

בבדיקת שמן מנוע - אכן מתרוקן לי השמן בקצב לא נורמלי.

את התיקון הזה אעשה כבר במוסך מרכזי (כולל הורדת גיר, לא?)

אז מה אתם אומרים ? הצהע היחסית זהוב של השמן הוא בגלל שעשיתי טיפול לא מזמן?

• תוכן חדש...